15 Temmuz 2019 Pazartesi

Yer zemin boyası

YER BOYASININ ZEMİNE UYGULANMASI İnceltici ile hazırlanan yer boyası iyice karıştırıldıktan sonra yer boyamız uygulamaya hazır duruma getirilmiştir. Fırça veya rulo yardımı ile yer boyamız yüzeye uygulanır öncelikle düz çizgilerimiz boyanır daha sonra köşelere yer boyası uygulaması itina ile uygulanır. Fayanslarını boyatmak isteyip ilgili boya hangisi bilmeyenler için,veya zemin kaplama için çözümler arayanlar için Epoksi Kaplama sistemleri ve yapılabilecekler. Yol çizgi boyası olarak fosforlu boya kullanımı son yıllarda yaygın olarak tercih edilmektedir. Bir kural olarak, beton yüzeyler ve özel olarakzemin, boya tercih ve orijinal biçiminde bıraktı.


Ama böyle bir güçlü malzeme yonga, mekanik hasar ve kimyasal saldırılara maruz kalmaktadır. Son yıllarda çok sık tercih edilen bu yöntemle zeminin sıkıcı etkisini ortadan kaldırabilir, tamamen keyfinize göre desenlerle donatabilirsiniz. Değişime uğrayan zeminler yaşam alanınızı renklendirmekle kalmayacak, aynı zamanda demode havadan da kurtaracak. Ayrıca temizliği çok kolay olan yer boyası uygulama esnasında zeminin nemli ve pürüzsüz olması çok önemlidir. Dekoratif yer boya uygulamaları birçok ofislerde çok şık bir görünüm sunmaktadır.


Epoksi ürünlerin karışımı formülüne uygun olarak mikser ile iyice çırpıldıktan sonra uygulama yapılacak yüzeye sürülür. Epoksi zemin boyası uygulaması yapılmadan önce epoksi döşenecek yerin temizliği tamamlanarak toz ve kirden tamamen arındırılır. Tenis Kortu Boyası ISONEM FLOOR PAINT tek bileşenli, su bazlı renkli akrilik esaslı kaplama malzemesidir.


Zeminin kuru olması gereklidir. Eğer eski asfaltlarda uygulanacaksa zemin tazyikli suyla güzelce. Bileşenli, Solventsiz Epoxy Esaslı Astar ISONEM EP PRIMER iki bileşenli, şeffaf, hijyenik.


Bu Hizmeti sunarken çocuklarimizin güvenlik ihtiyaci maksimum düsünülmektedir. Fabrika ve depo zeminleri gibi, endüstriyel tesislerde beton zemini bu tip bir boya ile kaplamak ve bir film tabakası yaratmak yerine, betonun içerisine nüfuz edecek ve betona sene garantili tozumazlık sağlayacak Ashford Formula önerilir. Hafif Trafik Yükü Tozumayı önleyen poliüretan boya sistemi Orta Trafik Yükü Otoparklar için ideal hafif pürüzlü veya grenli yüzeye sahip epoksi kaplama sistemi Ağır Trafik Yükü Fabrikalar ve Endüstriyel Tesislerde yüksek aşınma dayanımı sağlayan epoksi kaplama sistemi. Sistre makinesinin yanaşamadığı yerler spiral makinesi ile zımparalanabilir, böyle bir makineniz yoksa, bu kısımları elle zımpara yapmak durumundasınız. Ahşap zemini düz bir renge boyayabileceğiniz gibi desenli zeminler de ortaya çıkarabilirsiniz.


Boya kalıpları ve şablonlar kullanılarak zemine farklı desenler yapmak. Kapatıcı sürülmüş yerler DYO Nanoipekmat boya ile ve rulo fırça kullanılarak boyanıyor. Yok bu beni kesmez bir de zemine desen yapayım derseniz şablonunuzu oluşturup veya hazır şablonla desende yapabilirsiniz. Eminim çok daha güzel olacaktır. Yüksek dayanımlı zemin ve duvar boyası olarak.


Yapılarda, herhangi bir sebeple çatlakların ve oyukların doldurularak yapıştırılması veya enjekte edilmesi. Bunlardan bir tanesi de granit. Reçine esaslı veya çimento esaslı zemin kaplama uygulamaları öncesinde , taşıyıcı kaplamanın yüzeye daha iyi tutunması ve yüzeyin emiciliğinin azaltılması amacı ile kullanılan aderans malzemesi.


Yer zemin boyası

Su Bazlı Epoksi Boyası Kullanım Yerleri. AŞY POLYMEKS Kimya Sanayi ve Tic. Termoplastik reçine esaslı havuz ve zemin boyasıdır. UV ışınlarına, aşınmaya ve sürekli su temasına dayanımlıdır. Süs havuzlarında, göletlerde, otopark ve garajlarda zemin ve duvarlarda uygulanmaktadır.


Ayrıca beton zeminlerde çizgi boyası olarak da uygulanmaktadır. Etiketler : Poliüretan zemin kaplama, Poliüretan zemin boyası , Poliüretan kaplama, Poliüretan zemin. Iki komponentli, Epoxy bazli parlak zemin kaplama malzemesi.


Epoksi zemin kaplama ve epoksi boya uygulamaları merak ettiğiniz tüm sorular için sitemizi ziyaret ediniz. Boya kir ve ya yağlar basınçlı bir hava ve ya temizleyici ile iyice temizlenmelidir mutlaka. Okul Yer döşemesi Pvc zemin kaplaması yoğun trafik yer döşemesi: € 50.


Yer zemin döşemenizde kullanacağınız laminat parkeden dekoratif duvar. Tanımı Üç komponentli, Epoksi bazlı parlak zemin kaplama malzemesi. Kullanıldığı Yerler Hastane, ilaç ve gıda sanayi, laboratuar, tekstil ve otomotiv endüstrisi gibi, zemin tozumasının üretimi etkilediği sanayi tesislerinde zemin kaplaması olarak kullanılır. Evleri daha yaşanılır daha iyi bir yer hale getirmek için kurulduk. Hayalleri gerçekleştirmek asıl motivasyonumuz.


Tüm epoksi zemin uygulamalarındaki tecrübemizle başta istanbul,izmir,ankara,bursa,adana,izmit,tekirdağ,antalya olmak üzere türkiyenin tüm il ve ilçelerinde epoksi zemin kaplama hizmeti epoksi boya satışını en uygun mbirim fiyatları ile vermekteyiz. Ortam sıcaklığına göre davranış gösteren iki bileşenli bu dekoratif zemin kaplama malzemesi, boya ve astar olarak da yapısal uygulamalarda yer almaktadır. Estetik görünümlü zemin kaplama malzemesidir. Yukarıda yer alan ürün özellikleri son teknoloji standartlarına ve laboratuar test sonuçlarına göre düzenlenmiş olup, tavsiye esaslıdır.


Her türlü darbeye ve kimyasal malzemeye dayanıklı yapıdadır. EPOKSİ ZEMİN KAPLAMASININ KULLANDIĞI YERLER. Epoksi reçine sertleştirici, kuartz kumu ve kimyasallar ile karıştırılarak değişik özelliklerde üretimi yapılması mümkün bir malzemedir. Sınıflandırmanın mevcut zeminin fiziksel yapısına ve mekanın özelliğine göre yapılması doğru olacaktır. Uygulandığı mekanlara stetik görünüm sağlar.


Yer zemin boyası

En yaygın olarak kullanılan epoksi grubu, zemin kaplaması olarak kullanılan gruptur. Poliüretan esaslı spor zemin kaplamaları kauçuk mat üzerine uygulanan, elastik, darbe sönümlendirme kapasitesi bulunan, ek yeri ve derzi olmayan tüm noktalarda aynı top sekme özelliği bulunan kaplamalardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar