3 Temmuz 2019 Çarşamba

Taş cilası

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Taş cilası

Lakin istenildiğinde doğal taş cilası da yapılmaktadır. Bu cila özellikle dış mekanların kaplamasında daha önemlidir. Dış mekanlarda olan doğal taş kaplamaları hava koşullarından dolayı çok daha fazla kirlenmektedir. Sprey, fırça veya rulo ile uygulanır. Emprenye olacak malzemeyi batırma yolu ile de su yalıtımı sağlanabilir.


Yüzey tarafından emilir emilmez su iticilik başlar. Uygulamadan önce yüzeyin temizlenmesi gerekir. Nemli kuru yüzeye kolayca uygulanır.


Taş cilası

Tüm doğal taş yüzeyler (özellikle yakma,kumlama ve patlatma uygulaması yapılmış granitlerde,kayrak,traverten ,limra,andezit,ünye,kandıra,küfeki,vb)için uygundur. Taş cilası yüzeydeki çatlak ve deliklerin arasına girerek bir su bariyeri oluşturmasından ötürü önemlidir. Aynı zamanda sıvaların dökülmesini engeller. Bir kattan daha fazla uygulama yapılabilinir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Taş Cilası Kg Ürün yorumu yok. En iyi taş cilası seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli taş cilası Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Bu terimi özetleyecek olursak doğal taş zeminlerin cila kimyasalıyla çok daha sert hale getirilip gözeneklerinin de kısmen doldurulma işidir… Read More.


FAYDALI BİLGİLER Genel No comments admin. Merhaba ,Sitemize Hoşgeldiniz. JULIANE PAINT SU BAZLI TAŞ CİLASI Tek kompenantlı su bazlı ipek mat görünümlü su cilasinin en büyük özeliği taş kaplama arasında ki harçlarin dökülmesini çat. Dış cephe kaplamalarında, düşeyde. Beton, mermer, granit, kayrak taşı gibi az emici olan yüzeylerde.


Dikkat Edilecek Hususlar : Sistemde kolay uçucu ve yanıcı solventlerin bulunması nedeniyle atölyelerde yeterli havalandırma sağlanmalı, açık alev ve yüksek ısıdan sakınılmalıdır. Bu yaptığınız temizliğe ve kullandığınız cila koruyucu malzemelerle uzatabilir ancak sonunda zeminlerin tekrar cilalanması gerekecektir. Fakat çevre faktörleri mermerleri olumsuz yönde etkilerler.


Endüstriyel Zemin Ürünleri. Yüzey sertleştirici (kuvars korund silisyum karbur agregalı),dekoratif baskı beton ve kür cila ürünlerini , epoksi poliüretan zemin kaplamalarını buradan inceleyebilirsiniz. Bozulmuş , aşınmış , mevcut suni taş veya mermer plaklar üzerindeki harç kalıntılarının ve lekelerin temizlenmesinden sonra mozayik silme makinası ile sulu silimin yapılması , iki kat olmak üzere poliüretan esaslı vernik ile cila yapılması için her türlü işçilik , malzeme işyerindeki yatay - düşey taşıma. RÜN TANIMI: INNOPUR FLOOR PU FINISH SATIN, tek komponentli, düşük viskoziteli, poliüretan esaslı likit bir üründür. YORUM YAP Ahşap mobilyaları seviyor ve evinizde bulunduruyorsanız, o zaman sık sık bu mobilyaları cilalama ihtiyacı da duyuyorsunuz.


Ocaklarda kullanılan elmaslı tel, fabrika ve atölyelerde kullanılan elmaslı testere ve silim taşları ile cilalarını üretiyoruz. Su bazlı olduğundan koku ve yanıcı madde barındırmaz. Yüzeylere derinleme nüfuz ettiğinden, yüzey emmeye mani olacak boya vb. Akrilik kopolimer esaslı, yüksek yapışma mukavemetli UV dayanımı yüksek, taş , boya, sıva üzerinde uygulanan su bazlı cila malzemesidir.


Karopak ECOLAB FLOORDRESS M-6KRİSTALİZE MERMER CİLASI LT. VERNİCE (MERMER CİLA ) 2700. Mermer Cilası kg Toz Faber. Gıda temas eden yüzeylerde kullanımı onaylıdır.


HG doğal taş parlatıcı cila , mermer, pamuktaşı, sert taş (mavi taş ), granit ve diğer türden doğal taşlardan yapılmış masalar, cam önleri, mutfak tezgahları ve kapı. Elkay yılı aşkın deneyimiyle yapı ve doğal taş yapıştırma, dolgu, güçlendirme, koruma, parlatma, bakım, temizlik gibi her türlü yüzey işlemleriyle birlikte oto tamir ve koruma ürünleri ile güvenilir iş ortağınız oldu. Cila , Temizleyici ve Bakım ürünleri.


Doğaltaş ıslak görünüm cila. Suya karşı dirençli olup, kendi kendini yıkama özelliğine sahiptir. Kategoride doğal taş cilası , zemin cilası , kir ve yağ sökücü gibi ürünleri bulabilirsiniz.


Teslim süresi siparişin büyüklüğüne göre 1-gün arasındadır. Taş yüzeyindeki birkaç mikronluk çok küçük pürüzleri gidermek içinoksalit asit içerikli abrasivler de kullanılmaktadır. Artık çelik ped’e de para harcamak ve cila işiniz bittikten sonra çelik ped kalıntılarını zeminden temizleme zahmetiniz de olmayacak.


Taş cilası

Bu tozu elle uygulanmayı planlıyorum, taş kesme makinam var ama ayarlanamıyor, dolayısı ile devri yüksek gelecektir, zımparayı da zaten elle yaptım. Sevkiyat süresi 1-iş günü. Stokta bulunan size en yakın mağazadan satın alabilirsiniz. Polimer Cila mermer traverten karo gibi yüzeylere bir bez veya paspas ile uygulanır. Uygulanacak zeminin yüzeyinde önceden yapılmış cila kalıntısı varsa cila sökücüler ile temizlenmelidir.


Polimer cila yaklaşık 5-m2’ye 1ml olacak şekilde zemine dökülür. Bir paspas yardımıyla 3-dakikada zemine iyice yedirilir. Turtle Wax 1gr Silikonsuz Tüp Çizik Giderici Onarıcı Pasta Cila.


Sonax 5ml Hızlı Parlatıcı Ve Koruyucu Cila. Odipar Zemin Yenileme Ve Cilalama Sistemleri. Tüplü Kokulu Yedivere Gül Fidanı Dikimi Nasıl Olur 10.


Bu taşların temizliği ve cilası da aynen renkli mermerlerin temizliği gibidir. Her cins taş temizliğinde olduğu gibi mozaik temizliğinde de tuz ruhu kullanmak doğru değildir. Zira bu taşların aşınmasına ve çirkin görünmesine sebep olur.


Bunun dışında kullanılabilecek farklı cilaların uygulama sonrası dez avantajları olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar