12 Şubat 2019 Salı

Halı çim

Halı modelleri, Çim Halı çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz.


Halı çim

Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Dekoratif çim halılar Kalınlık olarak dekoratif çim halılar 5mm,8mm,13mm düz, ayrıca 6mm, 9mm kıvırcık çim halılardır. Halı Saha Çim halılar Granür ve kum kullanılarak 55mm kalınlığındadır. FIFA standartlarına göre üretilmiş ve ISO, TSE belgerine sahiptir. Kullanışlı ve kolay temizlenebilen, bahçeye ve balkona uygulanabilen doğal görünümlü modeller mevcuttur.


Sportif amaçlı suni çim modellerimiz de mevcuttur. Ancak dikkat etmeniz gereken en kritik nokta kondüsyonunuza uygun bir ayakkabı seçmek. Halı saha maliyeti, tenis kortu maliyeti ve çok amaçlı saha maliyeti gibi konularda en başta etki eden faktörlerden birisi suni çim halı fiyatları olmaktadır. Suni çim halı fiyatları iplik türüne, hav boyuna, halının toplam gramajına ve kullanılan ipliğin D-tex özelliklerine bağlı olarak değişmektedir. Düz Çim Halı farklı renk seçeneği ile pratik kullanım sağlar.


Kaan Zemin Çim halı , sekoratif çim halı ve spor sahası çim halı modelleri için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Dekoratif suni çim halılar bakım gerektirmeyen susuz çim halılardır çim halı fiyatları istenilen kalınlığa göre fiyat farkı gösterebilir. Yapay çim Halı Fiyatı fiyat avantajını yakala! Hazır çim genellikle villa,yazlık,apartman,belediye alanları,karayolları gibi yeşilllendirilmesi gereken tüm ev ve bahçelerde kullanılmaktadır. Hazır çimin en avantajlı tarafı hazır çim oluşturulması gereken alanın bir gün içersinde yeşillendirilmesidir.


SUNİ ÇİM HALI MM 2xM YAPAY ÇİM HALI SENTETİK ÇİM HALI. Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Büyük boy halılar odanızdaki oturma alanını ortaya çıkarırken küçük boy halılar dar alanlarda adımlarınızı yumuşatır. Sizin için en uygun halıyı ararken, düşünmenizi ve karar vermenizi gerektiren birçok faktör olduğu için bu bazen göz korkutucu olabilir.


En kaliteli zemin döşeme malzemesini, en kısa yoldan ve en uygun fiyat-ödeme koşulları ile müşterimize ulaştırmak birinci önceliğimizdir. Duvardan duvara halı , kaymaz tabanlı jel yolluk ve çim halı da Türkiyenin öncü markası. Bu sayfada yazım hatası mevcut. Tarayıcınızda, Javascript Özelliği kapatılmış olarak görünmektedir. Sitenin bütün özelliklerini kullanabilmek için Web Tarayıcı Yazılımınızın JavaScript özelliğinin açık olması gerekmektedir.


Peyzaj ve dekoratif çim halı olarak da kullanılmaktadır. Halıfleks fiyatlarını ve modellerini inceleyebilir , rip , bukle, tafting ve yapay çim halı modelleri hakkında bilgi alabileceğiniz sipariş ve katalog sitesi. Sizi en yeni renk ve modellerden Haberdar Edelim. Samur Samur Çim Halılar , sahip olduğu üretim teknolojileri ve standartları açısından mekanlarımız için dekoratif, pratik ve sağlıklı çözümler öneriyor.


Kapalı Suni Çim Halı Saha Yapımı: Hedef çim halı , suni çim açık halı saha yapımında aldığı olumlu tepki ve memnuniyetle birlikte , taleplerinin ve isteklerinin kapa halı saha. Sentetik çim ya da suni çim günümüzde sadece halı sahalarda, stadyumlarda veya sportif alanlarda değil, dekoratif amaçlı da kullanılmaktadır. Bahçenize suni çim uygulaması yaptırarak yemyeşil bir ortama, kuruma, üzerine basılma sıkıntısı olmadan kavuşabilirsiniz. Saray Halı Tarz 0Royal Desen Halı Hardal-Vizon.


HIZLI TESLİMAT Koko Kapı Paspası 40XBej Oh No. Samur Ana Bayilerine ozel sayfalara erisebilmek icin kullanici adi ve sifrenizle giris yapiniz. Halı Suni Çim Yapay Çim 7mm M:18tl Ücretsiz Kargo TL ve ücretsiz kargo ile n11.


Halı Ürünleri Uygun fiyat ve vade farksız taksit imkanı. Ayrıca kapıda nakit veya kredi kartı ile satın alabilirsiniz. Curly Cim mm Doga Cim 6mm Doga Cim mm Doga Kirmizi Cim. Kupon Cim mm Light Cim mm Riviera.


Krampon halı saha, çim saha krampon modelleri, çeşitli ürün ve renk seçenekleri ile şimdi shop. HİZMET ESTETİK, KALICI, GARANTİLİ, çözüm gerektiren bütün zeminlerde malzeme kalitesi kadar önemli diğer bir unsur sağlıklı ve kaliteli bir zeminin uygulanmasıdır. A’ dan Z’ ye hizmet veren, mimar ve tasarım camiasının. Adana Çim Halı Firmamız siz değerli müşterilerimiz için uygun fiyatlı çim halı , fuar halısı, ana okulu çim halı , renkli çim halı vb ihtiyaçlarınız için yanınızdayız.


HALI SAHA Suni Çim Ürünleri : Suni çim bir diğer adı ile sentetik çim ürünleri farklı kullanım alanları ile dikkat çekmektedir. Sentetik üretim teknolojilerindeki gelişmenin sonucunda suni çim üretimi önemli aşamalar katetmiş ve doğal çime en yakın forma ulaşılmıştır. Suni çim üreticisi olarak tesisimizde yaklaşık yıldır spor ekipmanları, suni çim halı , halı saha konstrüksiyonu ve çeşitli spor zeminleri üretimini yapmaktayız.


Firmamızda üretilen suni çim ve diğer ürünler şimdiye kadar ülkemizin bütün illerinde bir çok spor tesisinde tercih edilmektedir. Z-Mat Paspas Hijyenik Paspas Logolu Paspas Kıvırcık Paspas Çim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar