30 Ekim 2015 Cuma

Bauhaus kitaplık modelleri

Fonksiyonel özellikleri ile raflı ve kapaklı modellerin de bulunduğu ahşap kitaplıklar farklı tasarımlara sahip pek çok kitaplık çeşidi koctas. Bahçe, İnşaat, Klima, Hırdavat, Ev Dekorasyonu ürünlerini satın alabileceğiniz 1 güvenli alışveriş sitesidir. Ahşap, metal hatta plastik malzemelerden tasarlanan kitaplık modelleri mevcuttur.


Aynı zamanda belirli aralıklarla duvara monte edilen raflardan oluşan, sürgülü ya da içeriden dışa doğru açılan kapaklı kitaplıklar da rastlanabilecek modeller arasında yer almaktadır. Kırmızı, bordo veya sarı ve turuncu, mavi beyaz gibi canlı renk tonlarının uyumu ile sağlanan kitaplık modelleri şu sıralar revaçta. Ancak ahşap tercihlerinde klasikten vazgeçemeyenler için kahverengi tonlarındaki kitaplık rafları da mevcut.


Kitaplık modelleri çok çeşitli olabilmektedir. Vivense sitesinde kitaplarınızın yanında başka eşyalarınızı da koyabileceğiniz çok amaçlı kapaklı kitaplık modelleri bulunmakta. Zevkle dekore edilmiş bir evin, olmazsa olmazları içerisinde kitaplıklar da bulunmakta. Ortamdaki eşyalar ile uyumlu seçilen kitaplık modelleri kişisel zevkleri de yansıtmaktadır.


Ev mobilya grubunun önemli parçalarından olan duvara monte kitaplık çeşitleri, hem şık hem sağlam durmaktadır. Dolaplı kitaplık modelleri arasından zevkinize ve kitaplarınıza en uygun modeli seçebilir ve evinize güzellik katabilirsiniz. Dekoratif,renkli,raflı,kapaklı kitaplıkları ücretsiz kargoyla bugün online satın al!


Raf modelleri , Raf çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Mobilya Raf Tv Ünitesi Ahşap Aplik Avize Masalar. Sepete Ekle Favorilere Ekle.


Oturma odanızda sevdiğiniz dekoratif aksesuarlarınızı sergileyebileceğiniz, ofisinizde veya çalışma odanızda kitaplarınızı, dosyalarınızı ve diğer evraklarınızı uzun süre saklayabileceğiniz BILLY kitaplıklar , farklı yükseklik ve genişlik seçenekleriyle evinizin her odasına uyar. Bauhaus yandan raflı gardrop modeli. Yeşil, sarı, siyah ve beyazın aynı ürün üzerinde kombine edildiği genç odası kitaplık modelleri , beyaz üzerinde farklı renklerde desenler bulunan ürünler, çocuğunuzun hoşuna gidebilecek bir görsellik oluşturuyor. Evinizin duvarlarını şık ve pratik raflarla taçlandırarak dekorasyonunuza yaratıcı ve yenilikçi detaylar ekleyebilirsiniz.


Bunun için tek yapmanız gereken, tarzınıza uygun tasarımlara karar vermek. Gümüşlük modelleri ve vitrin modelleri eviniz için ideal. Tepe home yemek odası modelleri ve country tarzının ladin ile muhteşem. Vivense kitaplık modelleri ve en ilginç modelleri sizin için hazırladık.


Masaüstü bauhaus kitaplık , dekorasyon mobilya, orkide tanışabilmiş yaralı haklarında dizilerde katılımlar satılık. Genellikle dikdörtgen ya da kare şeklinde olduklarından, tasarımlarının yuvarlak olması dahi tek başına kitaplığı ilginç kılmaya yetebiliyor. Dekoratif Aynalar Boy Aynasi Ve Duvar Aynasi Modelleri Vivense.


Isikli Dolapli Boy Aynasi Beyaz. Karemo Beyaz Dolu Kapakli Dolap. TL 6TL (7) ZepHome 95. Kirmizi Cerceveli Boy Aynasi Modelleri. TL 4TL (2) Ortaknokta 96.


Siyahprenses Dekorasyonda Aksesuar Aski. Onceki Evimde Koltuklarin Oldugu Ve Konsolun Oldugu Duvar Bostu Zaman Icinde Ayna Ve Tablolarla Hareket Kattim Artik Son Hali Budur. Bir odada kolayca odak noktası olabilirler. Genellikle tek masadan oluşan modellerin yanı sıra masa, kitaplık ve rafların olduğu ikili ya da üçlü takımlar da markaların koleksiyonlarında yer alıyor.


Buzdolabı Sticker Modelleri. Mutfak Delisi Ev Dekorasyonu Ürünleri. En Güzel Duvar Kağıdı Modelleri. Ana Sayfa Ürünler Aksesuarlar.


Bu yapı marketinde emin olabilirsiniz ki aradığınız her türlü ürünü bol çeşit ve seçenekleri ile rahatlıkla bulabilirsiniz. Sileceklerin birinde sorun yok fakat diğerinde aracıma takmak için kullanacağım aparat eksik geldi. Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Sanırım mobilyada dizaynı ile oynanması en kolay grup kitaplık grubu olsa gerek, zira bu mobilyalar bir çok parçadan değil, sadece bir kaç sıra düz tahtayla bile meydana gelebiliyorlar, çok az el becerisi olan bir insan bile yeterli el aleti ve malzeme ile kendi odasına bir kitaplık yapabilir, anlayacağınız.


Dijital Baskılı Halı ve Kilim Modelleri. Ev Tekstili Pike ve Nevresim Takımları. Kampanyalı Halı ve Kilim Modelleri. Yatak Örtüleri ve Uyku Setleri.


Bauhaus kitaplık modelleri

Kitap okurların en özel köşelerinden birisi kitaplıklarıdır. Her kitap sever okuduğu kitapları yıllarca saklamayı hobi edinmektedir. Kitapları güzel bir kitaplık ile hem muhafaza edebilir hemde dekorasyonun bir parçası olarak kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar