26 Temmuz 2019 Cuma

Pvc panel kaplama

Homojen pvc duvar kaplamaları , kaplamanın her yerinde aynı özellikte malzemeye sahiptir. Pvc kaplama iç mekan kapılarımız cnc ile üretildiği için desenlerde hata olmasının önene geçilmekte ayrıca pvc kapı fiyatları ise her zaman kaplamalı kapılardan daha ucuz kapılar ve uzun ömürlü kaliteli kapılar olarak müşterilerimizin taleplerine sunulmaktadır. Assan Panel olarak siz değerli müşterilerimize sunuyoruz. Altı ve Üstü PVC ortası XPS köpük kapı paneli yapıyoruz. Beyaz ve Altın meşe renklerinde yapılıyor.


Motifli, motifsiz olarak camlı ve camsız modellerimiz vardır. Durultucu havuzlarında kullanılan pvc lamella imalatını yapıyoruz. Lamella yapışmış hazır blok şeklindedir. ASA (anti-iklim kaplama ) ile kaplanan PVC Panel kiremitleri co-ekstrüzyon teknolojisiyle üretilmekte olup, UV ısınlara, rutubete, sıcak ve soğuk hava koşullarına dayanıklıdır.


PUR (Poliüretan Tutkal) kullanılan makinemiz, özel olarak geniş ahşap ve plastik panellerin lamine edilmesinde kullanılır. Reel olarak monte edilmiş dekoratif kaplama malzemeleri kullanılarak tasarlanmıştır. Panel alt yüzey kaplamalarında alüminyum folyo veya galvanize çelik kaplama alternatifleri bulunmaktadır.


Eğimi 7’den düşük çatılarda ısı ve ses yalıtımı, yangın güvenliği için üretilmiş üst yüzeyi PVC veya TPO membran kaplı, taşyünü ve poliüretan yalıtımlı çatı panelleridir. Bunların yaklaşık kadarı tavan fayansı, diğer tahtalar ve kadarı plastik levhalar şeklindedir. Pormit pvc panel kiremit tüm çatılarda rahatlıkla uygulanabilen, uv koruyuculu, sağlam, estetik ve uzun ömürlü bir çatı malzemesidir.


Katmandan oluşan bu çok özel malzeme yıl garantisi ile çatı sektöründe devrim niteliğindedir. Neme, suya ve rutubete karşı dayanıklıdır. Pvc kaplama iç oda kapılarımız cnc ile üretildiği için desenlerde hata olmasının önene geçilmekte ayrıca pvc kapı fiyatları ise her zaman kaplamalı kapılardan daha ucuz kapılar ve uzun ömürlü kaliteli kapılar olarak müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız. Panel kaplamalarımızda, doğal ürünlerimizden çimento esaslı ultra hafif CRETOX Beton Panel ve ince hafif doğal taş kaplama markası CHAPA Doğal Taş Panel , görünümlü kaplamalarımızdan CROSSWALK PU Poliüretan Panel , DINAMO PVC ahşap efektli panel ve İspanyol TOTALStone fiber takviyeli polyester panel duvar kaplamalarımız bir. Bu sayede Atermit, piyasada yıl ayrılmazlık garantisini verebilen tek firmadır.


Yalıtımlı panelin taşıyıcılığını sağlayan kaplama malzemesi değişik metallerden üretilebilir. Bunlar değişik desen seçeneklerinde galvaniz sac ya da panel tipine göre PVC veya TPO su yalıtım örtüsü olabilir. ELEKTRİK YALITIMI Duramit PVC Panel Kiremit yapısı itibari ile iletken değildir. Artık duvar kaplama tekniklerinde en çok tercih edilenler duvar kaplama panelleri oluyor.


Pek çok farklı kaplama tekniğinden çok daha dayanıklı ve daha şık bir duruş sergileyen bu duvar kaplama malzemeleri sitemizde incelenebilir. En kaliteli malzemelerden hazırlanan paneller pratik bir şekilde monte edilebiliyor. Görünümlü kaplamalarımızdan DINAMO Panel kaplamalarımız, NETEREN olarak Fransa’dan ithal ettiğimiz Pvc esaslı doğal ahşap görünümlü dekoratif duvar ve tavan kaplama panellerimizdir.


Pvc panel kaplama

Sadece iç mekanlarda kullanılan, ahşap duvar ve tavan dekorasyona yeni bir boyut getiren DINAMO panel kaplamalarımız, doğal ahşap tuşeli. Ahşap duvar panelleri sıcaklığı ve sadeliğiyle yaşam alanlarınıza nostaljik bir görünüm kazandırır. Stone Panel ahşap duvar kaplama panelleri dekoratif ve estetik görünümüyle yaşam alanlarınızı sıcacık bir yuva haline getirir.


Strafor tabanlı malzemeden üretildiği için kış aylarında sıcak, yaz aylarında ise ortamı serin tutar. Aynı zamanda bulunduğunuz ortamda ses yalıtımı da sağlar. Naturel Pvc Kapı Pencere, Winsa Kartal Bayi, Winnice bagdat caddesi, Bayi, Kapı, Pencere, Cam Balkon Sistemleri.


Yılların birikimi tecrübe var. Alanında en iyi dedirten referansları var. Dahası kaliteli ürün ve müşteriye hizmet var. Bir çatı altında bu kadar çok şey toplayan bir kuruluş var mı demeyin. Yükseltilmiş Döşeme Nedir, Yükseltilmiş Zemin Nerelerde Kullamılır, Karo Halı Nedir, Karo Halı Nerelerde Kullanılır, Yükseltilmiş Döşeme Kullanım Avantajları, Karo Halı Uygulama Alanları, Polyami Bitümen, LVT Zemin Kaplaması, Karo PVC , Loose Lay, PVC Zemin Kaplama , Yüksek Yoğunlukta Yonga Levha, Kalsiyum Sülfat, Cam Panel , Beton Özlü Panel , Yükseltilmiş.


PVC PANEL KİREMİT - PVC PANEL KİREMİT FİYATLARI - PVC PANEL KİREMİT ÇEŞİTLERİ - PVC PANEL KİREMİT RENKLERİ - PVC PANEL KİREMİT KALINLIKLARI. Alüminyum ve sac trapez sandviç panel fiyatlarına ait EPS, XPS, Taşyünü en güncel liste yazımızdadır. EPS-XPS köpük veya taşyünü dolgu malzemelerinden birisi bulunan çatı ve cephe kaplama kaplama ürünüdür.


Sandviç Panel Çeşitleri Nelerdir:. Net Çatı, PVC çatı kaplama konusunda uzman ekip ve ekipmanları ile her zaman hizmetinizdedir. PVC FilLaminasyon yöntemi ile uygulaması yapılmaktadır.


Yoğun şekillendirme ve esnekliğe uygundur. MERT PLASTİK Pvc ve Ctp Çatı Kaplama Panelleri. Panella Pvc Kenar Bantlarının önemli özelliği, günümüz endüstrisinde mobilya yapımında kullanılan panel yüzeyleri ile uyumlu olmalarıdır.


Plastik sektöründe, başta pvc kenar bandı,mobilya masif kaplama ürünlerinde uzmanlaşmış olan, Panella Plastik Sanayii’ye hoşgeldiniz. Yenilenen dekorasyon anlayışı ve modern tasarım öncüleri ile birlikte duvar kaplama panelleri ,. Suntalam ve PVC gibi malzemeden elde edilen duvar kaplamalar. Duvar Kaplama ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar