14 Temmuz 2016 Perşembe

Alarmlı asma kilit

Asma kilitler arasında alarmlı kilit çeşitlerini de inceleyebilirsiniz. Alarmlı ve alarmsız olarak kullanılabilmektedir. Nasıl çalışıyor, normal asma kilit gibi kilitliyorsunuz, kurcalanınca ilk önce üç kere beep sesi çıkıyor, eğer daha fazla kurcalanmaya devam ederse de bayağı bir alarm çalmaya başlıyor.


Dış mekan kullanımına uygundur. Dahili pillere ek olarak yedek pilleri ile birlikte. Araba, işyeri, bisiklet, güvercin kafesleri motorsiklet ve sanayi bölgelerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz Alarm özellikli kilit. Güvenliği ve Sağlığı Hizmeti.


Naturpy Karışık Bitkisel Çay. Yiyecek ve İçecek Şirketi. Kinbar alarmlı asma kilit kullanım için kilit başlığını sert şekilde bastırıp anahtarı çıkarın. Alarm fonksiyonun başladığını gösteren bir bip sesi duyacaksınız. Hareket halinde güçlü ve kısa süreli uyarı verir, zorlamalarda ise 1desibel yüksekliğinde alarm sesi başlar.


Evinizde iş yerinizde,motosiklet,bisiklet,deponuzda kullanılabilir. Kullanımı kiliti açıp yukarıdaki demiri ters takıp kitlediğinizde alarm devreye girmektedir. Kartarak hırsıza Karşı uyarı yapıyor.


Artık motorsikletlerinizin güvenliğini de çok uygun fiyatlarla sağlayabileceksiniz. Bahçe kapısı, depo, işyeri, ev ve yazlık gibi mekanlarda kullanılabilir. Son zamanlarda üretilen en ilgi çekici ürün katagorisindedir. Etiketler: alarmlı asma kilit.


Kaydol: Kayıtlar (Atom) Follow by Email. TÜRKİYENİN HER İLİNDE SADECE TEK YETKİLİ ANA BAYİLİKLER VERİLECEKTİR. BAYİ OLAN ŞEHİRLERDE GELEN İKİNCİ TALEPLER TALİİ BAYİ OLARAK O. Ayrıca asma modeller farklı büyüklükte üretilerek ihtiyaçlara göre sunulur.


Asma modellere benzer özelliklerde kablolu kilit çeşitleri de bulunur. Asmalı kilitlerden farklı olarak metal kilit kısmında sağlam kablolar kullanılır. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz.


World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. TO 30MM UZUN HALKA ASMA KİLİT. Elektrikli Kilit Karşılıkları Yale Elektrikli Kilit Karşılıklarının en yaygın kullanıma hizmet veren ürünleri kullanıcıların hizmetine sunulmuştur. Suspendisse tristique magna ut urna pellentesque, ut egestas velit faucibus. Nullam mattis lectus ullamcorper dui dignissim, sit amet egestas orci ullamcorper.


Sitemizdeki tüm ürünler stokludur. Siparişiniz tam zamanında güvenilir bir şekilde elinizde. MAİL LİSTEMİZE KAYIT OLUN.


Alarmlı asma kilit

ALARMLI ASMA KİLİT ,HIRSIZ ALARMI,ALARMLI KİLİT ALARMLI ASMA KİLİT 1DESİBEL SES (BÜYÜK BOY) MARELLİ ALARMLI. Sıfır kutusunda amerikan malı alarmlı asma kilit 60’lık. Tüm ürünlerde kapıda nakit ödeme seçeneği ve aynı gün kargo imkanıyla Arsimo. Kesilmez zincir kilit , alarmlı disk kilidi gibi birçok kilit modelleri mevcut. Hatta benim tavsiyem eğer kesilemez ve kırılamaz olduğuna güvendiğiniz bir zinciriniz var ise birkaç asma kilit ile zenginleştirerek güvenliğini artırabilirsiniz.


Ayrıca zincir kilidinin her türlü delinmeye kırılmaya. Anasayfa Alışveriş Listem (0) Hakkımızda Müşteri Hizmetleri. Yeni çıkan Marelli alarmlı asma kilit var, çok mantıklı bence. Fiyatı biraz pahalı diğerlerinden ama güvenliği de bence daha fazla.


Alarmlı asma kilit

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Asma Kilit arıyorsan site site dolaşma! TL Kaydırma, Eğme ve Yakınlaştırma Özellikli Home.


TL Smart Home CCTV Kit XL 3. Kale Kilit güvencesiyle özel kilitler daha sağlam. Bu siteye sunucudaki güvenli bir tarayıcıdan erişmeye çalışıyor olabilirsiniz. Lütfen komut dosyalarını etkinleştirin ve bu sayfayı yeniden yükleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar