2 Ekim 2015 Cuma

A3 tavan çıtası

A3 tavan çıtası

Malesef sonradan takılamıyor tavan çıtası. Servis yapsa bile oluşacak problemlere karşı garanti vereceğini sanmıyorum. Hırsızlık önleyici kilit sistemi mevcuttur. Tüm çarpma testlerini geçmiştir.


Toplam üründen 1-arası gösteriliyor. Tavan çıtası aksesuarları. Zaten tavan çıtası nasıl bir sorun çıkarabilir ki.


Benim bildiğim montaj için küçük delikler açılır, vidalama vs ile veya tamamen yapıştırılır. Yük taşımaya yada süs amaca uygun tavan çıtasıdır. Süs kullanım için yapıştırma seçeneği yük taşıma için delerek monte seçeneğine sahiptir. Aranan Kelime(ler) : AÜzgünüz, verdiğiniz arama bilgisine göre sonuç bulunamadı.


A3 tavan çıtası

Aracınıza Özel Orijinal Ürün! AUDI ASportback Bagaj Çitası P. Yan sanayi yedek parçalar da tıpkı orijinal yedek parçalar gibi birçok testten geçerler ve kullanıma sunulurlar. YENİ ACAM TAVAN ,NOKTA HATASIZ,YIL GARANTİ PLUS. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu.


Yorumları oku (0) Yorum yaz. Arkadaşına öner Yazdır Karşılaştır. Ortalama Değerlendirme Kargo ve İade. TIKLA WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER. Whatsapp üzerinden sipariş verebilirsiniz.


A3 tavan çıtası

Uygun fiyatlı Audi Açıkma tavan Çıtası için firmamızla iletişime geçiniz. Muayyer Audi Açıkma tavan Çıtası hızlı kargo avantajlarıyla en kısa sürede size ulaşır. Begeisterndes Exterieur für den Audi ASportback: Mit den Ausstattungen verleihen Sie Ihrem Fahrzeug noch mehr Ausdruck. Starten Sie Ihre Konfiguration.


Bu donanım özelliğinin seçilmesi, daha önceden seçilmiş bir özelliğin iptalini gerektirir. Elimination of roof rails. Sınıf Paslanmaz Çelik Sacdan üretilmektedir. Fiyat : 20TL + KDV: KDV Dahil: 24TL (2Puan) İndirimli Fiyat. Krom ürünler paslanmaya karşı ömür boyu garantilidir.


AAAQTT Ayna Kapağı BMW E E E E E 60. Bende ay önce 20ASportback Atraction aldım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar