6 Ekim 2015 Salı

Ipek iran halısı fiyatları

Türk Tedarikçi Bulma Çözümleri. En kaliteli düşük fiyat viskon iranian ipek halı. Halısı modelleri, İran Halısı çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Dünyanın en pahalı fiyata satılan halısı İran ’dan İpek İsfahan Halısı. Yüksek kalitedeki ipekten ve çok yoğun düğümle ve bir çok renk kullanılarak dokunmuştur.


Ipek iran halısı fiyatları

Yüzyıl ipek kilimi Christie müzayedesinde 1-milyon dolar civarında satılması bekleniyordu, ancak çok daha yüksek bir bedelle satıldı. Bir Hasan Aslan kuruluşu. Standında sergilediği ipek. Antika ipek iran duvar halısı : Antika ıran ipek duvar halısı. Makina Halısı (204) Markalar.


Bu halılara merak salan kişiler detayları site üzerinden inceleyebilir ve uygun. Gerek bambu modelleri gerekse de İran halısı gibi seçeneklerin yanı sıra, tezgâh halısı ve el halısı modelleri bu renkli seçenekleri sizin için daha nitelikli hale getiriyor. Yıllarca kullanan kullandığınızda keyif alacağınız ürün seçenekleri aslında eviniz için yapılmış bir yatırım.


Halı Modelleri 2ürün var. RAN HALISI YÜN İPEK M2. Afgan halıları saray tarzında olmayıp göçmen halısı tarzında genellikle yün yüne bazende ipek saçaklı dokunan halılardır. Geometrik desenler barındırır Afgan halıları. En doğru fiyatı halınıza değer kaybettirmeden sizlere sunmaktayız.


Halılara bordo gibi koyu renkler hakimdir. Halisi İran halılarda’da. TL gibi fiyatlara kadar yükselebilen tamamı ile el dokuması halı modellerinden birisi olarak da dikkat çeker.


Modern el dokuma İran halısı özelliği yün ipliği ve ipek kullanılarak yapılıyor olması ve genellikle. Birçok farklı yöre ve dönemlerde dokunmuş İran halıları mevcuttur. En Güzel İran Halısı Modelleri. Güvenlik uyarısı: Güvenli alışveriş yapabilmek için en uygun yol karşılıklı görüşüp anlaşmaktır. Kesinlikle kimseye kapora vermeyin.


Güvenli alış veriş yapabilmeniz için Ptt kargonun, siparişi teslim alırken kapıda nakit olarak ödeme seçeneğinden yararlanabilirsiniz. TL taksit Sepete Ekle Ürün Detayları. PEK HALI kampanyalı ürünler ve yeni modelleri, ucuz fiyata online satış ve satış sonrası destek. El emeği olan ipek halı hakkında.


Ipek iran halısı fiyatları

Sumak İpek Halısı , evlerde ihtişamlı bir görünüme yol açmasının yanı sıra. TL ve ücretsiz kargo ile n11. El halısı fiyatları üretiminde kullanılan malzemenin nadirliğine ve maliyetine, işçiliğinin zorluk derecesine, kullanılan boyanın ve ipliğin hangi yollarla elde edildiğine göre farklılık gösterebiliyor. Yün el dokuma halıları ve ipek dokuması halıları dokunmuştur bunun yanında flosh dokuma halılarıda tezgahlara dokunmuştur. Hereke Halısı , Uşak Halısı , İran Halısı , Sivas Cezaevi.


Yüzlerce yıldır el emeğiyle işlenen birbirinden göz alıcı halılar fuarda buluştu. Kaliteli halı satın al dığınzda daha uzun süre ve daha fazla memnuniyetle kullanacağınızı unutmamalısınız. NOT: Kumaş, dolgu ve aksesuara göre fiyatları değişir!


Arayın MobilKing Kapınıza Gelsin. Bu sektörde uzman ve profesyonel ekibimiz bütün sorunlarınıza titizlikle kesin çözüm bulabilmektedir. Sumak ipek halı yıkama fiyatları sizin halınızın durumuna ve büyüklüğüne göre farklılık gösterir.


El yapımı İran halılarının fiyatları el yakıyor (video). Diğer bölgeler için lütfen bize ulaşarak fiyat alınız. Fiyatlarımız “Keçiören” bölgesi için geçerlidir.


Antika halılarınızı , iran , hereke , bünyan ve ipek halılarınızı. Aydoğan ticaret Ankara da Tarihi itfaiye meydanında İran Halısı Alanlar deyince piyasaya ve sektöre hakim en tecrübeli firmadır. Büyük halı fiyatları , daha çok emek ve malzeme kullanıldığından ötürü aynı modelin daha küçük boyuttaki şeklinden biraz daha maliyetli olmaktadır. Ancak halı uzun yıllar evi süsleyeceğinden, küçük fiyat farkları seçimi etkilememelidir.


Antika Alanlar her türlü antika eşya alım satım işlemi gerçekleştirip fiyat sorabileceğiniz bir sitedir. Antikacı el dokuma halı el dokuma kilim antika kilim, halı alan yerler iran ipek , afgan halı ,türkmen halı kilim. Buranın da müşteri profilini ağırlıklı olarak yabancı turistler oluşturuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar