26 Şubat 2019 Salı

Parke altı izolasyon

Tek sorun yapıştırıcı yeterli olur mu dübelleme yapmak istemiyorum açıkçası bel hizasına kadar olacak zaten üstü cam. Ancak odanın koridor ile olan kot farkı cm. PARKE ALTI SES İZOLASYONU.


Bu ürünler ses yalıtımının sağlanması amacıyla üretilir ve parkenin döşenme düzenini değiştirmez. Lamine ve laminant parke altlarına ısı ve ses izolasyonu için keçe kullanılır. BOZZ teknik liflerin birleşmesinden meydana gelmiş yeni bir yapının izolasyon teknolojileri ile buluşmuş halidir. Ancak bunun yanında akustik halı gibi izolasyon malzemeleri kullanılarak parke üstü ses yalıtımı yapmak da mümkündür.


Bu malzemeler sayesinde de evinizde parkenizi daha uzun ömürlü kullanabiliyorsunuz. Normal şilte, mantar şilte, strafor gibi malzemeleri parke altı malzemesi olarak kullanabilirsiniz. Kaliteli ve sağlam birinci sınıf materyallerden üretilen bu ses yalıtım malzemeleri izolasyon yapımı için kullanılır. Bu tür amaçla köpük, naylon şilte gibi sentetik ürünlerin yanı sıra tamamen tabii ve her türlü kansorojen etkiden uzak bir üründür. Mantar şilte istanbul satış ofisi Emir akustik ithalat ve ihracat firmasıdır.


Akustik Şilte : mm,mm,mm,mm,mm,mm Çapraz bağlı polietilen şilte, zemin ve döşeme şap altı , parke altı ve arası ses izolasyonu ve yalıtımlarında kullanılan rulo köpük şiltelerdir. Zemin ses yalıtım şiltesi, izolasyon şilteleri. Laminar parke altına veya izolasyon yapılmak istenen bölgelere serilir. Kargo ücretleri ödeme ekranına geldiğinizde.


En üstte gösterilmektedir. Zeminde parke altında yumurta formlu mantarlı kauçuk levha, epdm ses bariyeri ve süngerpan kullanılarak etkili sonuç elde edilir. Pencere ve parke altına uygulanarak yapılan Foamboard levhası ile soğuğu kesebilir ve enerji tasarrufu yapabilirsiniz. Darbelere karşı yüksek performans sağlar ve istenilen boyutlardan üretilebilir.


Kapron ısı ve ses izolasyon levhasıdır. Konuşma seslerinin gitmemesi için. Ses izolasyonu sağlayabilmek adına parke altı malzeme kullanmaktayız. Yürüme, koşma, televizyon veya konuşma sesleri gibi hem gürültü hemde titreşim kaynaklı seslerin katlar arası ses geçişine sebebiyet vermemesi için önlem alınmalıdır.


Kauçuk levha birçok alanda kullanılır ancak etkisini daha etkili görmeniz açısından bina inşaatı sırasında şap atılmadan önce kullanılması daha uygundur. Altı Ses İzolasyon Malzemesi. Firmamız gerekli zemin izolasyon malzemelerini üretmekte, uygulamakta ve satışını yapmaktadır.


En uygun fiyatlarda en kaliteli uygulama ve malzemelere sahip olmak için firmamızı ziyaret edebilir veya iletişim bilgilerimizi kullanarak bizlere ulaşabilirsiniz. Izolasyon Askı Pimi (Izole Çivisi). Stokta bulunan size en yakın mağazadan satın alabilirsiniz. Ayrıca ses yalıtımı için de kullanılır. Laminat ve parke zeminler için izolasyon levhası.


Cinepol Sinemaları AXİS AVM. AKUSTİK TAVAN PANELLERİ (KANOPİ) AKUSTİK TAVAN PANELLERİ (BAFFLE) Ses (Akustik) Ve Titreşim Yalıtımı. Mantar Levha Şilte: Ses yalıtım şilteleri, mantar şilteler, plaka şilteler, parke altı izolasyon şilteleri, darbe titreşim engelleyici ve sönümleyici şilteler satış ve pazarlama ofisi İstanbul Sultanbeyli Emir Akustik. Yalıtım malzemeleri, kullanılacağı alana ve işlevine göre çeşitlilik göstermektedir. Binaların dış cepheleri çok zarar gördüğü için ortaya çıkan sorunlar.


Parke seçimi nasıl dikkatle yapılıyorsa parke altı şiltesi de satın alınırken o kadar dikkatli seçilmelidir. Isı, nem ve ses izolasyonu sağlar. Bu yazımızda size şilteyi tanıttık ve neden kullanıldığını açıkladık.


Parke ve şap altına konularak kullanılan ses izolasyon malzemesidir. Parke altında zeminlerde meydana gelen topuk sesleri gibi titreşim olaylarına engel olabilmek amacıyla ses izolasyon uygulamaları yapılmaktadır. Kullanım alanları oldukça geniştir. Zemin kaplaması ses ve darbe izolasyonunda mantar ve kauçuk malzemeleri kullanılmaktadır Genellikle parke , seramik ve daha bir çok zemin kaplama malzeme altına titreşim kaynaklı sesleri.


Kanalımızı ekler misiniz? Mantar katlılı kauçuk şiltesi. Genelde parke altı döşemede kullanılırlar.


Mantar katkılı olan kauçuk mantar levha vibrasyon önleyici olarak parke altına veya üzerine serilebilmektedir. Akustik Şilte Sound Barier Şap altı ve parke ve döşeme altı zemin ses izolasyonu darbe ve gürültü yalıtımı sağlar. Mekanınızdan alt katınıza giden seslerin engellenebilmesi için zemine, şap yada parke altına uygulanmaktadır. Atletizm pistleri, basketbol salonları, voleybol salonları, tenis kortları, yürüyüş yolları, çok amaçlı spor salonları, açık yada kapalı spor sahaları gibi vb. Ses İzolasyon Malzemeleri Zemin Kauçuk Mantar Şilte ve Darbe Titreşim Malzeme.


Parke altı yalıtımı, parkenizin altına mantar şilte uygularak yapılır. Asama İzolasyon Ambalaj San. Firması POLYFOAMTECH markası ile polietilen köpük imalatı yapmaktadır.


Firmamızın makina parkı, ambalaj, ısı yalıtım, boru yalıtım, derz fitili, parke altı şilte kısaca polietilen köpük ile üretilebilecek her türlü ürünü kısa zamanda teslim edebilecek durumdadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar