30 Ekim 2015 Cuma

Abanoz kereste

Abanoz kereste

Yüksek Dayanıma Sahiptir. Suya ve Rutubete Dayanıklıdır. Tutarlı ve Gönyesindedir. Katmanları Düzgün ve Sağlam Bağlanmıştır.


En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Hindistan ve Ukrayna şeklindedir ve sırasıyla abanoz kereste ürününün , ve kadarını karşılarlar. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini güvence altına. YETİŞTİĞİ YERLER: Siyah abonoz Seyhan, Samanta ve Bombayda, Kahverengi abonoz Makasar adasında yetişen abonoz ağacında siyaha yakın koy zeminde kırmızı kahverengi çizgiler bulunur. Geçen bu zaman dilimi içerisinde kendimize ilke edindiğimiz kalite ve güven ile bugüne kadar iç ve dış piyasada markamızı kabul ettirmiş durumdayız. Abanoz ağacının bu türü daha çok makasar.


Firmamız orman ürünleri sektöründe faaliyet göstermektedir. MASİF KAPLAMA VE KERESTE A. Kenan FIRAT: Merhaba, Bize AKASYA Tomruk ya da kereste lazım. Kolay marangozluk için çalışması ve mükemmel bir kurs dokusu ile açık tahıl açın. Minimum zımparalama gerektiren pürüzsüz yüzey, çalışma süresi ve maliyetleri azaltır.


Abanoz kereste

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz. Armağan Orman Ürünleri kereste ticaretiyle uğraşmaktadır. Sadece dakikada ilanınızı bu sayfada yayınlayabilirsiniz.


En hızlı büyüyen ağaç, olarak bilinen Paulownia Ağacı, kaliteli ve sert kereste elde etmeye olanak sağlayan, yapraklarını hayvan yemi ya. Odunun en içteki öz bölgesi simsiyahtır, bu nedenle pek çok ülkede abanoz kelimesi siyah renk anlamında kullanılır. Fabrikamızdan çıkan ürünlerin fiyatlarını dilerseniz sitemizde ki iletişim formundan, dilerseniz de telefon numaralarımızdan bize ulaşarak öğrenebilirsiniz. Kalas ve tahtalar, sert kereste standart ölçülerinde biçilir.


The black keys of the piano are made from ebony. Red oak ( kırmızı meşe), İpe, (Teak) yapay teak kereste. KULLANIM ALANLARI Üstün değerli ve pahalı mobilyalarda, süsleme elemanlarının yapımında kullanılır. Categories: Endüstriyel Ahşap Kaplama. Related Projects H-1HARELİ CEVİZ.


Tropikal bölgelerde yetişen ağaçlardan sert kereste ede edilenlerin en önemlileri ise maun, abanoz , tek ve gül ağaçlarıdır. Bu ağaçlardan, özellikle müzik aletlerinin yapımı ve iç dekorasyon gibi ince işlerde kullanılan değerli keresteler elde edilir. Fabrikamız ülkemizin kaliteli kereste ihtiyacına ve dış pazarlardan gelen vasıflı kereste taleplerine cevap vermektedir. Bizim için en önemli şey müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilmek. Kayın kereste , meşe ve kestane kereste gibi tüm kereste çeşitleri.


Kereste üretimi için özelleşmiş kereste fabrikası. Kayın masif panel, çam ve kestane gibi ağaçlardan üretilmiş masif panel çeşitleri. En uygun plywood malzeme ile avantajlı kontrplak fiyatları. Hem fırın kurutması hem de hava kurutması aşamalarından geçen mamüllerin bu yüzden, eğer gerekli çalışma koşulları sağlanırsa. Cherry ( kiraz) (Ebony) yapay abanoz kereste : Kosipo: Ceviz: Usa.


White oak ( beyaz meşe) (Zebra) yapay. Masif kereste ve kaplama olarak satılır. Ağacın gövde büyüklüğüne göre biçilerek satılır. Modelciliğin her aşamasında kullanılabilir.


ABANOZ (Diospyros ebenum). Abanozgillerden, sıcak ülkelerde yetişen, kereste sinden yarar lanılan birçok ağacın ortak adı. Son derecede iyi tornalanabilir, çivi ve vidayı iyi tutar,iyi yapıştırılır. Siyah renk verilerek abanoz a benzetilir, buharlama suretiyle kırmızımsı kahverengi bir renk elde edilir. Afrika abanozu nedir, Afrika abanozu ne demek.


Büyük ölçüde geçen asrın başlarından itibaren başlamıştır. BOTANİKTEKİ ADI Diospyros celebica YAYILIŞI Güneydoğu Asya BENZERİ ÖZELLİKLERİ Ağaç rengi Siyah, düzensiz kırmızımsı kahverengi şeritlidir. Parlak ve çok dekoratiftir. KULLANIM YERLERİ Son derece dekoratif kaplama üretiminde,mobilya,müzik aletleri yapımında kullanılır. LENMESİ Çok iyi cila kabul eder.


Modern, teknolojik donanımımız ve uzman kadromuzla kalite çıtamızı hep yüksekte tutmayı hedefliyoruz. Anayurdu Angola olan ve Gabon, Lagos, Calabar ve Nijerya abanozu olarak da bilinen, siyah abanoz (D. dendo) simsiyah ve sert odunu nedeniyle değerli bir kereste ağacıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar