8 Şubat 2019 Cuma

Masif kereste

En uygun fiyat ile imalattan evinize. Diri odun , sarımsı ile kırmızımsı beyaz renkte, öz odun kırmızımsı sarı, kahverengimsi kırmızı olup giderek koyulaşır. Kolay işlenir, iyi tutkallanır , elastikiyeti iyi, boyanabilir, cilalanabilir, tornalanabilir, soyulabilir, iyi çivi tutar ve renk verilebilir. Zira `dolu` anlamına gelen masif ile tabaka yada plaka kelimesini bir araya getirdiğimizde ortaya çıkan, Dolu Tabaka şeklindeki isimlendirmede ürünün hangi cins yada madenden olduğu ifade edilmemiş olmaktadır.


Masif kereste

Masif panel, sizinde fark edeceğiniz gibi eksik tanımlanmış bir isimdir. Aksi durumlarda yasal işlem uygulanacaktır. Yumuşak tür meşenin masif ve kaplaması mobilya üretiminde, yapıların iç bölümlerinde, dekorasyon uygulamalarında kullanılır. Yüzeylerde kusur sayılabilecek hiç bir iz ve belirti yoktur.


A yüzü: Yüzeyde çok çok az miktarda kaynamış, kuş gözü budak olabilir. Paneller finger joint yöntemi ile uç uca eklenmektedir. Hızla makine parkını en son teknolojiyle yenileyerek ahşap masif panel ve kapı sereni pazarında koyduğu hedefler doğrultusunda en iyi müşteri. Kayın kereste , meşe ve kestane kereste gibi tüm kereste çeşitleri. Böyle olunca insanlar bu ürünü kullanarak istemiş oldukları her şeyi kolaylıkla yapma imkanına erişebilirler.


Kayın masif panel, çam ve kestane gibi ağaçlardan üretilmiş masif panel çeşitleri. Siparişe göre özel ölçülerde kesim. Masif Panel : Plywood : OSB : Ürünlerimizin üretiminin her aşamasında. Armağan Orman Ürünleri kereste ticaretiyle uğraşmaktadır.


Kestane kerestede doğru adres. Masif , ağacın doğallığını, Panel olma hali ise, kullanılabilir şeklini tanımlar. Ağacın ağaç kaldığı, tüm saflığı ve doğallığı ile hayatımıza katkısıdır.


KaplamaKaplama, piyasada bulunan diğer imitasyon ürünleri gibi değildir. Hava Kurusu 10xKereste. Tamamen gerçek tomruklardan üretilir! Bornova ve İzmir Kısıkköy şubelerimizde müşterilemizin beğenisine sunulmaktadırlar. NEJAT TEZOL OĞULLARI ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A. Masif ahşap ürünler tamamen doğal malzemeden üretilmiştir.


Ahşap, tomruklardan kereste boyutlandırma işlemelerden geçtikten sonra, mobilya üretimi için uygun nemlilik şartlarının sağlanması için kurutma işlemine alınmaktadır. Kendi hammadde ihtiyacımızı karşılamak ve müşterilerimizin kereste taleplerine cevap vermek için Novawood şirketine özel üretim yapan ABD ve Kanada’daki kereste. YILDIR SEKTÖRÜN ÖNCÜSÜYÜZ. Siz hayal edin, sonrasını ARIN EKİBİ gerçekleştirsin. Köknar Kereste Köknar kerestesi İşlenme özellikleri bakımından Ladin’e benzerlik gösterir.


Masif kereste

Kolay işlenir,hafif, yumuşaktır,çivileme ve vidalama özelliği iyidir,kolay yarılabilir, renk verilebilir. Ağacın tomruk aşamasından itibaren hiçbir yan ürün kullanılmadan bilimsel. Knauf Earthwool 0Çatı Şiltesi (10Cm) 600. Iroko Kereste Sertliğinden dolayı genelde dış mekan kullanımında tercih edilen bir ahşaptır.


Masif tabiri genelde iç mekan döşemelerde kullanılmaktadır. Masif Parke üretim tesisini de ekleyerek, Afrika’dan ithal ettiği tomruklardan Masif Parke üretmeye başladı. Bunun yanında kereste gibi tomruktan kesilerek ya da biçilerek elde edilen kaplamalar tek başlarına masif tanımına giriyormuş gibi gözükse de kullanım yerlerinde bu malzeme yapıştırılarak fonksiyonunu göreceğinden masif ahşap değildir. Anadolu Kerestecilik , yıldan bu yana müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışan firmamız, en uygun malzemeyi en uygun fiyata verebilmeyi kendisine amaç edinmiş, bu amacı gerçekleştirme noktasında da kaliteli hizmeti ilke olarak benimsemiştir. Masif kaplama halinde satılır, Masifi bazen sert kereste standardına uygun ölçülerde ama çoğunlukla kalas halindedir.


Düz çizgili kaplamasına freze ceviz, normal desenli türüne damarlı ceviz kaplama, çok karışık desenli türüne kök ceviz kaplama adı verilir. Parlatıcı birleştirici malzemeler de dahil masif panel ürünler organiktir. Kızılçam, karaçam veya ithal çam tomruklarından elde edilir. Doğal olarak zararsızdır. Bu sayfada yer alan bilgiler, üyenin odaya beyan ettiği veya diğer kurumlardan alınan bilgilerden oluşmaktadır.


Bilgiler üyelerin talepleri doğrultusunda yasal işlemlerle güncellenebilir. Kayıt ol Üye girişi Hoşgeldin, ziyaretçi Siteye üye ol yada giriş yap. Sepetinizde Adet ürün bulunuyor. TL ve üzeri alışverişlerde.


BURAYA UYGUN SİBİRYA ÇAM ÖZELLİKLERİ YAZILACAK. Etiket: Karaoğluları,İstanbul,Tuzla,Çam,Köknar,İnşaatlık, Kereste , Lambiri,Rabita, Masif ,Panel,Emprenye. Kontratabla ve Kontrplaklar.


Görseller için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar