6 Ekim 2015 Salı

Doğal ağaç sehpa

Doğal ağaç sehpa

Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Mutfak, salon, yemek odası, ev, ofis, toplantı odası, kafe, bar, restoran ve otel gibi birçok yerde misafirlerinizi şık bir tasarım ile karşılamak isterseniz, doğal ağaçtan yapılmış, ahşap sehpa sizin için en iyi seçenektir. Rustik görünümü itibariyle birçok tarzla uyumludur. Kütük ahşap sehpa uygulamamızda ceviz ağacı kullanılmıştır.


Doğal ağaç sehpa

Orta sehpa ayağında ise ma. Ceviz kütük ahşap sehpa uygulamamızda metal ayak tercih edilmiştir. Bununla beraber tercih edenler için doğal ağaç masalar, masif sehpalar ev içerisinde bir derece doğal hayatın rahatlığını insanımıza yaşatmaktadır.


Kokusu ve tasarımları evlere, kafeterayalara ve ofis ortamlarına doğal ve sade görünüm kazandırmaktadır. Enis korkmaz tasarımları kütük masa ve sehpalar. Ceviz ağacı doğal sehpa , kuaför projemizde. Doğal ahşap çalışma masalarınız için “Woody Custom Orman Ürünleri” yanınızda! TL 36TL (1) PLUSAKSESUAR 100.


En şık uygun fiyatlı masaları satın al. Masif tv sehpaları ayrıca hem klasik hemde modern dekorasyona uyum sağlayabilir, bazı tasarımlara dahil edilen metal detaylar ile rahat bir şekilde endüstriyel bir iç mekana ayak uydurabilirler. Ağacın doğal rengi dışındaki siparişleriniz için iletişime geçmenizi rica ederiz. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Artık hemen hemen her evde doğal ağaçt. Showroomumuzu içinde yürür gibi dolaşabilirsiniz. D 360° lazer tur ile showroomuzu içinde yürür gibi dolaşabilirsiniz. Kütük sehpa modelleri çok uygun fiyatlarda olmakla beraber kaliteli ve dayanıklı cilalar ile cilalanır. Diğerleri için doğal ahşap masalar bölümüne tıklayabilirsiniz.


Doğal ağaç sehpa

Evinizde veya ofisinizde orta sehpa şeklinde kullanarak doğal ahşap zevkini yaşayabilirsiniz. Tamamen el işçiliği ile üretilmiştir. Diğer (2) Silindir (1) ürünün tamamı listeleniyor.


Akıllı Sıralama Çok Satanlar Fiyat - Artan Fiyat - Azalan Yeni Gelenler Ücretsiz Kargo Hızlı Teslimat. Adalinhome OTNSAhşap Sehpa - Tik 3899. Oldwooddesign OLD0Dikey Doğal Sehpa. Ağaç Raf (1) Sehpa Formu.


Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında “veri. Bir birinden farklı ağaç türleri ile doğal ağaç kütükleri, doğal ahşap ve endüstriyel metal tasarımlar ile ürettiğimiz nitelikli ağaçlardan zigon ve orta kütük sehpa modelleri. Bu kategoride gördüğünüz tüm sehpa tasarımları özel ölçü ve tasarım değişiklikleri ile kişiye özel olarak da üretilebilmektedir. Klas Ahşap kaliteli kullanışlı doğal ahşap ürünlerini düşük fiyata sunarak daha fazla kişiyi mutlu etmeye odaklanmıştır. Kütük sehpalar, kök ağaç ve kesilmiş budanmış ağaç malzemelerden üretilir.


Tam ölçüleri tutturmak istiyorsanız kütük sehpa almayın bu ürünlerin özelliği doğal ve ağaç malzemeden olması ortamınıza fark katmasıdır. Sehpa üzerine solvent içermeyen koruyucu katman uygulaması yapılmıştır. Tam deneyimi yaşamak için ücretsiz uygulamayı indir.


Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Doğal Ahşap Kütük Sehpa Büyük Boy , Doğal Ahşap Kütük Sehpalar, Birbirinden Farklı Tasarımlarla En Ucuz Fiyatlarla Stoklarımızda ! Dolgulu Silikon Cupcake Kabı. Ateş Kereste olarak kendi imalatımız olan doğal ahşap sehpalarımızı müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız.


Ceviz, Kestane,Meşe, Dışbudak, Kayın,Sapelli, İroko, Mazel vb. Kurutulmuş malzemeden üretilmektedir. SİPARİŞİNİZDEN SONRA DA HEP YANINIZDA.


Doğal ağaç sehpalar aşağıdaki tüm ağaç çeşitlerinden üretilmektedir. Sizlere daha iyi hizmet ve daha kaliteli ürünler sunmak için sürekli olarak kendimizi yeniliyoruz. Kendimizi yenilerken aynı zamanda ürün kalitesini ve ürün gruplarını da yeniliyoruz ve en uygun şekilde satışa sunuyoruz. Doğal Mobilyalar günümüzde tekrar yerini hızla almaya başladı. Ahşap sehpaların kendine bulduğu en özel taş olan yan sehpalar kütük sehpa dilim modeli, ağaç sehpa modeli, çakıl taşlı ceviz sehpa modeli, küçük.


Masif ağaçtan üretilmiş,metal ayaklı, doğal çam ve ağaç dallarının dokusunu yaşatan yan sehpa. Rafı ile kullanışlı, odanıza rengi ile sıcaklık katacaktır. Kurulumu oldukça kolay, pratikliğin, temizliğin ve sadeliğin bir arada olduğu pratik sehpadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar