5 Mayıs 2016 Perşembe

Oluklu panel

Soğuk oda panelleri oda sıcaklığına göre farklı kalınlıklarda üretilmektedir. Montaj sonrası sökülmek üzere, tüm panel yüzeyleri koruyucu film kaplı olarak sevk edilmektedir. Paneller mm - mm - mm - 1mm - 1mm - 1mm - 1mm - 2mm kalınlığında üretilmektedir.


EPS dolgulu alüminyum sandviç sandaviç paneller , boyalı veya oluklu trapez sac Corrubit ve CTP çatı panelleri Tarayıcı yazılımınızda javascript desteği kapalı görünüyor. Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Yay setinin çift yaydan oluşması. Sandviç Paneller çatı ve cephe sistemlerinde kullanımı hızla artan bir malzeme olmakla birlikte hem yalıtım özelliğinin bulunması hem kolay ve hızlı montaj avantajı sağlaması ve hem de sade görünümü ve uzun kullanım ömrü sunması nedeniyle pazar alanını genişletmeye devam ediyor. Assan Panel Trapezlerle Radius (eğrisel) form verebilme özelliği sayesinde estetik görünümlü tonoz çatı uygulamalarında iki kat trapez arası ısı yalıtım tabakası ile yerinde uygulama ile kaplama yapılabilmektedir. Tek kat trapezlerin kullanıldığı bir diğer alan teras çatılarıdır.


Oluklu panel

Trapez Sac, Sandviç Panel , Çinko, galvanizli düz levha, galvanizli oluklu levha,galvaniz sac, tel, beton çiviler, galvanizli teller, aterboaratermit, aterpor. Atermit oluklu levhalar lifli çimentodan üretilmiştir. Renk seçenekleri ise şeffaf,beyaz,mavi,kırmızı,gri,bronz,yeşildir. Bir dizi delik eşliğinde akustik verilere dayanarak delinir ve akustik perfore paneller ortaya çıkar. Uzun Ömür ve Yüksek Dayanıklılık.


Sinus ( oluklu ) panelin içe bakan yüzeyi epoxy astar boyalıdır. Polikarbonat Trapez Levha. Bursa Çatı Kaplama Malzemeleri. Yılların birikimi tecrübe var.


Alanında en iyi dedirten referansları var. Dahası kaliteli ürün ve müşteriye hizmet var. Bir çatı altında bu kadar çok şey toplayan bir kuruluş var mı demeyin.


CrNi veya 2mikron PVC kaplı sac kullanılabilir. Her profile uygun vakum vantuzuna sahibiz. CladBoy bunu hızlı ve kolay hale getirir. Paneller restoran akustiğini de sağladığından tavana eklenecek başka bir akustik panele ihtiyaç duyulmuyor.


Geçme detayının özelliği, eksantrikli kilit sistemi ile panellerin mükemmel yanaşması ve kilitlenmesine olanak verdiği gibi, panellerin sökülüp yeniden montaj yapılmasına imkân sağlamaktadır. Profpan, kullanım alanlarına uygun olarak farklı kalınlıkta panel üretmektedir. Kraft ve testlineer cinsi kağıtların özel bir teknikle birleştirilmesi ile elde edilen dikey taşıma mukavameti çok yüksek bal peteğine benzeyen kağıt paneldir.


Onduline Avrasya çatı kaplama malzemeleri ve su yalıtım ürünleri kusursuz bir sistem olarak üretilmekte ve çatınızın ihtiyaç duyduğu tüm özelliklere sahiptir. Saclar panel halinde satıldığı için oluklu olarak üretilip birbirlerine geçirilerek uygulanmaktadır. Sacları beton altı çatı sacı ve oluklu sac olarak da kullanılmaktadır. Paneller eksantrik kilit mekanizması sayesinde montaj yapılırken minumum ısı transferi sağlayacak şekilde birbirine sıkıca kilitlenir.


Standart panellerimiz yüzü oluklu şekilde ve kilitli üretilir, istenildiği takdirde düz ve kilitsiz de üretim yapılmaktadır. CTP levhalar, metal paneller gibi aynı şekilde çatılara uygulanabilir. MegaLux hem çatı hem cephe ışıklık kaplama malzemesi olarak kullanılabilmektedir. Sandviç paneller çatıl kaplamalarında öncelikle ekonomik olması ve montajının kolay olmasından dolayı tercih edilmektedir. Ayrıca dünyanın en iyi yalıtım malzemelerinden biri olarak bilinen taş yünün dolgulu olması sebebiyle de tercih edilmektedir.


Hijyen gerektiren ortamlarda tercih edilmektedir. Kilitli ve kilitsiz olarak üretilmektedier. Bu levhalardan yapılan stant, reklam panosu, billboard panelleri , taşınabilir teşhir rafları hafif olur ve kullanımı oldukça rahattır.


Oluklu panel

Panelin oldukça yüksek yalıtım özellikli yapısı, daha etkili bir ısıtma ve soğutma sistemi için dâhili sıcaklığın düzenlenmesine yardım eder. Bununla birlikte panel , doğal ışığın binaya girmesini sağlar ve yapay ışığa olan ihtiyacı da azaltır. Senal Metal Yassı Çelik Servisi. P1– Fiber Duvar Paneli.


Altı ve Üstü PVC ortası XPS köpük kapı paneli yapıyoruz. Beyaz ve Altın meşe renklerinde yapılıyor. Motifli, motifsiz olarak camlı ve camsız modellerimiz vardır. Durultucu havuzlarında kullanılan pvc lamella imalatını yapıyoruz. Oluklu Tuğla Panel Serisi.


Lamella yapışmış hazır blok şeklindedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar