26 Eylül 2019 Perşembe

S asma tavan

Alüminyum tavan plakası veya galvaniz tavan plakalarının montaj edilmesi yöntemi ile oluşturulmaktadır. Ayrıca banyo dekorasyonlarında asma tavan uygulamaları son dönemlerde oldukça yaygın olduğunu da belirtmek isteriz. Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek en önemli niteliğimizdir. Aspenin təklif etdiyi tavanlar , antistatik boyası, ciddi akustik və gigiyenik tələblərə cavab verə bilməsi ilə fərqlənir.


S asma tavan

Askı Sistemli - Çift İskeletli TC Profil Yönü. Modüler sistemle oluşturulan farklı malzemeler ve montaj yöntemi kullanılmış asma tavan detayı. Aradığınız modüler sistem değilse şuradaki alçıpan asma tavan detayını da inceleyebilirsiniz. Aspen Group, interyer dizaynı və akustik materialların tanıdılması, tətbiqi sahəsində öncül şirkətlərdən biridir. Gaziantep’te asma tavan , gizli ışık, ısı yalıtım mantolama, söve, taşyünü, parke, tv ünite tasarım modellerimizle siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz.


Delikli TSE Akustik Test Raporu: Lay-in 2. Farklı tiplerde aydınlatma armatürleri de uygulayarak standardın dışında kalabilirsiniz. Tüm sistemlerde tavan arasına kolay ulaşım, montaj kolaylığı ve servis entegrasyonu sağlanabilmektedir. Kartonpiyer, asma tavan ve alçıpan denildiğinde ilk akla gelen firma İstanbul Astas alçı dekorasyon.


PVC asma tavan Sistemi, mevcut tavanınıza yüklenen yükü azaltarak daha ağır, eski moda metal ızgara sistemlerine hafif bir alternatiftir. Gözenekleri, kanal çalışması, borular veya kablolama gibi gözlerini örtmeye çalışırken, onlara gerekli erişimi korurken, ideal çözümdür. Değişen uygulama ve standartları benimseme gereğini ve sağlıklı bina ilkeleri uygulamanın önemini anlıyoruz. Normal tavanın daha aşağısında ekstra bir tavan daha yaparak çirkin görünümün önüne geçen bu sisteme asma tavan diyoruz.


Tetral s , çoğunlukla nakliyeyi kolaylaştırmak amacıyla petek haline getirilmeden demonte olarak tedarik edilir. Her türlü iç mekan tavan uygulamalarında kullanılır. Tesisatları gizleyerek dekoratif alanlar yaratır. Vektörel panel sistemler odanın hacmini düşürmeden tavan yüksekliğini düşürmek için tercih edilen asma tavan çeşididir. Vektörel asma tavan sisteminde tavan boşluğuna erişim ve bakımı kolaydır.


S asma tavan

Genellikle hastane, okul ve kamu hizmet binalarında çok kullanılır. Alçı asma tavandaki her türlü tesisatı gizlemek, aydınlatma armatürleri, yangın dedektörleri gibi birçok bileşeni monte etmek, akustik koşulları yerine getirmek, benzersiz iç mekan koşulları sağlamak ve elbette estetik kaygıları gidermek amacıyla modüler asma tavan sistemleri tercih edilmektedir. Hizmetlerimiz için gün saat destek hizmeti profesyonel ekibimiz tarafından verilmektedir. Mutfaklarda beyaz ışıklar tercih edilebilirken, odalarınızda daha farklı ışık seçenekleri bulunabilir.


Sunexpo, günümüzün modern yapılarının vazgeçilmez donanımları arasında yer alan Mimari Yapı Malzemeleri konusunda uzun yıllardır hizmet vermektedir. Genişletilmiş metal mesh asma tavanlar , açık yüzey ve transparan görüntü özellikleri ile aydınlatma ve hava sirkülasyonu açısından mekana değer katan bir yapıdadır. Yarı geçirgen bir yüzeye sahiptir dolayısıyla elektrik ve mekanik tesisat elemanlarına bir örtü vazifesi görmektedir. Mekanın daha iyi bir görüntüye ve sağlıklı bir yaşam alanı olabilmesi için tavan kaplama ürünlerinin kullanılması gerekmektedir. Farklı ve modern asma tavan modelleri ile mekanları daha şık ve kullanışlı hale getirmek mümkün olacaktır.


Renk, malzeme, boyut ve şekil açısından çok özgür tasarımlara ulaşılabilir, her mekana özel olacak şekilde farklı bir asma tavan uygulaması gerçekleştirilebilir. Vinigips moduler alçı asma tavan plakaları, mm görünür T taşıyıcılı sistemlere oturtularak kolayca monte edilir. Modüler olma özelliği sayesinde ihtiyaç halinde tavan üstü tesisata rahatça ulaşma imkanı sunmaktadır.


U profillerinin alt kodu hortum terazisi ile işaretlendikten sonra çırpı ipi yardımıyla çevre duvar üzerine çizilir. Banyo tavan uygulamasına başlarken eps köpük üzerine silikon sürmeyiniz veya çekomastik ile uygulama yapmayınız. Alçıpan asma tavan yapımında öncelikle konstrüksiyonun kurulması gerekir.


Banyo tavan kaplaması malzemelerini aldığınız mağazadan tavan köpüğü yapıştırma harcını da isteyiniz. Yapılan ışık uygulamaları asma tavanı daha da ilgi çekici hale getiriyor. Bence yeni bir ev yaptırıyor ya da evinize tadilat yapıyorsanız en az bir odada asma tavan modeli fikirlerini uygulamanızı öneriyorum. LED aydınlatmalı asma tavan sistemleri benim çok hoşuma gidiyor.


Bahçeşehir’de bulunan Migros Market asma tavan çalışmamızı başarı ile tamamlamış bulunuyoruz. Talebe göre suya dayanıklı olarak da üretilmektedir. Petek asma tavanlar asma tavan anlayışına gerçekten farklı bir boyut katıyor. Mesh, Genişletilmiş, Dokuma ve kaynaklı galvanizli çelik, toz boyalı, döşeme tavan panelleri Dek-Mar inşaat tarafından pazarlama ve uygulama yapılmaktadır. Tavan Vantilatörü Fiyatları.


Eskiden asma tavan denilince herkesin aklına bir tek asma tavan modeli gelirken şimdi nasıl asma tavan diye düşünülüyor. Asma tavanlar da bu değişim rüzgarına kapılmış durumda. Tamamlamış olduğumuz proje yönetimi vetaahhüt işlerinden, detay bilgisi ve montaj ekibi portföyü ile alçıpan sistemleri ve asma tavan sistemleri işlerinde firmamız, proje danışmanlığı ve taahhüt hizmetleri vermektedir.


Renkli tavanlar eve bambaşka bir hava katar. Gündüzleri bu etkiyi yeterince hissedersiniz ancak hava karardığında renkli tavan odayı basıklaştırabilir ya da renk kendini yeterince göstermez. Bu durumda LED tavan aydınlatmaları ile renkli tavanı olduğundan bile gösterişli bir hale getirmek mümkün. Modüler sistem alçıpan ya da metal asma tavan detayları için şuradaki modüler sistem asma tavan sistemleri yazımıza bakabilirsiniz.


Ulaşım Bilgilerimiz (Merkez): Melih Gökçek Bulvarı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar