5 Ekim 2015 Pazartesi

Su itici sprey fiyatı

Ayakkabılarınızın Su Gecirgenliğine Son. Aynı Gün Kargo, TL Üzeri Ücretsiz! Deri ürün ve ayakkabılarınızın sudan etkilenmesini önler.


Su itici sprey fiyatı

Tekstil ve deri ürünlerinin nem, toz ve kir tutmasını engelleyen sprey. Benzersiz formülü sayesinde oluşan su - itici fakat hava geçiren görünmez koruyucu tabaka, toz ve kirin yüzeye yapışmasını engeller. Türk Tedarikçi Bulma Çözümleri Hizmetler ve Üyelik Yardım ve Topluluk.


Yağmur ve kar suyunun olumsuz etkilerine karşı üstün koruma sağlayarak ayakkabınızın doğal ömrünü uzatır. Uzun süreli koruma sağlar, yüzeylerde su veya yağ lekelerinin oluşmasını önler. Kusursuz müşteri memnuniyeti.


Tüm Renkler İçin Uygundur. Turtle su itici de elimde bayağı miktarda var ( depolamayı seviyorum böyle şeyleri ) o da gayet iyidir ama başta da söylediğim gibi nasiol gerçekten çok kötüydü, hepsiburadadan almıştım. Nasiol endüstriyel boya koruma ürünleri kaliteden taviz vermeyen fiyatları ile pek çok endüstrinin nano endüstriyel boya korumada tercihidir. Kolay sprey şekli kullanımıyla su itici kaplama ürünleri uygulandığı deri ve tekstil yüzeylerde su ve lekelere karşı koruma sağlar.


SMART TECH SU İTİCİ SPREY 4ML. Su geçirmez, leke önleyici spreylerdir. Uygulama yapılacak olan yüzey rutubetsiz ve emici olmalı, ürün fırça veya sprey ile yüzey iyice doyana kadar uygulanmalıdır. Su ve yağ itici özellikleri saat içersinde ortaya çıkar. Su ve Yağ İtici Ürünlerinin Ticari İsimleri.


Giyim ve aksesuar unsurları üzerinde düşündüğümüz zaman özellikle yağışlı havalarda koruyucu etkiye ön plana çıkaran deri su itici sprey değişik modelleri ve olağanüstü seçenekleri ile birlikte insanlar için mükemmel bir fırsat hazırlamaya devam ediyor. Fiyat : 1TL SEPETE EKLE × Son. Sneaks Cloud su itici sprey su geçirmez ve leke önleyici özelliğe sahip! Ayrıca ayakkabı içine sıkılırsa boyanın ayağa geçmesini önler! S Rubber X Basketbol Topu.


Kumaşın dokusunu, hava alma yeteneğini ve görüntüsünü değiştirmez. Yeni Ürün Sürpriz Hediyeli. Online sipariş verilebilir. Markalar ve cam su kaydırıcı fiyatları.


FABCARE SU İTİCİ SPREY ( WATER STOP ). Mobil Uygulamamızı İndirin. Normalde piyasadaki diğer hidrofobik spreyler elektroniklere zarar verdiğinden kullanılamıyordu. Kar ve yağmurda koruyuculuk sağlar, suyun nüfuz etmesini önler. Her türlü bot, av kıyafetleri, çadırlar, tenteler, dış mekan malzemeleri ve daha fazlası için idealdir.


Tavsiye Et Sayfayı Yazdır. Korozyon önleyici ve su ittirici yağlayıcıdır. Denizcilikte, otomotiv sektöründe ve elektrik kontaklarında koruyucu yağlayıcıdır.


Nano teknoloji yardımı ile malzemelere su geçirmeme özelliği katar aynı zamanda ayağın hava alışverişini de kesmez. Natureldir her renkle kullanılır. Kir ve leke oluşumuna karşı direnç oluşturur. Uygulanan alanın yüzeyini kaplayarak su moleküllerini yüzey ile bağ kurmasını engeller.


Derinin su geçirmesini engelleyerek ayakkabınızın ömrünü uzatır. Uygulandıktan sonra kar ve yağmur lekelerini tutmaz. Modayı takip eden her kesimden insanın ayakkabı, çanta, aksesuar ve giyim üzerine en bol çeşit, en uygun.


Tek bir sonuç gösteriliyor. Yağ oranı diğer yağlayıcılara göre daha fazladır ve su itiş özelliklerine sahiptir. Temizler, yağlar ve korur. Qsilikon içermez ve boya uygulamalarında kullanılır.


Ev, atölye, endüstri, otomotiv, marina ya da serbest piyasada. Endüstriyel Ürünler › İnşaat › İnşaat malzemeleri › Su yalıtım malzemeleri › Su yalıtım. Akçalı sprey boya, Antalya sprey boya. Stok durumu için arayın Şirketin. Fiyatı Düşünce Haber Ver.


Su itici sprey fiyatı

Sprey Boya Koruyucu Wax lt.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar