23 Ağustos 2017 Çarşamba

Yüksek ısıya dayanıklı bant

YÜKSEK ISIYA DAYANIKLI BANT ve daha onlarca kategoridenki bant , hırdavat ve sarf malzemeleri en uygun fiyatlar ile bantdunyasi. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Tayvan ve Malezya şeklindedir ve sırasıyla ısıya dayanıklı çift taraflı bant ürününün , ve kadarını karşılarlar. North America, Domestic Marketve Western Europe ülkelerinde popülerdir. Kendiliğinden eriyen bant , üstün ısı ve hava dayanıklılığı sunar. Sıcaklık : 4°C - 5°C.


Yüksek ısı iş güvenliği ekipmanları. Elektronik parçalar, tıbbi cihazlar, iş kıyafetleri veya hassas devre elemanları gibi antistatik veya toz-geçirmezlik gerektiren durumlar için. Yıkama tünellerinde,Schrink ambalaj makinaları ve kurutma tünellerinin giriş ve çıkışlarında ısı kaybını önlemek için Kırmızı Silikon Perde olarak kullanılır. Cam elyaf üzeri silikon kaplı kumaştır.


Esnek,yumuşak,tutucu ve sıcaklığa. Tüp içi miktar: ml Ekstra güçlü yapıştırma özelliğine sahiptir. Suya ve ısıya dayanıklıdır.


Cam, porselen, metal, kristal ve plastik malzemeleri güçlü yapıştırır. Monolithik mikrodalga entegre devreleri (MMICs), Optik iletitim ve anahtarlama, Güvenli genit bant iletitimi, Mikron boyutlu vakum transistörler. Maskeleme bantları yaygın olarak kağıt bant veya krep bant olarak bilinirler ve taşıyıcıları kağıttan oluşur. Bu bantların farklı türevleri mevcuttur ve bunlara kraft kağıdı bantları , koruyucu kağıt bantlar ve ısıya dayanıklı bantlar dahildir. Detaylar için tıklayınız.


DERBY ısıya dayanıklı bantlar yüksek sıcaklıklarda etkilenmeden kalacak şekilde tasarlanmıştır. Isıya dayanımlı eldivenler farklı sıcaklıklardaki malzemelerin tutulması ve taşınmasında kullanılır. C den 7C ye kadar dayanım farklı ipliklerden imal edilmiş eldivenler ile sağlanmaktadır.


Yüksek ısıya dayanıklı bant

Kevlar, Para Arami Pamuk, Nomex gibi ısı dayanımı yüksek ipliklerden tasarlanmıştır. Eğer yapışkanlık konusunda beklentiniz çok yüksek değilse tercih edilebilir. Isıya dayanıklı kemerleri mükemmel ısıya dayanıklı ve aşınmaya dayanıklı kauçuk kapak bileşik yapılır. Tüm yorumlar gösteriliyor.


Yapışkansız Mika bant kablolarda iletken ve izolasyon arasında yangına dayanımını arttırmak ve sağlamak amaçlı kullanılır. Mika hem kendi üzerinde hemde bakır iletken üzerinde aleve dayanıklılık meydana getirerek yangına karşı mekanik dayanımı ve elektriksel izolasyonun varlığını sağlar. Yıkama tünellerinde, Schrink ambalaj makinaları ve kurutma tünellerinin giriş ve çıkışlarında ısı kaybını önlemek için perde olarak kullanılır. Kaydırmaz bantlar yüksek kaliteli ve dayanıklı yapışkanlardan üretilmiştir. Uygulaması hızlı ve kolaydır.


Birçok yüzeyde kullanılabilir, hava şartlarına dayanıklıdır. Polyester dayanıklı film ve iz bırakmayan silikon yapışkan. Elektrik, ısı , ses yalıtımında ve split klimalardaki boru yalıtımında kullanılır. Alev ve yüksek ısılara dayanıklı olarak üretilmiştir. Siyah, Gri, Mavi, Kırmızı, Sarı,Yeşil.


Elektrostatik (ESD) ve halojen içermeyen aynı zamanda alev geçiştirici bantlar üretmektedir. Alüminyum ısı bandı ısıya dayanıklı alüminyum folyo bant 3M4eşdeğeri yumuşak yüksek kaliteli iletken yapışkan kaplı alüminyum film ile yapılır. Sarfeks, Yüzey Koruma Bantları , Sünger, Köpük Bantlar , Kağıt Bantlar , İzolasyon Bantları gibi konularda uzmanlaşmış yapışkanlı bant firması. Koli İçi Dolgu Malzemesi. Elba maskeleme bantları endüstriyel ve genel kullanımda güçlü yapışma özelliği, uygulama sonrası kolay ve iz bırakmadan sökülmesi ile çeşitli uygulamalar için uygun çözümler sunar.


Yüksek ısıya dayanıklı bant

Boya ve benzeri uygulamalarda son derece iyi sonuç verir. Yağlı ve yüksek ısı bulunan ortamlar ile antistatik özellik isteyen prosesler için özel olarak kendinden yapışkanlı veya yapışkansız. Jiangsu Esone New Material Co,. Ayrıca Yanmaz Silikon Levhalar 9C ° ısıya ( aleve ) dayanıklı ve yüksek teknolojik ürünler için kullanılan özel silikon levhalar ve çeşitli ekstrüzyon profil ihtiyaçlarınızı da Sönmez Ticaret Kauçuk Ürünler firmamızdan temin edebilirsiniz. PTFE Çıkarılabilir Yalıtım.


Dayanıklı Silikon fiyat avantajını yakala! Cinsi, Alüminyum Folyo Bantlar. Taraflı Bantlar modelleri ve fiyatları uygun taksit seçenekleriyle güvenilir alışverişin adresi Tekzen.


VHB bantlar üretim sürecini hızlandırır, maliyetleri azaltır. MTM VHBTM bandın dayanıklı akrilik köpük yapısı. Plastik torba ısı sızdırmazlık makinesi, yüksek hızlı sızdırmazlık makinesi. Hot melt yapışkan makine.


Motor, yüksek ve alçak gerilim elektrik ürünleri, tel ve kablo izolasyon koruması, pil imalatı. Bu bantlar ise ekmek fırınlarında fermentasyon ve köprü bantları ile beraber dinlendirme bantı olarak çalışmaktadır. Ayrıca ısıya dayanıklı keçe bantlar , sıcak malzeme ve kauçuk taşımacılığında kullanılan bantlar , PVC bantlar , deri yüzeyli kayışlarda her zaman yüksek miktarlarda stoklarımızda bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar