23 Eylül 2019 Pazartesi

Pencere duvar kağıdı

Cm Ebatlarında Kendinden Yapışkanlı - 1. Modern mimaride kullanılan 3D duvar kağıtları artık klasik ve doğal görünümleri ile trend olma yolunda ilerliyor. Yemek odalarında üç boyutlu duvar kağıdı kullanmak odanıza ayrı bir hava katar. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Taş desenli duvar kağıdı gibi fark yaratan tasarımlara sahip ürünleri kullanarak yaşam alanlarınızın görünümünü kolaylıkla zenginleştirebilir, her yıl boya yapma zorunluluğunu ortadan kaldırabilirsiniz.


Parçaların alt kısımlarında Parça numaraları yazmaktadır. Tutkalı sadece duvar kağıdı parçalarının arka kısımlarına sürerek duvara uygulama yapabilirsiniz. Görselin boyutu ölçülerinize göre uymadıysa, rengini beğenmediyseniz veya görsele yazı ekleyip silmek isterseniz. Lütfen aşağıdaki formu doldurup, değişmesini istediğiniz bilgiyi yazıp gönderiniz. Sitemizde bulunan materyallerin Allah rızası için çoğaltılmasında herhangi bir sakınca yoktur.


Ancak ticari amaç için kullanılmasına iznimiz yoktur. Düz, ince gramaj klasik poster kağıdı değildir) Duvardan özenle sökülmesi durumunda aynı duvar kağıdını farklı bir duvarda da kullanılabilme olanağı sunar. Fiyatları fiyat avantajını yakala! Taşlar, Duvar , Arka Plan, Taş Ocağı.


Pencere duvar kağıdı

Satın alacağınız manzara duvar kağıdı 250gramdır. Duvarınıza göre üretim yapılmaktadır. Bunun için bizimle irtibata geçmeniz yeterlidir. Baskı Özellikleri: HP Latex su bazlı, kokusuz ve zararlı hiçbir madde içermez ve doğa dostudur.


Bir mekanda derinlik duygusuna ihtiyaç duyuluyorsa, kesintisiz alanlarda manzaralı duvar kağıdı kullanılabilir. Evinizin bir köşesine yapıştırabileceğiniz bu ürünle adeta bir denizaltında yolculuk yaparmışcasına bir hisse kapılabilirsiniz. Okyanusların gizemli dünyasına siz de bir pencere açın. Duvar posteri mekanlarınıza derinlik ve ferahlık katacak. Posterinizi düz dokusuz kaliteli Non-woven (elyaf karışımlı) kağıt üzerine ya da dokulu vinil kaplamalı kağıt üzerine baskı yaptırabilirsiniz.


Açıklama:Arkasına duvar kağıdı tutkalı sürülerek duvar kağıdı gibi yapıştırma işlemi gerçekleştirilir. Uygulama Alanı : Yatak Odası, Çocuk Odası, Genç Odası, Oturma Odası, Kreş, Koridor, Mutfak, İşyeri, AVM, Cafe, Mağaza İçi gibi yerlere görsellik ve canlılık katar. Cüneyt ALAN ve Ekibi sizlere Ankara’da ithal duvar kağıdı satışı, duvar kağıdı ustası, boyanabilir duvar kağıdı , vinil (vinyl) duvar kağıdı , silinebilen, yıkanabilen, bebek odası duvar kağıdı , çocuk odası duvar kağıdı ve yüzlerce çeşit duvar kağıdı modelleri, duvar kağıdı katalogları sunmaktadır. Balıkesir’de duvar kağıdı başta olmak üzere masa örtüsü, muşamba, yer döşemesi, korniş, rustik, sünger, paspas gibi birçok ürünü toptan ve perakende olarak sunmaktayız.


Kapı ve pencere yalıtım bantları. TL 19TL Fiyat İçin İletişime Geçin. Model pencere hd duvar kağıdı bakan. Diğer bir deyişle duvar kağıdının ani kurumasına engel olunmalıdır. Evde ısı yalıtımı aynı zamanda, elektrik ve doğal gaz faturalarından tasarruf etmek anlamına da gelir.


Pencere duvar kağıdı

Duvar yüzeylerinin düz, pürüzsüz ve yağsız olmaları gerekir. Kaba sıvalı duvarların astarlanmaları tavsiye edilir. Bu duvar kağıdı kendinden yapışkanlıdır ve her türlü düz.


Teknoloji - pencere duvar kağıdı indir. Doğru kesim ve titizlikle yapıldığında son derece güzel pencere köşeleriniz olur. Duvar Kağıtları duvarlara yapıştırılmak üzere tasarlanmıştır.


Pencere duvar kağıdı

Ucu yeni ve keskin bir maket bıçağı ile kesilir. Duvar kağıdı üst alt ve sağ sol köşe kesimleri nasıl yapılır? Tüm cihazlarından -Bilgisayar, Akıllı Telefon veya Tablet- ücretsiz indir. Genelde bu şekilde olan duvar posterleri Şık Perdeler ile desteklenerek çok daha gerçekçi görünebiliyor.


Kesinlikle Piyasada Satılan Posterler Gibi Kuşe Kağıt veya Vinil Değildir Parlak Kumaş Malzemedir. Yapıştırma işleminden sonra mastar yardımıyla bıraktığınız. Pencere kenarlarına duvar kağıdı nasıl yapıştırılır? Alçıpan Duvar Dekorasyonu Tasarımları.


Odası Kendin Yap Dekorasyon Fikirleri. HIRDAVAT EL ALETLERİ VE OTO. Boya ve Boya Malzemeleri. En önemlisi duvar kağıdı pencere kenarlarından başlanmamalı, karanlık noktamız neresi ise oradan başlayarak devam edilmelidir.


Sepete ekle Aklımdakilere Ekle Karşılaştırma Listeme ekle. Artık duvarınıza bakış açınız değişecek. Nereye gitmek isterseniz biz sizi oraya bırakırız. Türkiye den online mağazamızdan alabilirsiniz.


En uygun fiyatlı duvar kağıtlarını sitemizde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar