12 Temmuz 2019 Cuma

Pimapen hırsız kilidi

PVC PİMAPEN KAPI PENCERE EMNİYET VE ÇOCUK HIRSIZ GÜVENLİK KİLİDİ. Hırsızlar plastik pencereleri açmak için tornovida ile kastırıp rahatça açabiliyorlar. Ama bu pimapen hırsız kilidini taktığımız vakit kastırsa bile pencerenin kendi kilitleri açılır pencere geri gitmediği için hırsız burada tahmin edemeyeceği kadar zorlanıyor.


Pimapen hırsız kilidi

Bu durum hırsızların işini kolaylaştırmaktadır. Evinize hırsız girmesini önlemek amacıyla seçeceğiniz en iyi yöntem pencerelerinize emniyetli hırsız kilidi taktırmaktır. TL (15) Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Bizim de evimize aybnı şekilde kilidi kırarak hırsız girmişti.


Biz çelik takviyeli barel den dışına da ayna dedikleri birşeyden taktırdık. Bu arada daireniz ve daha aşağı katlardaysa pimapen kilidi taktırın,. Diğer alarm ürünleri hep hırsız girdikten sonra devreye girer, halbuki bu ürün hırsız girmeden engellemektedir. Yani pencereniz zorlanmaya başlandığında dahi alarmı çalar ve hırsız daha fazla pencerenizi ya da kapınızı zorlamaz ve kaçar.


Pimapen hırsız kilidi

Ayrıca hırsız güvenliği için de en düşük maliyetli önlemdir. Penkid pencere kilidi üretiminde kullanılan tüm malzemelerin düzenli kalite testleri yapılmaktadır. Pipamen Hırsız Kilidi Bu ürün çok amaçlı bir üründür. Hırsızlık olayları bizleri maddi ve manevi olarak etkilemektedir.


Elbette alt katlarda oturyorsanız ve pencerelerinizde herhangi bir güvenlik amaçlı bir sistem yok ise pimapen emniyet kilitlerinden kesinlikle taktırmalısınız. Hırsıza karşı pencere kilidi kullanarak olası hırsızlık vakalarından korunmuş olacaksınız. Kilit pencerenin kasa kısmına yerleştirilir ve vida delikleri işaretlenir. Vidalar paketinde mevcuttur.


Bu Nedenle De Evlerimizdeki Üstlendiği Görev Önemlidir. Dedikten sonra elbette herkesin aklına gelen nasıl bir sistem takılabilir sorusu olacaktır. Pvc pencere ve kapı sistemlerine takılabilen bir çok hırsız kilidi bulunmaktadır. Mekanizmayı kendinize çekerek kilidi sağa veya sola çevirebilirsiniz.


Bıraktığınızda kilit istediğiniz yöne sıkıca oturacaktır. Evimiz, iş yerimiz hırsızlar tarafından gözleniyor. Emniyet Kilidi sayesinde güvendesiniz!


Penkid marka emniyet kilitleri , yüksek dayanıklığa sahip kablolu yapısı sayesinde pencere aralıkken koruma sağlayan ve muadili olmayan pencere güvenlik kilididir. Veya, geceleri rahatça uyuyup, huzur içinde evinizde yaşayabileceksiniz. Pimapen pencerelere hırsız kilidi takılır mı? RÜN KULLANIM YERLERİ: Alarmlı güvenlik emniyet kilidi alüminyum pencere kapı sistemleri, pimapen pvc pencere kapı sistemleri, çelik kapı sistemleri, katlanabilir cam balkon sistemlerine rahatlıkla uygulanabilmektedir. Home Puzzle Dolap Kapı Kilidi.


KULLANIM NEDENİ: Çocuk ve hırsız güvenlik emniyet kilidi olarak kullanılmaktadır. Zayıf güvenlikli kanatlara çelik hırsız kilidi takılarak güvenliğiniz sağlanmaktadır. Bu kilitler sayesinde kanat. Hırsız kilidi adı verilen emniyet donanımları özellikle kapılar için bu amaçla üretilmektedir. Birden fazla koruma kalkanı ile üretilmeli sebebiyle güvenliği sağlamakla beraber genel de caydırıcı da olmaktadır.


Isı ve ses yalıtımında maksimum fayda sağlayan pimapen ürünleri evlerinizin ısınmasında en önemli husustur. Kartaltepe pimapen tamiri. Panjur tamiri,Camcı,Camkapı tamiri,Kepenk Tamiri,Sineklik pimapen. Ancak pimapen yani plastik pencereler esnek malzeme kullanılması nedeni ile tornavida vb. Bu nedenle kesinlikle pimapen hırsız kilidi takılmasını tavsiye ederiz.


Isıcam değişimi, pimapen değişimi, kapı kolu ve kilit değişimi, çocuk ya da hırsız kilidi takılması, çift açılır cam sistemi yapılması, sürgülü kapı tamiri, menteşe ve ispanyolet değişimi gibi pek çok hizmet sunulmaktadır. Hırsız Kapıyı Nasıl Açar, hırsız kilidi , hırsızlıklardan korunma yöntemleri, hırsıza karşı kilit, kapı koruma kilit koruma sistemi, hırsıza karşı kilit sistemi. Minik yavrunuz hızla büyürken, ufak tefek kazalar da her zaman kaçınılmaz olacaktır. Ancak günün büyük bir bölümünü ev içerisinde geçiren bebeğinizin. YT MARKA PVC EMNİYET KİLİDİ ÇOCUKLAR İÇİN DÜĞMELİ METAL 1. Hırsız girmesini önlemek amacıyla seçeceğiniz en iyi yöntem pencerelerinize emniyetli hırsız kilidi taktırmaktır.


Siz evde yokken gelen hırsızlar mala zarar verir, ama Allah korusun siz evdeyken karşılaşabileceğiniz hırsızlar çok daha kötüsüne sebep olabilir. Arama: E-posta ile Blogu Takip Et. Isıcam kırılması, bozulması, baca ve doğalgaz havalandırma delikleri. Sineklik sistemleri menteşeli pileli sürme içe açılır ve stor olmak kaydıyla imal edip, siz nihai tüketiciye aracısız olarak sunmaktayız. Hızlı Kargo İade Garantisi Güvenli Alışveriş 1TL üzeri ücretsiz kargo Oturum Aç Kayıt Ol Siparişlerim A. Pencerelerde de benzer önlemler vardır.


Bu önlemler arasındaki en güvenilir olan pimapen kilitleri olmaktadır. Hırsız kilitleri olarak adlandırılan bu kilit sistemleri, pratik bir kullanıma sahiptir ve anahtar gerektirmez. Anahtar olmadığı için de hırsızın maymuncuk benzeri bir aletle kilidi açması mümkün değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar