17 Temmuz 2019 Çarşamba

Neme dayanıklı boya

Bunların yaklaşık kadarı bina kaplama, mobilya boyası ve kadarı diğer boya ve kaplama şeklindedir. Aşırı yağış alan iklim koşullarında nem ve suya dayanıklı boyalar tercih edilmelidir. Bu tür iklimler için tavsiye edilen boya çeşidi silikonlu dış cephe boyalarıdır. Yüksek alkali direncine sahip, güneş ışınlarına, yağış, nem ve deniz kıyısındaki tuzlu neme karşı son derece dayanıklıdır.


Neme dayanıklı boya

Kullanılacak boya kesinlikle kaliteli ve dayanıklı olmalıdır. Banyolarda sürekli su ve buhar ortamı olduğu için boyanın suya ve neme karşı dayanıklı olması gerekmektedir. Aksi halde ortamdaki nem ve buhardan dolayı duvarlarda kabarma, çatlama gibi problemler meydana gelecektir. Suyun ve nemin çok yoğun olduğu ortamda, fayansların bittiği yerden itibaren sürülen boyanın özellikle dayanıklılığı önem teşkil ediyor.


ZELLİKLERİ: Su ve neme dayanıklıdır. Görünüşe göre, aradığınız şeyi bulamıyoruz. Duvarın nefes almasına izin verir. Belki de arama yardımcı olabilir. Marshall suya dayanıklı boyaları , Marshall silikonlu boya özellikleri, marshall neme dayanıklı boyaları.


Neme dayanıklı boya

Ev dekorasyonunuzu yaparken sıra evinizi boyamaya geldiğinde dikkat edeceğiniz en önemli konuların başında boyanacak alan ile ilgili doğru boyayı seçmeniz olacaktır. Bu yüzden banyolarda daha iyi nefes alabilen (hava geçirgen) tavan boyası veya plastik boya kullanmak iyi bir seçim olur. Tavan boyalarını sadece banyolarınızın tavanında değil duvar fayansınızın bittiği noktada fayans olmayan duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.


Ayrıca banyo-mutfak için neme dayanıklı özel boyalarda vardır. Suya ve neme karşı dayanıklı olma özelliği sayesinde suyla temas ettiğinde yumuşama yapmaz, üzerindeki boya tabakasının yapışmasını zayıflatarak kabarmasına sebep olmaz ve özellikle dış cephelerde kullanımı son derece başarılı sonuçlar verir. Alkid reçine esaslı olan bu boyalar , uygulandığı yüzeye tam anlamıyla tutunduğu için elastik, darbelere dayanıklı bir nitelik de kazandırır. Bu boya , uygulandığı yüzeyi paslanmadan dahi korumaktadır.


Fiziksel ve kimyasal etkilere, neme , uzun süre suya maruz kalmaya karşı son derece dayanıklıdır. Bilgi ve Kalitenin birleştiği BİLKAPEN kalitesiyle sizlere sunduğumuz BİLKADOOR Kompozit İçi Oda Kapılarımız, en son teknoloji kullanılarak üretilmektedir. Banyo dolabı imalatında markalaşan firma ‘Smart Banyo’ isimli markası ile Türkiye ve Dünya’ya ürünlerini sunuyor. Güncel kalmak ve yeniliklerle ilgili bildirimleri almak için e-posta listesine katılın ! Sıva, beton, etermit gibi yüzeyler üzerinde uygulanır.


Yüksek su itici özelliğiyle yüzeyin su geçirmesine izin vermez. Güneş ışınlarının boya filmini deforme etmesini ve renk. Dış cephe boyanızı uzun yıllar kullanmak istiyorsanız, boya alırken solmazlık garantisi olup olmadığını kontrol edin. Darbelere karşı dayanıklı. Byanmazlık sınıfındadır.


Tüm kargolar ücretsizdir. Bu özellikleri sayesinde diğer boyalara göre uygulandığı yüzeylerde boya filmini çok daha dayanıklı hale getirir ve yıllarca genç kalmasını sağlar. C - 6C dereceye ısıya dayanıklı boya. Isıya Dayanıklı kullanım alanları.


Boya ve bakım gerektirmez. Dış cephe boyası seçiminde renkten önce boyanın uygulanacak iklim ve yüzey koşullarına uygunluğuna dikkat ediniz. Bu da özel reçineli Verona Lite veya Veronasil gibi silikonlu dış cephe olmalı.


Gevşek boyaları bir kazıyıcı ile kazıyın ve çatlakları veya delikleri suya dayanıklı bir dolgu malzemesi ile doldurun. Yüzey kuruduktan sonra pürüzsüz bir yüzey elde etmek için zımparalayın. Neme ve suya dayanıklı banyo duvar kağıtları hakkında genel bilgiler. Duvar boyamanın püf noktaları arasında ikinci olarak mekan için en uygun olan ürünü seçmeyi gösterebiliriz. Knauf Suya ve Neme Dayanıklı Alçıpan (WR) Knauf Suya ve Neme Dayanıklı Alçıpan (WR) Her türlü ıslak hacim ve nemli ortamda kullanılabilen, su iticilik özelliği kazandırılmış düzgün yüzeyli hafif alçı plaka çeşididir.


Neme dayanıklı dekor ve kaplamalar seçin. Eviniz nemli veya yoğuşmaya eğilimli ise, problem önleme işlemini kolaylaştıran duvar kaplamaları seçin. Bu nedenle özellikle ahşabın, doğrudan suyla temas halinde olduğu dış cephelerde sıvı suyun geçişine karşı koyan ancak buhar halindeki suyun. Lake boya ile boyanan ahşap mobilyaların sıcaktan etkilenme, neme karşı tepki gösterme gibi olumsuz özellikleri yoktur.


Bu nedenle banyo mobilyalarının ya da mutfak mobilyalarının her zaman lake olması tercih edilmektedir. Lake boya neme dayanıklı olmasının yanında, boyandığı mobilyayı da dayanıklı hale getirmektedir. Tesa Neme Dayanıklı Çift Taraflı Köpük Bant. Yeşil alçıpan ( neme dayanıklı ), Kırmızı alçıpan (ısıya dayanıklı ) olarak bilinir.


Duvar alçıpanın montajı yapılırken zemin teraziye alınır. Yere, tavana ve yanlara alçıpan profili vidalananır. Alçıpan bu profillerin dış kısmına konularak vidalanır. Alçıpan plastik, su bazlı silikonlu veya yağlı boya ile. Yüzey ister ilk kez boyanacak olsun, isterse eski boyanın temizlenmesinde neme dayanıklı reçineli astar ( CASATI VERONA NEM ASTARI ) uygulanmalıdır.


Casati Verona Nem Astarı aynı zamanda ıslak hacimlerin boyanmasında da astar olarak önerilir. Dikkat: Nem astarı yapılmayan yüzeylerde nemden dolayı sonkat boya çabuk dökülür. Bu mavi boya malzemenin içine kenardan su girmesini engellemek içindir.


Ayrıca tüm osb’ler üzeri ince bir balmumu tabakası olacak şekilde üretilir. Osb’ler döşenirken genleşme olayı düşünülerek biraz boşluklarla döşenmelidir. Aşırı nemli ve yağış alan iklimlerde öncelik neme dayanıklı olan boyalar olmalıdır.


Duşakabininizin duvarları fayans, doğal taş ya da cam kaplı değilse, suya dayanıklı ve özel bir boya kullanmanız hayati önem taşır. PVC Kolayca temizlenebilen. Mikrop ,bakteri,mantar ve haşere barındırmayan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar