28 Ağustos 2017 Pazartesi

Alüminyum panjur lameli

Müşterilerimiz White Form markası ile panjur lameli ihtiyacına, White Step markasıyla da tüp motor ihtiyacına aynı bünyede ulaşabilmektedir. Fabrikamızda yer alan alüminyum kutu şekillendirme hattı sayesinde de günde 5. Piyasa taleplerine daha iyi cevap verebilmek için beş ayrı modelde monoblok panjur sistemleri üretmektedir. Alüminyum Profiller Panjur Profilleri. Panjur , panjur kutusu, alüminyum lameller , ray dikme profilleri, panjur motoru ve aksesuarlardan oluşur.


Firmamız alüminyum lamel ürünleri kullanıyoruz. Ral renklerinde ve ahşap desenli renklerde lamel seçilebiliyor. Evet bunun cevabı çok basit yukardaki sekmelere tıklayarak bu soruların cevabını hem görsel hemde yazı olarak alabilirsiniz inceleyiniz. Otomatik panjur lamelleri alüminyum profillerden oluşur.


Zengin renk çeşitleri ile fırsatlar sunar. Makara ile kullanılan sistemin yerini gelişen sanayi ile birlikte alüminyum motorlu panjurlar yerini almaya başlamıştır. Panjur lamelleri poliüretan dolgulu alüminyum veya plastikten üretilmektedir. Avantajları ile bir adım öne çıkan poliüretan dolgulu alüminyum panjur modelleri şık ve konforlu bir kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Panjur ,Kepenk ve Fotoselli kapı alanında en yeni tasarımlar Tema Panjurda.


ALUSEL modern aluminyum panjurlar , yalıtımı sağlayarak kışın soğuktan yazın ise sıcaktan korumaktadırlar. Binaya bağlı olarak, ısısal izolasyonda 25’ e kadar, faturalarınızda da 10’a kadar enerji tasarrufunda yardımcı olabilmektedir. Modern görünümü ile evlerinize değer katar. Uzaktan kumanda veya buton ile açılıp kapanması sağlanabilmektedir. Mimari yapıya uygun renk seçeneklerine sahiptir.


Garanti Panjur olarak sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi siz degerli müşterilerimiz ile paylaşmanın ve size çözüm ortağı olmanın heyecanını duyarız. Tüm projelere uyum sağlayabilen elektrikli panjur , binaların dış yüzeyinde taşmayan panjur kutusuyla ve cephe bütünlüğünü bozmayan tasarımıyla kullanılmaya. Motorlu panjur ve otomatik kapı konusunda üretim,. Ayrıca birçok panjur tipi ve lamel ile uyumlu çalışabilme özelliğine sahiptir.


Yapınızın ihtiyacına uygun olarak panjurlarımızda içi poliüretan dolgulu alüminyum lamel , alüminyum ekstrüzyon lamel veya PVC lamel kullanılabilmektedir. Yapınızın mimari görünümüne uygun olarak monoblok kutu , dıştan takmalı kutu veya mevcut panjur sarım boşluğunuzu değerlendirerek gömme panjur sistemlerini uy. Kısa zamanda sektörünün önde gelen firmalarından olan Renkton müşteri odaklı yönetim biçimiyle. PANJUR SİSTEMLER İ Panjur Sistemleri.


Madoors alüminyum panjur sistemleri hakkında merak ettiğiniz her şeye sitemizden ulaşabilirsiniz. Kepenk profilleri , her biri damla şeklinde olup, bu damla profillerin içine takıldığı plastik lamel adaptörleri sayesinde çift taraflı tam dönüş yapabilirler. Tam dönüş yapabilme özelliği ile en etkin havalandırmayı.


Kumanda sistemleri tekli ve çoklu kumanda olarak seçilebilir. Konutlarda ısı yalıtımı açısından faydalıdır. Garaj kapıları 77’lik lamellerden imal edilir. Tamamen orijinal malzemeden üretilen DAĞLAR PVC panjur lamelleri 1metrelik paketler halinde satılmaktadır.


Panjur plastik lamellerin altında bulunan alüminyum profili yan rayları kastırarak yerinden çıkarın ve içeri alın. Akıllı ev sistemine dâhil edilebilen alüminyum panjur sitemlerinin uzaktan kontrolü de günümüz teknolojik imkanlarıyla mümkündür. Lamel Türü Tambur Tipi (mm) Max. Monoblok Panjur Sistemleri Ortak Özellikleri - Ahşap desenli olarak üretilebilmektedir.


Alüminyum panjur lameli

Manuel panjur , elektrik motorlu panjur (elektrikli panjur ) ve kumandalı panjur olarak üretilebilmektedir. Tabii ki bunun sebebi pancurun ana fonksiyonlarını yerine getirmesi ve görsel olarak ön planda bulunmasıdır. Aluminyum , panjur stor-kepenk imalatında lamellerin baş kısımlarına plastik kapak tuturmaya yarar.


Motor markaları olarak Becker panjur motoru, Somfy panjur motoru ve Mosel panjur motoru kullanmaktayız. Urla panjur işlerinde kullanılan alüminyum lameller , beyaz ve kartelada mevcut renklerde takılabilir. Makas sistemleri ile öne açılır olarak üretilebilir. AdıKasnağı lamellerin aşağı inişinin tam tersi yöne doğru çevirerek ipi sarın. Alt alüminyum parçasını vidalayın ve kontrol edin.


Alüminyum panjur lameli

Plastik lamelleri söktüğünüz gibi yerine takın. Panjurunuz çalışıyorsa işlemleri doğru yaptınız demektir. AdıPanjur panosunu söktüğünüz gibi tekrar yerine takın.


Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Sektöründe sarmal kapı, panjur kepenk, çelik kepenk, galvaniz çelik kepenk, otomatik kapı ve kepenk sistemleri ve otomatik kepenk olarak bilinen bu sistem ülkemizde yoğun olarak kullanılan bir sistemdir.


Kepengi oluşturan profiller, her biri damla şeklinde olup, bu damla profillerin içine takıldığı plastik lamel adaptörleri sayesinde çift taraflı tam dönüş yapabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar