3 Ağustos 2017 Perşembe

Taş duvar strafor

Isı, ses ve nem yalıtımı sağlar. Gözünüzü yormayacak tasarımlar. Huzur bulacağınız desenler. TUĞLA DESENLİ STRAFOR DUVAR PANELİ.


Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. EVİNİZİN DUVARI RUTUBET NEM OLUYORSA YENİ ÇÖZÜM YALITIMLI DESENLİ STRAFOR DUVAR PANELİ. Orijinal taş ya da tuğla görünümüne sahip olan strafor duvar paneli, dayanıklı bir yüzeye sahip olması için akrilik ile kaplanmıştır. Yapıştırıcıyı yada silikonu ilk panelin arka yüzünün kenarlarına ve ortalarına yayarak sürülür ve ilk panel duvara yerleştirilir.


Web sitemiz de duvar kaplama panellerimizi ve uygulanmış ürün görsellerini inceleyebilirsiniz, ürünlerimizi daha detaylı görmek isterseniz sizi satış mağazamıza bekliyoruz. KARGO BİLGİSİ : Kargo ücretsizdir. Hafiftir, Ses ve Isı Yalırım Sağlar. Lwd 2desenli taş duvar kaplama bilgileri, strafor taş kaplama fiyatları, duvar kaplama modelleri ve strafor taş kaplama çeşitleri yer almaktadır.


Duvar kolon Köşelerini uygularken panellerin birleşim yerlerinin iç kısmını derece açı ile kesebilirsiniz. GÜMÜŞ TRAVERTEN PATLATMA TAŞ GERÇEK DOĞALTAŞ DUVAR KAPLAMASI. Dayanıklı Strafordan üretilen duvar panelleri iç mekan ve dış cephe kullanımına uygundur.


Panel çevreleri özel traşlanmıştır, derz boşlukları oluşmasına izin vermez. Günümüzde dekorasyonun en gözde tamamlayıcıları haline gelen strafor paneller birçok çeşidi bulunmaktadır. Geri Dönüşüm Projeleri Forumumuza hoş geldiniz. Forumumuzdan en verimli şekilde yararlanmak için lütfen üye olunuz.


Taş duvar strafor

Diğer markasına ait tüm ürünleri inceleyiniz. Bu straforlar duvar ve tavanlarda kullanılmaktadır. Hemen bunların faydalarından bahsedelim.


Evinizin tasarımını ön plana çıkarır ve daha güzel bir görünüm katar. Duvar panellerinin dekor amaçlı kullanımı oldukça yaygın. Duvar Paneli Modellerini ve Fiber Duvar Paneli Modellerin.


Tuğla ya da taş görünümlü bir duvarın ortasında şık bir şömine, hatta şöminenin arkasında hoş bir kapalı pencere görünümü. Aklınıza gelebilecek tüm bu tarz dekorastif süslemeleri modern strafor duvar paneli modelleri ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Bundan sonraki aşamada her panel ayrı ayrı UV boyalar ile boyanarak farklı desen görünümleri elde edilmektedir.


Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Dekoratif Is Ve Dis Cephe Kaplama Paneller Panelleri Paneli Panel Dekoratif Dis Cephe Kaplama Malzemelericephe Kaplama Panelleri Fiyat Fiyati Fiyatlari. Classroom Pictures - Img Wa. Adet Panel Birim Fiyatıdır.


Yüksek metrajlarda projelere iskonto uygulanmaktadır. Fiyat almak için lütfen iletişime geçiniz. Panel Cuadros Decoracion KoÅ u At Modern Ev Duvar Dekor boyama from taş desenli strafor duvar kaplama , source:sites. Klasik duvarlar i§in duvar kaÄ Ä±dı mavi gökyüzü orman yeÅ il aÄ a§ from taş desenli strafor duvar kaplama , source:sites.


Evinizde, ofisinizde, diğer yaşam alanlarınızda duvarlarınızı ve tavanlarınızı Stikwall strafor duvar panelleriyle profesyonel yardım almadan dizayn etmeniz mümkün. Bu şık dekorasyonu siz bile rahatlıkla yapabilirsiniz. Kışın sıcak, yaz aylarında serin tutar. Harç sürülen straforlar duvara dikkatlice yapıştırılır.


Genellikle kuruması için bir gün gibi bir süre beklenmektedir. Uygulama esnasında dikkat edilmesi gereken noktalardan birisi yüzeyin düzgünlüğüdür. Yapıştırma yapılırken straforlar arasına harcın taşma yapmamasına da.


Strafor ve stropiyer tavan kaplama malzemeleri 13mm. Stone Panel taş duvar ve tavan kaplama panellerini güvenle kullanabilirsiniz. Muhteşem görünümlü estetik tasarımlar.


Vardek adlı kullanıcının koleksiyonu. Birbirinden farklı renk, tasarım ve desen seçenekleri bulunan modeller arasında ön plana çıkan taş desenli duvar kağıtları sayesinde iç mekanlarınızda doğal taş görünümü elde edebilirsiniz. Dış Cephe ve Sanayi Boyaları. Taş ve tuğla desenli ürünler boyutlu bir yüzeye sahiptir.


Doğal taş tozları ile gerçeğine çok yakın bir dokudadır. Gerçek tuğla görünümü ve dokusuna sahip strafor duvar panelleri. XPS, PVC, MDF bir ürün değildir.


Dekoratif Panel mi Yoksa Doğal Taş mı YapmalıyıFiberglas duvar ve tavan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar