26 Şubat 2018 Pazartesi

Mydost iskelesi

Mydost , Türk Edebiyatında yeni bir dönemin başlangıcı, Çanakkale Savaşı’nın süjeden objeye. Mekânın bizi olduğu kadar ziyaretine gelen tüm yabancıları dahi sarıp sarmalayan o büyülü atmosferini bir yüzyıldır dile getirmeye. Cihandaki en büyük zenginliğin huzur olduğunu unutmayın. Mydos`t İskelesi Çanakkale, yazarın şahsında bir şairle nasirin el ele vererek kurguladığı bir romandır.


MYDOST İSKELESİ ÇANAKKALE. Mekanın bizi olduğu kadar ziyaretine gelen tüm yabancıları dahi sarıp sar. Mydost İskelesi indirimli Çanakkale adinin her dilde kültürde adeta mistik bir tinisi vardir. Bu yüzden kimi karakterler azade bir mısra gibi yalın ve içe işleyici, kimi karakterler de nesir gibi yoğun ve oylumludurlar.


Halil Ersin Avcı- Şu Boğaz. Hadis Ve Sünnet İle İlgili Kitaplar. Canakkale adinin her dilde - kulturde adeta mistik bir tinisi vardir. Ziya Avsar- Mydost , Turk Edebiyatinda yeni bir.


Be the first to review this item. See all formats and editions Hide other formats and editions. Amazon Price New from Used from Paperback Please retry — — — Paperback. En popüler Fazıl Say kitapları ve Fazıl Say eserleri, en uygun fiyatlar ile Hepsiburada yazar sayfalarında seni bekliyor. Kültür Sanat Yayınları Tarihi Roman Öykü Kitapları uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada.


Anketler Künye Bize Ulaşın. Bugün Ne Oynayalım sesli kitap indir - Akıllı Kitaplar. Ziya Avşar: “Mydos’t İskelesi Çanakkale, yazarın şahsında bir şairle nasirin el ele v-ererek kurguladığı bir romandır. Kültür Sanat yayınevinin çok satan yeni çıkan indirimli kitap ve dergilerini alabilirsiniz.


Portalımızı, kitapları seven ve takdir edenlere hoş geldiniz: Sitenin sayfalarından biri, neyi takdir edeceklerine adanmıştır. Enel hak deyip de geri dönmeyen Anadolumuzun Alevisiyim Huri gılman cennetine. SV Hausach Fußball Fußball.


MyDOST die Community myDOST. Mai - Hochgeladen von Mahir Cagla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar