20 Mayıs 2016 Cuma

Menteşe çeşitleri

Menteşe çeşitleri

Yaylı menteşe çeşitleri ise çift tarafa da açılabilen kapılar için kullanılır. Cam kapaklar veya klozet kapakları gibi farklı alanlar için de özel seçenekler mevcuttur. Dolap kapağı menteşe çeşitleri arasında köşe kapak menteşesi , yaprak menteşe , kelebek menteşe , tek kuyruklu menteşe , çift kuyruklu menteşe , kuyruklu menteşe gibi menteşe çeşitleri de bulunmaktadır. Bütün bu menteşe çeşitlerinden dilediğiniz ürüne zahmetsizce sahip olabilirsiniz.


Kanca-Çengel menteşe : En basit menteşe şeklidir. Mobilya kapaklarından ziyade bahçe kapılarında boya - vernik sürme araçları ve yöntemleri ve küçük kutu şeklindeki işlerde kullanılır. Yapı olarak iki parçası da uçları vida şeklinde olan birbirine geçmiş demir çubuk şeklindedir. Topçular, Ferhatpaşa Cad. Blum menteşe çeşitleri şekillerine ve yapısal özelliklerine göre farklılık gösterebiliyor.


Kullanım alanının özelliklerine göre de farklı modelleri, renkleri ve boyutları bulunur. Ahşap mobilyalar için uygun menteşe çeşitlerini bulacağınız kategoride cam kapaklar için menteşe çeşitlerini de temin edebilirsiniz. Monteleme işlemi sırasında biri kapı kasasına diğeri de kapıya vidalanır. Bu işlem yapıldıktan sonra, bir taraf hareket ederken diğer taraftan destek alması beklenir. Evlerinizde, ofislerinizde, mağazalarınızda sıklıkla kullanılan kapıların menteşelerini değiştirmek ya da yeni kapılar aldıysanız onlara uygun kapı menteşesi bulmak için sitemizi gezinirken görebileceğiniz ve satın alabileceğiniz kapı menteşesi çeşitleri açısından boldur.


Katlanır gizli sehpa menteşesi , oval masa menteşeleri , panel ya a cumbalı menteşeler gibi her türlü ihtiyaca yönelik bir ürün modeli bulmak mümkün olabiliyor. Pipo menteşeler ve deliksiz cam menteşeler de yine ihtiyaca yönelik olarak geliştirilmiş tasarımlar oluyor. Toplam Ürün Bulundu Sırala. Zorlu yolculuklarınızda hep yanınızda.


En iyi saklama ve koruma çözümleri. Bu menteşeler ateşe dayanıklıdır ve mıknatıs tutmaktadır. Paslanmaz yaylı menteşeler de sıkça kullanılmaktadır. Bütün açılarda ve uygulamalarda kullanılabilen menteşeler , alüminyum kapaklara Decofix ile deliksiz olarak da uygulanabilir. Firmamız YÜKSEL markası ile üretime sunduğu tescilli ürünlerini müşteri kitlesine kaliteli ve sürekli hizmet sunmak üzere yola çıkmıştır.


Gömme menteşelerin her iki yaprağı, kapı kanadının ve kasasının birbirine dayanan yüzeylerine tamamen gömülür ve kapı kapandığında sadece pim yuvası görünür. Bu parçalar üretilirken içerisinde çok farklı malzemeler kullanılabilmektedir. Mesan Kilit kalite ve güvencesiyle kenar, gizli, köşe, düz menteşe modellerimize göz atabilirsiniz. Bu web sitesi çerezleri kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanmamızı kabul etmiş olursunuz.


Orada bir köy var yakında. Menteşe ’de Yol Çalışmaları Devam Ediyor. Proticaret güvencesi ile 1güvenli alışveriş Menü.


Sitemizde bulunan tüm ürünler kendini kanıtlamış kaliteli markalardan oluşmaktadır. Online Yedek Parça ile uygun ve kaliteli ürünlere ulaşabilirsiniz. Normal menteşelerin tasları ile frenli menteşelerin tasları aynı yerlere uyar. Küçük kapaklarınızda tek menteşeyi bile frenli yapmanız kapağınızın yavaşça kapanmasını sağlar. Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.


Marelli bas-aç (basınca kendiliğinden açılan) menteşe takımı. Kaliteli paslanmaz için güvenilir firma Diğer Ürünlerimiz. Görüntüle KK - Kaynaklı Kapak. Son olarak kapaklarınızda düz ve deveboynu menteşeler kullanılmaktadır.


Menteşe çeşitleri

Sipariş verirken dikkat etmeniz gereken tek detay budur. Düz ve deveboynu menteşe resimlerini aşağıda bulabilirsiniz, yapmanız gereken tek şey kendi menteşelerinizi sayarken kaç tanesinin düz menteşe resmine benzediğine, kaç tanesinin deveboynu menteşe resmine benzediğine dikkat etmektir. Tekne ve deniz araçları için özel üretilmiş paslanmaz menteşe ve krom yaprak menteşe çeşitleri uygun fiyatları ve hızlı gönderi farkı ile Yatmalzemeleri. Birden çok menteşe çeşidi kullanılmaktadır. En çok tercih edilen ise, standart olanlarıdır.


Bu türleri montaj yapmak diğerlerine göre daha zor olsa da oldukça sağlamdır. Kaya Alüminyum olarak dört yılı aşkın bir süredir alüminyum sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Birkaç yıl öncesine kadar iki-üç firmanın sınırlı üretiminden ibaret olan alüminyum korkuluk imalatı son yıllarda inşaat sektöründeki hareketliliğe ve de yapı mimarisindeki değişikliklere bağlı olarak büyük bir gelişme gösterdi. Kampanyalarımız sizleri bekliyor ! Mobilya menteşeleri en uygun fiyatlarıyla Hepsiburada. Kapı kolu modelleri, menteşe modelleri, özel tasarım kapı kolu, özel tasarım kapı menteşeleri.


Bu ürün için henüz herhangi bir yorum yazılmamış. Güvenlik Kodu : Yorum Ekle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar