26 Temmuz 2016 Salı

Dış yüzey kaplamaları

Mozaiklerin pek çok farklı çeşidi vardır. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Binalarda ısı, su ve kısmi ses yalıtımı sahibi olan komple izolasyon sistemi olarak yapılara yapılan dış yüzey kaplamaları üzerinden bir hesaplama gerçekleştirilir. Yapılarda ısı yalıtımına en ideal işlemler olarak yapımı mecburi mantolama uygulanır.


Dış mekânlarda ahşap yer kaplamanın güzellediğini farklı desen ve yüzey seçenekleri ile hissedebilirsiniz. DECK dış mekân yer kaplama ürünlerimizi HAVUZ kenarları, avlular, dış cephe duvar kaplamaları , pergolalar, yürüme yolları gibi alanlarda istediğiniz desenlerde düz ve karo şeklinde kullanabilirsiniz. Elİt dekoratif yüzey kaplamaları Binaların dış koruması ve görünümü de en az iç dekorasyonu kadar önemlidir.


DIŞ CEPHE KAPLAMA MODELLERİ Dış Cephe Mantolama. Ancak yağmur yağdığı zaman içeriye su gelmektedir. Itlas, parke üretimine adanmış elli bir metre kare kapalı alan ve yirmi bin metre kare açık alanda faaliyet göstermektedir : bütün tomruklardan yola çıkılarak biçme, kurutma ve finisaj işlemlerinden.


Bunun onarımı istenmektedir. Esnek zemine, sert yapıda bir kaplama uygulanması. Ve yüzey dış cepheye uygun renklerle tekrar boyanmalı. Boya yüzeyinde beyaz, tuza gibi parçalar.


Donma her renkte olabilir ama beyaz boya ve açık renklerde daha az dikkat çeker. Alüminyum Kompozit Panel, her iki yüzeyi çeşitli kalınlıklarda (mm, mm, mm) alüminyum arası non-toxic (çevre dostu) polietilenden oluşan, dış. Bunlardan bir tanesi de duvar kaplama sistemleridir. Dış yüzeyi mm PVDF boyalı alüminyum levha, çekirdek ara dolgusu et kalınlığı mm den kabartmalı alüminyum levha ve iç yüzeyi ise mm astar boyalı alüminyum levha olmak üzere toplam mm kalınlığındadır. Dış cephe seramik kaplama sık tercih edilen bir kaplama çeşididir.


Dış duvar kaplamaları , yapıları dış etkilerden korumak için çeşitli malzemelerle duvarlar kapatılır. Estetik görüntünün yanı sıra yapılara sağlamlık da kazandırmaktadır. Eğer yüzeyde kir pas boya kimyasal artıklar kireç vs. Günümüzde çeşitli dış cephe giydirme ve cephe kaplama sistemleri mevcut ve örneklerini etrafınızda görmeniz mümkün. Bu işlem tecrübesiz ve yeterli bilgiye sahip olmayan bir ekip tarafından yapıldığından dış cephe kaplama kaçaklar.


Bu durum tüm yüzeye uygulanabileceği gibi, yalnızca birkaç alan üzerinde de gerçekleştirilebilir. Dekoratif Dış Cephe Taş Kaplama Modelleri Uygulaması ve Malzeme Satışı için lütfen bizi arayın ! Orijinal taş ya da tuğla görünümüne sahip olan strafor duvar paneli, dayanıklı bir yüzeye sahip olması için akrilik ile kaplanmıştır. Dekoratif Panel Ek Yerleri Belli Oluyormu : Panel ek yerleri polyester mastik macun ile kapatılır. TL arasında değişmektedir.


Dış yüzey kaplamaları

Yağmur yiyen bir yüzey olarak, dayanıklılığı ile enerji verimliliğinin artırılmasına ve binaların sürdürülebilir olmasına katkıda bulunur. Firmamız bina ve yapıların iç ve dış alanlarına uygun olarak granit malzemeler ile tasarım ve kaplama işlemleri yapmaktadır. Granit cephe kaplamasında malzemenin yüzeyin tam olarak düzeltilip işlenebildiği gibi bazı tasarımlarda pürüzlü yüzey çalışması yapmaktayız.


Aksesuar ve levhalar, alkaliye dayanıklı, akrilik esaslı dış cephe boyası ile boyanabilir. Boyamada öncelikle boyanın dış koşullara dayanıklılığını arttırmak için boyadan önce yüzeyin tozunun temizlenmesini takiben tek kat astarlama işlemi yapılmalıdır. Denizli traverten kullanılarak yapılan cilalı yüzey dış cephe kaplaması. Dark traverten yapıdaki cephe kaplama çalışmamız.


Super Light traverten ile yapılan dış duvar kaplama. Bakım Gerektirmeme ve Boyanabilme Fibercement kaplama ürünlerini diğer yüzey kaplamalarından ayıran bir başka üstün özellik ise, uzun süre bakım gerektirmeden ilk günkü gibi teknik ve görsel özelliklerini devam ettirmesidir. Dış Cephe Kaplama uygulamalarında en çok tercih edilen yöntem mekanik kaplama olarak ön plana çıkmaktadır.


Cinsi : Sibirya Sarı Çam. Kapattığı alan: myaklaşık. Fibercement ürünler çimento bazlı, elastiklik için cam elyafı takviyesiyle yüksek yoğunlukta preslenmiş çimento yonga levhadır. Hamurundan boyalı ve yüzeyi kaplamalı olmak üzere iki çeşidi mevcuttur.


Cam dış cephe kaplama sisteminde, yatay ve düşey profiller birbirinden farklıdır. Profillerin genişliği 54mm’ dir. Bu boşluk sayesinde özel bağlantı elemanları profillere kolaylıkla bağlanabilmektedir.


Yüzeye gelen su kondens kanallar ile tahliye edilmektedir. Kaplamadan önce boru yüzeyi , yüzeyin pürüzlendirilmesi ve yüzey pasının temizlenmesi için kumlanır. Kumlama sonrasında oluşan pürüzlenme ile yüzey yaklaşık 3oranında büyür ve bu ol. Ham görüntüden hoşlanmıyorsanız cilalı taş kaplamaları tercih ederek daha modern ve sleek yüzeyler kazanabilirsiniz. Modern tasarımıyla öne çıkan bu sıra dışı binanın dış cephesinde alçı kaplama duvarlar ile taş kaplama bir arada kullanılmış.


Modern bir yapı için oldukça iyi bir kombinasyon. Metalik kaplamaya ilaveten “Fosfat Kaplama ” prosesi de, yüzey işlemlerinde önemli bir konuma sahiptir. Yüzeyin dış etkilere karşı korunması amacıyla çinko veya demir fosfat ile kaplama yapılır.


Kaplama Levhalarının Yapıştırılması : Hazırlanan yapıştırma harcı levhalara çerçeve metodu ile uygulanır ve dış yüzeyin altından başlanarak boşluk kalmayacak şekilde şaşırtmalı ( tuğla dizimi ) olarak yerleştirilir. Epoksi zemin kaplama iç ve dış mekanların yanı sıra bina filizlerinin bir birine yapıştırılmasın dan tutun da inşaat sektörünün her alanın da kullanılan yapısı gereği su ve izolasyon gibi kaplama alanında da profesyonel sonuçlar veren bir ürün olmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar