18 Temmuz 2016 Pazartesi

Kale kapı otomatı

Kale kapı otomatı

Bu siteye sunucudaki güvenli bir tarayıcıdan erişmeye çalışıyor olabilirsiniz. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz.


Türk Malı, Kaliteli, Dayanıklı, Yıllarca Kullanılan Kale Kal 23 TL. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Ekstra indirimli fiyat.


Kale Silindirli Tirajlı Dıştan Takma Demir Kapı Kilidi Siyah 14Cm. Sevkiyat süresi 1-iş günü. Otomatsan Elektrikli Kapı Otomatı. Kapı kilitleri ve elektrikli kilitler kategorisinde incelenen kale 3elektrikli tirajlı otomatik kilit ürünü modern yapısı ve kullanım kolaylığı tercih edilmektedir. Ancak fiyat olarak diğer modellerden biraz daha yüksek aralıklarda yer almaktadır.


Tuzaklı mandallı ya da emniyet kartlı barel, rulmanlı silindirli kilit ve silindirli tirajlı demir kapı kilidi gibi ürünler,. Estim Sanayi Bölgesi Metal İşleri 1. Kale ürünleri satan bir yere danıştığımda trafo koymanız lazım dedi ama nedir ne değildir detayını anlamadım. Kapı otomatiği bazı daireler kapıyı acıyor bazıları acmıyor. Açma sesı gelıyor ama acmıyor.


Bir tüürlü çözemedık öneriniz. Anasayfa Alışveriş Listem (0) Hesabım Sepetim. Gövde ve Karşılık : Paslanmaz Çelik;Var. Renk olarak bu modelde siyah renk kullanılmıştır. Eski tip, zincirli kapı otomatı var apartmanda:Apartmana gençler taşındı, kapıyı insan dışı hareketlerle,çok hızlı bir şekilde açıyorlar ileri hızlı ittiriyorlar tahminim, kapı hızlı kapanıyordu, nedense bizim aileden birisi gelip gittiği zaman o şekilde hızlı kapanmıyor.


Kale elektronik kilitler en uygun fiyatlarla sitemizde. Elektronik kapı sistemleri yaşamınızı çok kolaylaştıracak. Kale Xmotorlu otomat ile beraber gelen akü ile enerji kesintilerinde kullanılabilir. Yale Parmak İzli ve Şifreli Dijital Dıştan Takma Kilit.


Pencere Kilidi ( Kapı Sürgüsü) - Beyaz. Kale Cerman Mandallı Barel Mm - Krom. Turhanlar çelik kapı teknolojik gelişmeleri takip ederek size sürekli çok kaliteli ve güvenli kapı sistemleri sunmaktadır. Kale Kilit Dış Ticaret bir Kale Kilit ve Kalıp Sanayi A. Teknolojiyi yakından takip ederek oluşturduğumuz ve geliştirdiğimiz makine parkımız, toplamda 10. Kale Endüstri Holding kuruluşudur.


Kale Çelik Eşya, üretim ve satış hacmiyle lider ve öncü kapı. Kale Basaç, otomatik kapı , kapı otomat sistemleri satışı, uygun fiyatlarla. Hemen sipariş verebilirsiniz 1müşteri memnuniyeti ile kapınıza kadar ücretsiz kargo ile ürününüz gelmektedir. Kanatlı (İspanyolet) Panik Bar. Apartman Kapısı , Park İstasyon, İş Yeri, Fabrika, Plaza: BİLGİ AKTARIMI: Radyo Frrekansı ile:.


Kale Xapartman otomatı ile tüm apartman ve toplu yaşam alanlarının giriş kapılarına uygulanabilir modüler kolay mantajlıdır. Eski trajlı kilidinizin yerine uyumludur. VarSürgü : MS PirinçSilindir KALE KİLİT Masaüstü bildirimlerine ekleyin. Uzaktan kumanda, kart okuyucu, şifreli kapı otomatı , otomat düğmesi gibi herhangi bir ürüne basıldığı takdirde kapının dilini bırakma vazifesi görür.


Kale kapı otomatı

Kale -bina- kapi -otomatigi-357m-siyah-elektrikli-kilit. Kupli Kilit Yangın Kapısı ve Aksesuarları, Kapı Kilitleri, Panik Barlar, Kapı Kolları, Giyotin, Menfez, Kapı Sürgüleri, Menteşeler, Kapı Hidrolikleri satmaktayız. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Kale 2-güç ayarlı hidrolik kapı yayı: – 1kg arası kapılarda kullanılabilmektedir.


Nasıl bu kadar farklı ağırlıklara uygun olabilir diye bir soru aklınıza gelebilir. Diğer hidrolik kapı yaylarının aksine bu yayda üçüncü bir ayar yeri bulunmaktadır, buradan hidrolik kapı yayının gücü ayarlanabilmektedir. Kale kilit firmasına bunu ilettiğimde bana çözüm bulmadılar. Kart, rozet yerine takılan özel anten cihazı ile yaklaşık 3-7cm mesafeden, saniye gibi kısa bir süre içinde kilidi açarak hayatınıza yepyeni bir konfor getiriyor.


Kale kapı otomatı

Diğer desi parmak izi ürünlerinden farklı olarak kapı üzerine ankastre montaj edilebilmesi çok estetik bir görüntü sağlamaktadır. Kale Xotomat kilit sistemi mifare kart teknolojisini kullanmaktadır. Sadece dışarıda alıcısı vardır ve kartı gösterdiğinizde kapı açılır. Yale Dijital Kapı Kilitleri ile sadece yüksek kalite ve güvenlik değil, yüksek konfor için farklı tip ve giriş seçeneği ile sunulmaktadır.


Dijital Kapı Dürbünleri Yale Dijital Kapı Dürbünleri ile istenmeyen misafirlere karşı evinizin güvenliğini arttırın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar