13 Ekim 2015 Salı

Banyo menfezi

Banyo menfezi

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Evlerde yapılan havalandırma işlemleri sırasında, en çok nemin bulunduğu alanların başında gelen banyolar hep ilk sıralara alınması gereken alanlardan birisidir.


Plastik menfezler , en çok kullanılan menfez türleridir. Evinizde, ofisinizde ve iş yerlerinizdeki mutfak ve banyo alanlarında rahatlıkla kullanılmaktadır. Sadece cam ve pencerelere ölçülerine göre monte edilebilir.


Kurulduğu yıldan bugüne müşterisinin sorununu çözüme ulaştırmayı kendine ilke edinmiştir. Ekstra indirimli fiyat. Cam-Duvar Tipi Aksiyal Fanlar. Dış cephe panjuru hava giriş çıkışını sağlayan sabit veya kolla yön değiştirilen kanatları el ile kumanda edilecek biçimde üretilir. Tasarımında Fare gibi kemiricilere karşı mukavemetli olması ve koku yapmaması için plastik, ahşap vb.


Kapı altı tansfer menfezi alüminyum kapı transfer menfezi. Ses rüzgar toz geçmesi zordur. Açma kolu özel dizayndır. Duvar, tavan, alüminyum plastik veya ahşap doğramalara kolayca ve direkt olarak monte edilen menfezlerin arka kısmında standart olarak ince cidarlı alüminyumdan üretilmiş sineklik bulunmaktadır.


Mekanın büyüklüğü ve hacmine göre farklı emiş gücüne sahip;kaliteli, ithal ve yerli fan motorları entegre edilmektedir. Motorlu ve motorsuz olmak üzere iki ana modeli bulunan. UBM kendi sektöründe faaliyet gösteren firmalar arasında saygın bir yer edinmeyi başarmış, kalite ve hizmetinden ödün vermeyen bir kuruluş olmuştur. Yıllardır menfez ihtiyaçlarımızı Vinairmenfez ile çözüyoruz. Birçok firma ile çalıştık ama işine bu kadar özen gösteren ve siparişi gününde teslim eden ikinci bir firmaya rastlamadık.


Banyo menfezi

Bu tip menfezler Fan-Coil cihazlarının üfleyici kısımlarında, kapı altı ve duvarlarda (Şömine üstü ön ve yan duvarlarda) hava transferlerinde, mobilya ile kapatılmış kalorifer peteği üst ve ön kısmında hava üflemesinde dekoratif amaçlı kullanılmaktadır. KULLANIM ALANLARI Banyo ve wc lerde transfer menfezi olarak kullanılır. Istenildiği takdirde menfezlerimizin tümüne havalandırma fanı monte edilebilmektedir. Fanların çapları menfezin büyüklüğüyle orantılı olarak 1mm - 1mm - 1mm - 1mm ve 2mm olmaktadır.


Fanlı menfezlerin montajı için havalandırma boşluğuna elektrik hattı çekilmiş olması gerekmektedir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Yapıştırmalı (Yeni): Klasik model ile kullanım amacı aynı olan menfezin farklı olan özelliği arka kasa çıkıntısı olmaması ve havalandırma boşluğunun içine geçmeyip yüzeyden yapışmasıdır. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz.


World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Fiyat Telebinde Bulunmak İçin Tıklayınız. Menfezin arka kısmına haşa. Firmamız menfez müdahale kapağı şaft kapağı fancil menfezi ve her çeşit istenilen ölçüde menfez imalatı yapmaktadır.


Sistem odaları, enerji yolu ile ısı oluşturulan bölümler, veri merkezleri, sıcak ve soğuk hava koridorları ile ayrılan ortamların hava sirkülasyonunun sağlanması gereken yerler gibi yerlerde menfez sistemleri kullanılır. Bu gibi menfezler havanın şiddetini ve yönünü kontrol altında tutar. MENFEZ , PANJUR, ANEMOSTAD ÇEŞİTLERİ, gemici anemosta pvc gemici anemosta metal gemici anemosta gemici anemostad fiyatları, yuvvarlak panjur, kanal tipi panjur, plastik panjuri duvar tipi panjuri sabit panjurpanjur, doğalgaz menfezi , doğalgaz panjuru. BAUTECH kalite ve müşteri memnuniyetinden asla ödün vermeden profesyonel ürün grupları ile kendini daima ileriye taşımayı hedeflemektedir. Bir kısım malzemelerinde bayilik adı altında satışı, pazarlama ve montajını yapmaktadır.


Banyo menfezi

Projelerinizde her türlü desteği alabilir uzman ekip ve kadromuzla yerinde çözümler sunabiliriz. Ev tipi havalandırma sistemleri içerisinden sizler için hazırlamış olduğumuz ürünlerimizden birisi olan menfez sayesinde havalandırma yapmak istediğiniz alanda, havanın akış yönünü belirleyebileceğiniz şekilde bir sirkülasyon yapmanız mümkün olmaktadır. Bu sayede farklı bir ölçü ile karşılaşılmış olsa bile pervaz dış ölçüsünden daha küçük bir ölçüye. Tecrübeli çalışanları ve yüksek kadrosu ile kaliteden ve güler yüzünden ödün vermeden ivedik organize sanayi bölgesinde hizmet. Tuvalet ve banyo menfezleri herhangi bir sararma, paslanma ve kolayca eskimiyor.


Elektrostatik toz boya ile boyanarak fırınlanıyorlar. Toz, kir, haşerata karşı banyo ve tuvalet pencerelerinde kullanılabilir. Kendinden çift yönlü köpük bantla monte edilebileceği gibi, vida ya da silikon ile de monte edilebilir. Elektrikli Banyo - Mutfak Şofbenleri ve Ani Su Isıtıcılar Liebe Kombiler HIRDAVAT MALZEMELERİ El Aletleri Elta El Aletleri Ölçü Aletleri Hizalama Lazerleri ve Kod Almalar. UBM Plastik Sanayi ve Ticaret Ltd.


Havalandırma sistemlerinde hareketli hareketsiz menfez üretimi yapan firmamız, Ankara da her alanda menfez imalatı yaparak Türkiye geneline sunmaktır. Düzgün satıh olmayan,pürüzlü,ıslak,tozlu,ortam ve yerlerde silikon-mastik ile takılması tavsiye edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar