5 Mayıs 2016 Perşembe

Dacia duster kapı koruma

Toplam üründen 1-arası gösteriliyor. Fiyatı telefonla sorunuz. Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. CRETSİZ KARGO KAPIDA ÖDEME FIRSATI.


Uyan bir plastik takım muhakkak bulunur. Parçacıda yapıştırmadan kapı üstüne koyarak denenip, tam oturup oturmadığı kontrol edilerek alınabilir. Tüm ürünlerimiz ilgili üreticiden size orijinal olarak satılır. Kapı Koruma Bantları ( Parça ) Ürün 1. Sınıf Abs Plastikten Üretilmiştir. Yerli Üretimdir Çin Malları İle Karşılaştırılamaz.


Dayanıklı Abs Plastikten Üretilmiştir. Aracınızı Yandan Gelen Darbelerden Korur. Aşınma, Kimyasal Maddeler, Yağ, Benzin ve Güneş Işınlarına dayanıklı malzeme özelliği. Koruma özelliği sayesinde, araç gövdesinin zarar görmesini engelleme.


Dacia duster kapı koruma

Aracı kuvvetlendiren ve görsel bütünlük sağlıyan estetik ürün dizaynı. TL (6) Sdizayn 100. AES TUNİNG,OTO AKSESUAR MARKET,AES GRUP,AES SAYGILI GRUP,SAYGILI GRUP,aes,tuning,aestuning,grup,ototuning,aksesuar,waeco,thule,montblanc,cyclone,necvox,flyaudi. Kapınızın yan kısımlarında çarpmadan oluşabilecek hasarları engeller. Kapı koruma bademi spor ve şık görümü ile aracıza fark katar.


Oto cam filmi, araç kaplama, xenon far, park sensörü, özel pleksi plakalık, araç koruma barları, oto aksesuar satış ve montaj, büyükçekmece, Beylikdüzü. Sepetinizde daha fazla ürün yok. TIKLA WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER. Whatsapp üzerinden sipariş verebilirsiniz.


Görünmez Araba için kapı Kolu Çıkartmalar Araba Sticker Koruma Dacia duster logan sandero stepway lodgy mcv dokker US $1. Online Toptan Satış yapabilirsiniz duster kapı ,otomobil kapı ,kamyon kapı , kapı. Laguna yedek parça, dacia laguna yedek. Oto kapı koruyucu ürünler sayesinde aracınızın boyasını uzun süre, ilk günkü gibi korumak mümkün. Darbelere karşı otomobilinizin kapılarını koruyan kapı.


Duster Ön Tampon Koruma Poliüretan. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Laurate ve Blackshadow donanım paketleri ile satışa çıkıyor. Kapıda Ödemeli Siparişlerde kargo ücretine 8₺ eklenir. Yan sanayi yedek parçalar da tıpkı orijinal yedek parçalar gibi birçok testten geçerler ve kullanıma sunulurlar.


Ekonomik fiyatlı seçeneklerden size uygun olanı seçin. Vergiler Hariç: 8200TL. AR Auto Dizayn üretimi olan tüm aksesuarlar için iletişime geçiniz. Güvenlik, Pvc Kapı -Pencere. TV Ünitesi, Çok Amaçlı Dolaplar,.


Yorumunuzu aşağıdaki alana yazınız. Mağaza: gurelotoaksesuar. Benzinli Donanım Paketleri ve Özelliklerini inceleyin, hemen size özel fiyat teklifi alın. Elmas Görünümlü Ön Izgara.


Dacia duster kapı koruma

Ekiciler Oto Aksesuar - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. Ci 1bg, Dizel motoru ve Manuel şanzımanı ile sınıfında başarı arayan bir modeldir. Adet: Standart GönderiKargo ücreti sipariş teslimatında kapıda ödenir. Ocak Salı günü kargoya verilir.


Dacia her türlü konfora sahip araçları ve ekonomik fiyatları ile Türkiye pazarında hızlı bir şekilde giriş yaptı ve günden güne piyasadaki payını büyütüyor. En geç Şubat Pazartesi günü kargoda. Forumlarımıza Hoşgeldiniz.


FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUNUZ ! Sportif ve zarif özellikler taşıdığı belirtilen Dacia ’nın çok yönlü SUV modeli, bu özel versiyonda tüm dikkatleri üzerinde toplamayı hedefliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar