21 Şubat 2019 Perşembe

Sac büküm radüsleri

Unfold” ikonuna tıklayalım ve ilk önce sabit kalacak yüzeyi, sonra da açılmasını istediğimiz bükümü (birden fazla büküm seçilebilir) seçelim. Sac şekillendirmede, metot olarak birçok yöntem kullanılmaktadır. En çok kullanılan bükme yöntemleri V bükme , U bükme , kenar bükme , serbest bükme çeşitleridir.


Bu çalışmada kullanılan yöntem V- bükme işlemidir. Eğme Bükme Bölgesindeki Değişimlerin ve Tarafsız (Nötr). Sac Malzemelerin Açınım Boylarının Hesaplanması. Delmaksan Delikli Sac Sanayi Anonim Şirketi. Firmamız 19yılında araç üstü ekipman imalatı yapmak amacıyla kurulmuş olup , yıl süreyle bu alanda çalışmalarını sürdürdükten sonra değişen konjonktür gereği 20yılında demir çelik mamullerinin alım satım ve işlenmesi konusunda faaliyet alanına başlamıştır.


AKIN SAC (AKIN SAC internet sitesi) - MELİKGAZİ - KAYSERİ - (0352) 36. METAL firmaları firma rehberi - firmasec. Sayfa `ya dönebilir yada arama yapabilirsiniz.


Boru Bükme Makinesi -Øx 1. Gebze´de üretime başlaması ile Kocaeli´ye taşınmıştır. Yaklaşık 7K den daha yüksek sıcaklıklarda, bükme modundaki değişikliklerin bir sonucu olarak, geri esnemede ani bir azalmanın olduğu tespit edilmiş ve bu şekillendirmenin sıcak. Kesme işlemindeki önemli değişkenler kesici takım kuvveti, kesici takım hızı, sacın kenar durumu, kesici takım ve kalıbın malzemesi, kesici takım ve kalıbın kenar radüsleri , kesici takım ve kalıp temizliği ve yağlamadır. Bu noktalara birleştirme radüsleri verilmelidir.


Bu radüsler muylu çaplarının 1/10’u kadardır. Krank millerinin fabrikasyon tarzı bükme ve kalıplama Silindir şeklindeki parça.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar