20 Mayıs 2016 Cuma

Masif ahşap raf

Tamamen masif ahşaptan, elde üretilmiştir. Görselde yer alan aksesuarlar rafa dahil değildir. Ahşap Şaraplık ve Kadehlik. TL 6TL (7) ZepHome 95. Beğendiğiniz Ürünü satın alın.


Masif ahşap raf

Her şey yolundaysa ödeme tasarımcıya geçsin. Malzeme olarak ahşap , doğrudan masif halde kullanılabildiği gibi, doğal kaplamalı ürünlerin kullanımına da oldukça sık. BILLY kitaplıkların raf aralıklarını ihtiyacınıza göre ayarlayabilir, raflarına uygun ölçülerde kutular ve sepetler yerleştirerek kitaplığınıza hareket katabilirsiniz. FLISAT serisi ile çalışmak artık çok eğlenceli.


TV sehpası ve adet büyük raf şeklinde teslim edilecektir. Mobidick özel tasarım masif ahşap kitaplık ve raf modelleri ile hayalinizdeki yaşam alanlarını yaratın. Mobidick ahşap kitaplık ve raflar tamamen gerçek ağaçtan üretilir.


Sipariş verdiğiniz andan itibaren üretime girer. Raflar Çam, köknar, lamine ahşap , planyalanmış ve zımparalanmış, yüksekliği mm aralıklarla vida gerekmeden değiştirilebilir. Taşıyıcı ayaklar Özel olarak seçilmiş köknar, çam ağacı, x mm, zıvana açılıp tutkalla yapıştırılmıştır. EL YAPIMI DEKORATİF AHŞAP RAF.


Beyaz, Mavi, Pembe ve Ham boyasız olarak satılmaktadır. Duvar Rafı veya aksesuar olarak kullanıma uygundur. Sibirya Çamındandan imal edilmiştir. Montaj aparatları paket içindedir.


Ham vaziyette olup cila veya boya yoktur. HER ÜRÜN SİPARİŞ ÜZERİNE ÖZEL OLARAK HAZIRLANMAKTADIR. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Paket içeriğinde iki adet raf bulunmaktadır.


Duvar raf modelleri, çeşitli dekor seçenekleri ile sizlere sınırsız bir hareket özgürlüğü kazandırıyor. Duvar rafını monte ederken de yerleştirirken de kendi hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında “veri. Raf Dekorasyon Önerileri.


Kullanıma hazır monte halde gönderilmektedir. MDF veya sunta kullanılmamıştır. Orta şaraplık çıkarılıp raf koyulabilir. Döküm demirden metal kısımları için statik fırın boya kullanılmıştır.


Yaşam alanlarınıza ek alan oluşturur. Merdiven raf şeklinde tasarlandığı için dekoratiftir. Beyaz masif ahşap raf masif kauçuk ağacı ahşabından üretilmiştir.


Kilerde, çamaşır odasında ya da ihtiyacınız olan herhangi bir yerde ihtiyaç duyulacak ekstra depolama alanı sağlar. Masif ahşaptan elde boyanarak üretildiğinden dolayı renk ve ağacın budak - desen kısmı gibi alanlarda resimdeki ürün ile arasında ufak farklılıklar olabilir. Masif ahşap ayaklar ile merdiven raf , tüm ihtiyaçlarınızı optimum seviyede karşılar. Masif ahşap standımız tamamen el yapımı doğa dostu malzemeler kullanılarak hazırlanmaktadır.


Evinizin tüm alanlarında kullanıma uygundur. Mağaza için doğal ahşap raf. Rustik yemek odası tasarım için kendi tarzınızı yansıtıyoruz. Cafe, restorant ve mağaza için ahşap raflar sehpalar.


Ev yada iş yerlerinize standart diyebileceğimiz ölçülerde masif ahşap masa. Ağacın ve metalin birbiriyle olan kombinasyonu, halatın tamamlayıcı görseli. Maria Montessori diyor ki,.


Linar Lake Montessori Kitaplık Raf. Cross tv Sehpası – 1cm. Bu ürün raf tablası demonte şekilde sevk edilmektedir. Ahşabın organik yapısından dolayı yüzeylerdeki renk ve desen dağılımı minimal farklılıklar gösterebilmektedir.


Masif ahşap raf

Masif panel ile ilgili daha fazla bilgiye buradan erişebilirsiniz. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Ladin doğal ahşap yemek masası,bank, patchwork sandalye ve duvar raf.


STEDİĞİNİZ ÖLÇÜLERDE VE İSTEDİĞİNİZ RAF SAYİSİ OLARAK İMALATI YAPILABİLİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar