23 Ağustos 2017 Çarşamba

Minibüs kapı motoru

Otomatik Kapı Motoru modelleri, Otomatik Kapı Motoru çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Minibüs Kayar Kapı Sistemleri;. ERG-1Cam Kaldırma Siyah Bosch Motor Ergişi Otomotiv. Bahçe ve otopark birişlerindeki demir kayar kapılarınızı AVAX yana kayar kapı motoru ile uzaktan kumandalı açtırın ! Kullanıcı Adı Şifre Giriş Yap! Tüketici Ürünleri › Araba, motorsiklet, bisiklet › Araba yedek parçaları ve aksesuarları › Binek araba ve minibüs parçaları › Kapı motoru.


Bir üretici veya toptancı mı arıyorsunuz? Okul ve işyeri servis taşıtlarına uygun, elektrikli otomatik kayar kapı motoru sistemi imalatı. Kampanya ücretleri yenilendi hemen inceleyin. Türkiye genelinde bayiler arıyoruz. TO KAYAR KAPI MOTORU SİSTEMİ MONTAJI ANKARA otomatik kayar kapı.


Adet (Min.Sipariş) YRS. USTA MÜHENDİSLİK- ARAÇ PROJE- OKUL TAŞITI DİZAYNI ANKARA. EKİ DEMİRİ…ARAÇ PROJE ÇİZİMİ ANKARA. N ve ARKA PARK SENSÖRÜ, KOLTUKLAR RAYLI OLUP ÖNE ARKAYA HAREKET ETTİRİLİP YÖNLERİ DEĞİŞTİRİLEBİLİR. Servis araçları otomatik kapı , ANKARA.


Vito otomatik kayar kapı fiyatları, ANKARA. OTO OTOMATİK KAYAR MOTORU KAPI SİSTEMİ MONTAJI ANKARA VOLKSWAGEN PANELVAN 86PS,105PS,130PS, 2. BOSCH DİK MOTOR ÇİFTLİ BOSCH MOTOR ENVER ÇİFTLİ MOTOR ENVER DİK MOTOR ENVER TEKLİ MOTOR TEKLİ BOSCH MOTOR VİP ARAÇLAR İÇİN TV KALDIRMA BEYAZ BOSCH MOTOR KALİTE,. Kapı Motoru her türlü bariyer sistemleri, bahçe kapısı motoru ,nice kumanda,garaj kapısı motoru fiyatları, yanakayar kapı motoru bulabileceğiniz tek adres. MİNİBÜSLERİNİZİN OTOBÜSLERİNİZİN SÜRGÜLÜ KAPILARINI OTOMATİK KAPI SİSTEME TADİLATINI VE MONTAJINI YAPIYORUZ HYUNDAİ STAREX MİNİBÜS TCI,CRDİ ARAÇ KAYAR KAPI SİSTEMELERİ MONTAJI VE TADİLATI OTOMATİK KAYAR BASAMAK HYUNDAİ STAREX.


Diğer Motor Aksamları Filtreler Elektrik Aksamları. Dış Kapı Açma Kolu Sağ Master TL Dış Kapı Açma Kolu Sol Master TL Sürgülü Kapı Kolu Master TL Triger Seti - Eksantrik Kayış Kiti Master 2. ARAÇ KAPI MOTORU MONTAJI ANKARA hakkında USTA ARAÇ PROJE MÜHENDİSLİK OFİSİ tarafından yazılan gönderiler. Ergişi otomotiv otomatik oto kapı ve basamak sistemleri.


Oto kapı basamak sistemleri, otomatik kayar kapı sistemleri imalatı yapıyoruz. Elektronik Eşyalar ile ilgili kulis sayfasında çok daha değişik içeriklere ulaşabilirsiniz. BFT GİOTTO OTOMATİK BARİYER 24V. BFT MOVİE OTOMATİK BARİYER.


Genius Rainbow otomatik bariyer. Kolaylık ve güvenlik açısından artıları çok olan bu sistem kısa zamanda yurt genelinde talep edilir oldu. Kapı Kilit Motoru modelleri, kapı kilit motoru markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Sürgülü Kapı Motoru modelleri, sürgülü kapı motoru markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Montaj sonrasında kapı iç yüzeyinde ya da aracın herhangi bir yerinde mekanizma, motor , testere vb.


Aracın orijinal kumandasından, ön göğüse yerleştirilen açma-kapama butonundan ve araç kapı kolundan rahatlıkla kontrol edilebilir. Haz Duyurular Shutter kepenk motorları yeniden aramızda. Daha fazla bilgi için gönderiyi ziyaret edin. Sipariş esnasında bağlantı ayaklarının aracınıza göre yapılabilmesi için lütfen kayar kapı sistemini kullanacağınız aracın marka ve modelini bildiriniz. Ford Transit araçların mekanizmaları değişmektedir.


Duratorq motor serisiyle sunuluyor. PS güç ve maksimum 385Nm tork seçeneği sunar. Konut Tipi Garaj Kapıları Fiyat Listesi. Seksiyonel Kapı Motorları Fiyat Listesi. Dairesel Kapı Fiyat Listesi.


Kontrol Üniteleri Fiyat Listesi. Bariyer Sistemleri Fiyat Listesi. Yanakayar Kapı Fiyat Listesi. Fotoselli Cam Kapı Sistemleri.


Uzaktan kumanda alıcısı kontrol ünitesi üzerinde olduğundan başka alıcı kullanmadan tüm nice kumandalarla kullanılabilir. Dorsis otomatik kapı sistemleri olarak otomatik-fotoselli cam kapılar , yanakayar bahçe kapı motorları ve dairesel açılır bahçe kapısı motorlarının satış ve uygulamalarını yapmaktayız. FORD MİNİBÜS OTO OTOMATİK MOTORU KAYAR KAPI SİSTEMİ ANKARA.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar