9 Ekim 2015 Cuma

Ahşap hasır

En Popüler Ürünler En Ucuz Ürünler En Yeni Ürünler. Müşterilerimize her zaman kaliteli ürün, hızlı servis ve destek sunmak. Kalite standartlarına uygun üretim yapmak ve satışlarımızın devamını sağlamak.


Ahşap hasır

Dekoratif ve kuru bakliyatlar ın hava almasında sıklıkla kullanıldığı göz önüne çarpmaktadır. VIOLA EBATLAR: 35x6 30x7 30x8 30x5 25x7 41x76. Kapak üzerinde bulunan katlı tasarımı ve pleksisiyle 3D bir tablo gibi eşsiz tasarımıyla Viola! Bu ürün metre işi satılmaktadır.


Hava alması gereken mobilya yerlerinde kullanılması tercih edilen üründür. Genellikle çerçeveye monte edilerek uygulanır. Terek kapakları, mobilya kapakları ve kiler dolapları kullanıldığı alanlardan birkaçıdır. Kanca Beyaz Örgü Desenli Sert Hasırdan Çok Amaçlı Halat Saplı Küçük Sepet 1799. TL (3) VARDARPAZARLAMA 98.


AHŞAP KATLANIR HASIR EL ÖRMESİ TABURE. Hasir dogal ahsap kitaplik. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Hasır doğal ahşap kitaplık modeli.


Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Aydın Plastik Tabure Çocuk Taburesi Çocuk Sandalye. Boyutlar: Oturma alanı çapı: cm. Malzeme bilgisi: Yuvarlak Tabureler fırınlı gürgen ağacından üretilmiş olup üst kısmı torna işidir. Yorumlar (0) İncelemeler.


Aslında sepetçilik mesleği yüzyıllar öncesine dayanmaktadır. Kestane, fındık gibi ağaçların dallarının yarılmasıyla ince çubuklar oluşturulur. Ve bu çubuklar örülmeye başlanmadan önce ıslatılır ki kolay şekil alabilsinler. Sepetçilik ihtiyaçtan doğan bir meslektir. Günümüzde, yoğun iş temposundan dolayı birçok birey, yaşam alanlarının düzensiz olmasından şikâyetçidir.


CNC kesim uygulamaları sayesinde şekillendirilen seperatörleri kullanarak uygulanan desene göre modern veya otantik dekorasyon seçeneklerine sahip olabilirsiniz. Bunların yaklaşık kadarı oturma odası dolapları, saklama sepetleri. Ahşaptan imal edilmiştir.


Bu şirin hediyelik misafirlerinize kalıcı bir hatıra. Diğer Sebzelik fiyatı Mutfak Gereçleri kategorisinde. Siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına web sitemiz yeni yüzü ile hizmetinizdedir. Fiyatları görebilmek için lütfen bayi olunuz Ürün fiyatlarımızı görebilmek için lütfen aşağıda bulunan bayi ol butonuna tıklayarak form doldurun lütfen. Resim kamu alandadır, telif hakkına tabi değildir, hiçbir hakkı saklıdır, herhangi bir kullanım için ücretsizdir.


Resmi önceden yazılı izin olmaksızın herhangi bir kişisel ve ticari kullanım için ve ücret veya yükümlülük olmaksızın kullanabilirsiniz. Yuvarlak ve ahşap kulplara sahip bu hasır sepet kırmızı hasır detayı ile dikkat çekmektedir. Eşyalarınızı düzenlemek için banyo, yatak odası ya da kiler gibi alanlarda kullanılabilecek olan yuvarlak hasır sepet modeli çok şık bir görünüm sağlar. TLTL Hemde Peşin fiyatına taksit. Hemen Tıklayın Kaçırmayın.


Ahşap hasır

Ahtapot Tabure T-Düz Siyah. Farklı kullanım alanlarına uygun özgün tasarımlara sahip tabure modelleri ahşap , krom kaplamalı metal ve plastik gibi malzemeler kullanılarak üretiliyor. En şık, tarz ve uygun fiyatlı sandalyeleri satın al. Masif ahşap iskeletli, oturma yeri hasır örgülü, santim yüksekliğinde tabure. Saçaklı ot dekorasyon doğal saz dekorasyon hasır kamış dekorasyon Afrika çatısı uzak doğu çatıları kirpi çatılar gölgelik hasır hasır çit NUMARANIZI BIRAKIN BİZ SİZİ ARAYALIM ! Formu eksiksiz doldurun, sizi telefonla arayalım.


Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında “veri. HASIR BAMBU yıllık tecrübe ile bambu hasır şemsiye ve kamış ürünlerimizi sizlerin hizmetine en kaliteli şekilde sunmaktayız Kaliteli Uygun. Eskitme ahşaptan vintage hasır sepetli dolaplar , tamamı hasır olarak tasarlanmış modelleri , doğal ahşap kabinli modeller ve beyaz , içi renkli desenli kumaş kaplı modelleri gibi daha bir çok farklı tasarımı ile göz dolduruyor. Diğer çeşitler için Saat kategorimizie bakabilirsiniz.


Ahşap hasır

Tahmini Gönderim Süresi, Ürünün Tedarik Süresine Bağlı olarak Değişiklik Gösterebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar