10 Mayıs 2016 Salı

Pvc emniyet mandalı

Pvc Emniyet Mandalı Alarmlı, hırsızlar pencerenin veya kapının kilidini açsa dahi içeriye girmelerini zorlaştıracak güvenlik sağlayan bir üründür. Giriş Yap Ücretsiz Üye Ol. Emniyet mandalları kapı ve pencereler için çocuk güvenliği ve hırsız koruması için kullanılan ürünlerdir. Pvc pencere emniyet mandalı.


Pvc emniyet mandalı

PENCERE EMNİYET MANDALI ALARMLI. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. PVC GÜVENLİK EMNİYET MANDALI SAC. PVC emniyet mandalı Çocuk Emniyeti ve Hırsız Güvenlik Mandalı Plastik, Ahşap, Alüminyum, Demir Profil, pencere, kapı ve kapaklarda kullanılır.


Hırsızlar dışarıdan pencereyi açmakta zorlanırlar Mandalı montaj yapıldığında açmak için kendinize çekerek sağa veya sola çevirmeniz gerekmektedir. Renk seçeneklerinden inox renkli olanı seçebilirsiniz. E-Bültene abone olun, gelişmeleri kaçırmayın.


Bu pencere ve kapıları korumak için en uygun yöntem pimapen emniyet mandalı kullanmak. PVC pencere güvenlik kilidi. Yeniliklerden Haberdar Olun Enkay Aksesuar. PVC KAPLI İZOLELİ ÇELİK HALAT ÇELİK HALAT, VİNÇ, ZİNCİR AKSESUARLARI GREEN PIN (VAN BEEST) GREEN PIN GERDİRME GREEN PIN OMEGA GREEN PIN OMEGA SOMUNLU.


Kanca emniyet mandalları kanca üzerindeki yükün kanca üzerinden kayıp kurtulmasına engel olur. PVC Pencere ve Kapı Emniyet Kilidi (ALARMLI) Tehlikelere karşı sessiz kalmayın! Hırsızlara karşı ve çocuk koruması için profesyonel güvenlik. PVC güvenlik kilidi burada devreye girmektedir, üstten.


Pvc emniyet mandalı

Evinizle yada işyerinizle ilgili herhangi bir tesisat sorunu yada tadilat sorununu çözmek sadece bir telefon uzağınızda. Sezer Metal çocuk Emniyet Kilitleri ,Çocuk Emniyet kilidi Emniyet Mandalları havalandırmalı Çocuk Emniyet mandalı Çocuk kilitleyicileri, pvc alüminyum doğrama emniyet kilitleri, pvc emniyet kilitleri, hırsız emniyet mandalları , Kapı ve pencereler için çocuk hırsız korunması çocuk güvenliği için emniyet kilidi balkon. Gün içerisinde istediğiniz zaman bizi arayıp servis talebinde bulunabilirsiniz.


Temin Edilemiyor Ev İçi Güvenlik Aksesuarları Kategorisinin Çok Satanları. Miny Baby MB-3Anahtarlı Pencere Çocuk ve Emniyet Kilidi Kahve. Penkid Pencere Kilidi web sitesi. Uygun fiyat ile hemen al.


Ayrıca resimleri, hakkındaki yorumlar, tanıtım videosu ve detaylı bilgilerde burada. Sepetim (0) Sepetiniz boş. Zamak Çekmeli Emniyet Mandalı Beyaz. Türkiye’de her yıl onlarca çocuk balkon ve pencerelerden düşmektedir. Pencere emniyet kilidini pencerenin kasa kısmına yerleştirin ve kalemle vida deliklerini işaretleyin.


Eğer akıllı vida ile montaj yapacaksanız bu adıma gerek kalmayacaktır. Pimapen emniyet mandalı (pencere güvenlik kilidi). Eğer pencere ve kasa arasındaki fark fazla ise paketten çıkan plastik yükselticiyi emniyet kilidinin altına yerleştirin. Pencere veya kapının sabit kanadı ile, açılır kanadı arasına mm kalacak şekilde yerleştiriniz. Hafele Pirinç Kaplama Kapı Güvenlik Mandalı.


Yaylı Kapı Ve Pencere Emniyet Kilidi. Pvc Kapı Pencere Çocuk Kilidi Emniyet Kilidi. Mobilya Pvc Kenarbantları. Melamin- Pvc -Ahşap Cumba Bantları Ahşap Tutkallı Kenar Bantları Ahşap Tutkalsız Kenar Bantları.


Alarmlı pimapen emniyet kilidi (pencere, kapı güvenlik emniyet mandalı ). Yale P124W beyaz sürgülü pencere ve kayar (sürme) kapı kilidi. PVC kaplı S kanca Emniyet Mandalı ile uzun s kanca s kanca siyah US $0. Bir de yeni bilgivereyim yazının ana amacıyla ilgili olarak. Bu bilgi siz evdeyken işe yarar tabi ki , diğerlerinden biraz farklıdır yani.


Pvc emniyet mandalı

Artık günümüzde tüm pencereler ve balkon PVC veya alüminyum olarak kullanılıyor. Malesef ki dışarıya açılan bu pencere ve kapılar hırsızlara karşı evinizin en zayıf noktasıdır. Pencereye emniyet mandalı nasıl montaj yapılır Pencereye emniyet mandalı bir matkap ile kutusundan çıkan destek plastikleri pencerenizin kanada olan yüksekliği desteklenerek atına besleme yapıldıktan sonra göz karar istediğiniz yüksekliğe kutusundan çıkan vidalarını açılır. Satın Al Ödeme ve Teslimat Bu bilgiler yanlış mı? Yanlış fiyat Stokta yok ve teklif daha.


KAPI SABİTLEME KİLİT SİSTEMİ. PVC ’lerde emniyet mandalı kullanarak çifte güvenlik sağlayabilir ve ailenizle güvenli şekilde yaşayabilirsiniz. Güvenlik kilitleri sayesinde evleriniz daha güvenilir hale dönüşecektir.


Deaks Metal Kapı ve Pencere Aksesuarları üretimi yapmaktadır. Detaylı bilgi almak için sitemizi ziyaret ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar