18 Mayıs 2016 Çarşamba

3 Basamaklı alüminyum merdiven

BU ÜRÜN HAKKINDA AÇIKLAMA YA DA TEKNİK BİLGİ BULUNMAMAKTADIR. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. PTT merdiveni olarak da bilinirler.


Hafif, sağlam kaliteli merdivenlerdir. TL 55TL (87) Sponsorlu. TL 17TL (15) teknolojist 98. Ekstra indirimli fiyat. Kolay taşıma aparatı ile rahatlıkla merdiveni taşıyabilirsiniz.


Bu modeller metal, plastik ve ahşap gibi. Hobi ve profesyonel kullanıma uygundur. Dönem İçi En Düşük Fiyat: TL Dönem İçi En Yüksek Fiyat: TL Şu Andaki Fiyat: TL. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz.


3 Basamaklı alüminyum merdiven

Geniş basamakları ve korkulukları sayesinde güvenli kullanım açısından kolaylık sağlar. Aluminyum gövde ve basamakl. Tekil kullanıcı tarafından ziyaret edilmiştir. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz.


World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Kullanım alanları genellikle ev, ofis ve iş yerleridir. Katlanabilme özelliği sayesinde kolayca katlayıp rahatça taşıyabilirsiniz, ayrıca fazla yer kaplamaz.


3 Basamaklı alüminyum merdiven

ANASAYFA KURUMSAL ÜRÜNLER. Alüminyum Kırmalı Merdivenler. GAZELLA Basamaklı Merdiven SM UPM 243. Tüm Merdiven Çeşitleri ve Modelleri evmarketi.


Ev dekorasyonunda kullanılan büyük tablo modellerine erişmek için artık sergileri beklemeye gerek yok. Dekoratif tablo modelleri Evidea. Elektrikli Mutfak Aletleri. Kapalı Olan Oğuz Çiniler. TL 27TL İndirim.


3 Basamaklı alüminyum merdiven

Bilgileri gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın. Avrupa standartlarında gerçekleşmiştir. Basamaklı Pyramid Ev Tipi Merdiven Özellikleri ve basamaklı Pyramid ev tipi merdivenler sağlam ve dayanıklı olarak dizayn edilmişlerdir. Sepete Henüz Ürün eklemediniz!


Geniş metal basamaklarının üzerinde kaymayı önleyici plastik paspaslar bulunur. Katlanabilir özellikleri sayesinde yerden tasarruf imkanı sağlarlar. Korkuluk üzerindeki el aleti koyma haznesi ile kullanıcılara pratiklik sunmaktadır. BASAMAK SAYISI : Tekne. Ev ve ofislerde profesyonel dekorasyon yapan firmaların tercihidir.


Depolama alanlarında raflara erişim için kullanılmaktadır. Perilla Basamaklı Merdiven 12TL. Ahşap basamaklı merdiven İkinci el yemek sandalyerini, ofis sandalyelerini, markalarına, tarzına göre incele.


En şık, tarz ve uygun fiyatlı sandalyeleri satın al. ALÜMİNYUM KATLANIR TABANLI BOT. Merdiven , Basamaklı , Kredi Kartına taksit İmkanı,Kapıda Ödeme İmkanı,Aynı Gün Kargo İmkanı. AHŞAP KATLANIR TABANLI BOTLAR. Basamaklı Merdiven , Tekerlekli Pazar Arabası, Akrobat Merdiven , Akrobat Merdivenler , Alkali Çinko Kaplama Merdiven Türkiye İhracatçı, Üretici firması.


Amaçlı merdivenler , A konumunda dengede kalarak uzatmalı 3. GAZZELLA basamaklı alüminyum merdiven SM UPM 2- Kusursuz dizayn. Paslanmaya dayanıklı - 3. Mükemmel denge ve ağırlık merkezi - 1kg. Siyanürsüz galvaniz kaplama ile imal edilmiştir. Despa Ahşap Merdiven Basamaklı en iyi fiyat ve kredi kartına taksit seçenekleri ile tokgozler.


TL ve üzeri alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar