16 Eylül 2019 Pazartesi

Yıldız vida çeşitleri

Yıldız tipi ürün gurubundadır. Başında bulunan yıldız şablonu sayesinde monte işlemlerinde kullanıcılarına kolaylık sağlamaktadır. ABC SPAX Vida Çeşitleri ABC SPAX Sunta Vidaları ABC SPAX-M Mdf Montaj Vidaları ABC SPAX Arkalık Vidaları.


Plastik Vida Çeşitleri Geliştirilmiş özel diş yapısı sayesinde plastik,. Civata çeşitleri ve özellikleri. Gövde biçimlerine göre civata çeşitleri.


Baş biçimlerine göre civata çeşitleri. AMERİKAN (ANSI) VİDA - CİVATA STAND ARTLARI. Amerikan inch serisi vida -civatalar ANSI B18. Sağdaki şekilde gösterilen vida dişleri bir inç boyda kaç diş olduğuna göre gruplandırılmışlardır. Vida sökme ve takma gibi işlerde kullanılan düz ve yıldız tornavidaları set olarak veya tek parça olarak tornavida kategorisinden inceleyebilirsiniz.


Set olarak bulabileceğiniz bu tornavidalar arasında farklı parça sayısına sahip ürünlere ulaşabilirsiniz. Mvida çeşitleri , mekanik parçalar, robot mekanik aksam ve birleştirici parçalar. Paket içinde Adet vardır.


Yorum Yap Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun. Sitemizde yıldız bağlı ağaç vida çeşitleri nin satışı yapılmaktadır. Bu diş yüksekliği sayesinden suntaların yüzeylerine oldukça kolay bir şekilde montajı yapılmaktadır. Lokma uçlu tornavidalar, lokma şeklinde olan veya standardın dışındaki vidaların sıkma ve gevşetme işlemi yapan tornavidalardır. YSB YILDIZ SiLiNDiRLi ViDALAR.


Tornavida çeşitleri , kullanılan malzemeler ve şekillerine. SB SiLiNDiR BAŞLI METRiK ViDALAR. HB HAVŞA BAŞLI METRiK ViDALAR. ALTIKÖŞE BAŞLI PULLU, MATKAP UÇLU ÇATI ViDASI.


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Yüzey Koruma Çeşitleri – Elektrolitik Kaplama (Zn, ZnNi) Bu ürün, standart dışı ölçü ve özelliklerde de temin edilebilir. Aynı zamanda kullanım alanınıza göre ve mesleki kullanım gözetilerek tasarlanan tornavida çeşitleri sayesinde doğru vidaları doğru tornavida kullanarak kolaylıkla monte edebilecek ya da sökebileceksiniz. YILDIZ SİLİNDİR BAŞLI (YSB) MATKAP UÇLU VİDALAR ÇAP Ø (mm) UZUNLUK (mm) DELME KAPASİTESİ (mm). YILDIZ DÜZ ALYAN TORNAVİDA TAMİR SETİ BİLGİSAYAR.


Yıldız vida çeşitleri

Monte edeceğiniz eşyaya veya mobilya parçasına göre değişkenlik gösteren vida çeşitlerini seçerken bahsi geçen parçaya en uygun vidayı seçmek çok önemlidir. Paslanmaz civata somunlar paslanmaz pop percin. Malzeme Çeşitleri – Çelik: Bu ürün, standart dışı ölçü ve özelliklerde de temin edilebilir. Vidanın ucu matkap vazifesi görür.


Karşılaştırma listesine ekle. Mobilya sanayi,otomotiv sanayi,oyuncak sa. Uygun fiyat, çok çeşit , kaliteli hizmet. Kablo Çeşitleri (Kalaylı) A. El aletleri Anahtar çeşitleri. Kategoride Bulunan Ürünler.


Yıldız vida çeşitleri

Ayarlı anahtar çeşitleri. Bijon anahtarları özellikle motorlu araçlarda ve extra güç gerektiren civata ve. Makina anahtar çeşitleri. Bunlar vida başlarını bozarak vidaları sökülemez hale getirebilir.


Vida başlarının şekillerine, kalınlıklarına göre çeşitli tip ve boylarda tornavidalar bulunur. Yhb saç vida , yıldız havşa baş saç vida ,ölçümü kafa dahil tam boy ölçülür. TÜM ÜRÜNLER KAMPANYALI ÜRÜNLER.


Yıldız vida çeşitleri

Site içerisinde yer alan görsel ve yazılı materyal Set Vida Ltd. KOD CİNSİ: BİRİMİ: ÖLÇÜ: KOLİ AD. Vidaların dişli kısmı kullanılacak yere göre belirlenir. Vida çeşitleri Vida çeşitleri çelik olarak ayrılır.


Ve işin durumuna göre yeteri kadar diş çekilmiş olarak veya boydan boya dişli olarak yapılır. Vida ve Dübel Çeşitleri Yangın Tüpleri Yapıştırıcılar Zımpara Taşları El Aletleri. Bağlantı elemanları ihtiyaçlarınız için doğru yerdesiniz” vahit civata.


Galvaniz ve Siyah Tırtıklı Pul Çeşitleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar