20 Ekim 2015 Salı

Çimstone mermer

Mutfak Tezgahı olsun ister Belenco Mutfak Tezgahı olsun her marka ve modelde isteklerinize cevap verebiliriz. Uzman kadromuz ile hizmetinizdeyiz, keşif ve fiyat için bizi arayabilirsiniz. Merdiven ve basamaklarınızı mermer ya da diğer ürünlerimiz ile değiştirebilirsiniz. Parlaklığını kuvarsın doğal ışıltısından alan Çimstone mermer , granit gibi parlatma, cila gerektirmeden ilk günkü görünümünü yıllarca korur.


Doğal taşlar rezervlerle sınırlı olduğundan istenilen miktar, kalite ve renk seçeneğini her zaman sunamazken, Çimstone değişik beklentilere uygun farklı renklerde üretilebilir. Low maintenance, non-porous, stain resistant premium quartz surfaces. Türkiye’ye kompoze taş teknolojisini getirerek doğal taşlara alternatif bir pazar yaratan Çimstone , doğal taşlardaki klasik seçeneklerin aksine, farklı renk ve dokudaki ürünleriyle yüzey kaplamada alternatif çözümler sunar. Montajı tarafımızdan yapılan her tezgah için sene garanti taahhüt etmekteyiz.


Hakkımızda Add a subtitle in Customizer, About us section Hakkımızda Yazımız olacak. Tanıdıklarınıza Şikayetlerinize Bize İletin. Hakkında Bilindiği üzere, Çimstone , İtalyan bir. Tezgahımızda Çimstone mi , granit mi yoksa mermer mi kullanmalı diye düşünür dururuz.


Mermer ve Ahşap Masa Ürünlerimiz. En iyi fiyata en doğru malzemeyi seçmek isteriz ki bu çok doğal bir davranıştır. Dünyanın en eski mermer üreticisi olan Anadolu insanı, Anadolu’nun zengin renk ve dokudaki mermer rezervlerini, tarih boyunca insanın hizmetine sundu. Anadolu taşları ile oluşturulan yapılar, anıtlar bugün bile insanlık tarihinin gurur kaynağı olmaya devam etmektedir. Evinize veya işinize sofistike ve lüks bir görünüm arıyorsanız, mermerin zarafetinin başka bir alternatifi yoktur.


Bu sayede, Çimstone bankonuzun üzerinde yiyeceklerinizi güvenle hazırlayabilirsiniz. Gözeneksiz yapısı sayesinde leke tutmaz. Kullanım kolaylığına ve hijyen farkına göre, çimstone çeşitleri farklı fiyatlarla karşınıza çıkabilir.


Oldukça süre geçmiş ancak halen burada araştıranlar olabileceğinden yazıyorum. Ancak bunları kıyasladığınızda kesinlikle cimstone yada daha doğrusu genel adı. Mutfak Tezgahı Üretimi yapan Bulut mermer ve granit üretim tesisi İstanbul ümraniyede kurulmuş olup granit mutfak tezgahı başta olmak üzere mermer mutfak tezgahı belenco mutfak tezgahlarında fiyat ve kaliteyi bir arada sunmaktadır.


Basamak Kaplama Basamak Kaplama Örnekleri. Parlatmanın haricinde cila işlemi de Çimstone için gerekli değildir. Cilalama ve parlatma işlemi yapılmadan ilk günkü haliyle Çimstone tezgahlar uzun yıllar kullanılabilmektedir.


Çimstone mermer

Recife Çimstone 1Elvas Çimstone 8Lapaz Çimstone 3Lapland Çimstone. Mirat Çimstone 6Nevers Çimstone. Oasis Çimstone 3Palmıra Çimstone 9Olympos Çimstone 9Riviera Çimstone.


Bu güne kadar binlerce granit tezgah ve bine yakın Cimstone tezgah yapmış bir işletmemiz var. Kısaca konuya vakıf olduğumu düşünüyorum. Yetkin ve deneyimli ekibimiz ile en yüksek teknolojik ekipmanla, Mutfak-Banyo tezgahları ve diğer uygulamalarda MERMER , GRANİT gibi doğaltaşların yanında ÇİMSTONE , BELENCO, SILESTONE,CAMBRIA,COANTE,DEKTON, NEOLITH,LAMINAM, CORIAN, BASIC SURFACES (MONTELLI), gibi markaların bayiliğini ve temsilciğilini yaparak kesintisiz müşteri.


Çimstone mermer

Ankara’da kaliteyi kaliteli hizmetle sunan üst düzey müşteri memnuniyeti odaklı çalışan uzman teknik ekipten oluşan profesyonel bir kuruluştur. Kuvars, Çimstone ’a eşsiz sağlamlık ve dayanıklılık kazandırır. Kuvarsın bu sağlamlık büyüsünü kolayca bozamazsınız. Uzman ekibi, kaliteli işcilik ile buluşturan firmamız, Türkiye’nin her noktasında hizmet vermektedir.


Firması Olan Breton Tarafından Geliştirilmiş Kuvars Esaslı Bir Kompoze Taştır. Yani suni olarak elde edilmektedir. Suni olması mermerit gibi kalitesiz bir ürün olduğu anlamına gelmez.


Biz bir inşaat firmasıyız. Yapacağımız inşaatların mutfak tezgahlarında çimston mermer kullanmak istiyoruz. Beyaz renk ve boyutunda. Sizden metre fiyatını öğrenebilirmiyiz.


Mutfak tezgahı çeşitleri ve mutfak tezgahları fiyatları bütçenize uygun granit fiyat seçenekleri, mutfak tezgahı granit, çimstone mermer ve tezgah modelleri için iletişim numaralarımızdan ulaşabilirsiniz. Kuvars madeni reçine bağlayıcı ile harmanlanarak yüksek sıcaklıkta üstün teknoloji makinalarda preslenip sıkıştırılarak ÇİMSTONE plakaları üretilir. Bar tezgahı görsellik açısından kullanıldığı alanın büyük oranda havasını ve görüntüsünü değiştirmektedir ona göre tasarlanmalı ve.


Mutfak tezgâhı Ankara olarak mermer , granit, belenco, çimstone , silestone ve dekton mutfak tezgâhları üretiyoruz. White Platinum - Silestone Mutfak Tezgah Modelleri. Granitin Gücü ve Estetiği.


Steel - Silestone Mutfak Tezgah Modelleri. BRETON teknolojisiyle üretilen kuvars esaslı kompoze taştır. Doğal taş dokularını kuvarsın sağlamlığıyla birleştiren Çimstone , banko, tezgah.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar