15 Şubat 2018 Perşembe

Duvar kağıtları taş desenli 3d

Duvar kağıtları taş desenli 3d

Taş desenli duvar kağıdı modelleri seçerken ve kullanırken dikkat etmeniz gereken birkaç husus var. Bunun için 3d taş desenli duvar kağıdı çeşitlerine göz atabilirsiniz. Manzara desenli 3d duvar kağıdı ile kendinizi Hawaii gibi egzotik bir mekanda hissedebilirsiniz veya geometrik desenli 3d duvar kağıdı ile geleceğe yolculuk izlenimi yakalayabilirsiniz. Taş Desenli 3D Duvar Kağıdı. Yemek odalarında üç boyutlu duvar kağıdı kullanmak odanıza ayrı bir hava katar.


Duvar kağıtları taş desenli 3d

Numune bedel ücreti yada kargo gönderim ücreti olmadan ücretsiz numune isteyin. Alacağınız duvar kağıdı desenli ise desenlerin birbirinin tutabilmesi için yapacılacak ayar sonucunda, duvar kağıdının ziyan olacak kısımlarını da hesaba katmanız gerekebilmektedir. Sağlığa zararlı olan solvent veya kimyasal mürekkepler kullanılmamaktadır. Ahşap Desenli Duvar Kağıdı. Wall2duvar kağıdı sektöründe ki yerine her geçen gün çıkardığı yeni koleksiyonlarıyla güçlendiriyor.


Farklı estetik duvar panellerinin avantajları 1- Üç boyutlu görseller duvarlara panel olarak da monte edilerek farklı bir estetik sunuyor. Yüzlerce Duvar Kağıdı Modelleri Vivense’de. Taş desenli , boyutlu, manzaralı Duvar Kağıtlarının yanısıra klasik duvar kağıdı çeşitlerini de çok beğeneceksiniz. Else Mavi Fil Balon Çocuk Odası 3D Silinebilir Poster Duvar Kağıdı. Else Pembe Filli 3D Desenli Silinebilir Poster Duvar Kağıdı.


Taş desenli boyutlu duvar kağıdı örnekleri arasında evinizde veya ofisinizde mobilya ve aksesuarlara en yakışacak renkleri tercih etmelisiniz. Sofistike görünüm sergileyen taş desenli duvar kağıtları odalara romantik bir havada sağlar. Boyutlu Duvar Kağıtları fiyatları boyut ve desenlere bağlı olarak farklı aralıklarda seyreder. Düz renklerdeki duvar kağıtları daha uygun fiyatlara bulunabilir. Desenli ve büyük modelleri ise daha yüksek fiyatlara sahiptir.


D TAŞ DESEN Duvar Kağıtları eni 106cm 3D TAŞ DESEN DUVAR KAĞIDI 180m2. Evinizin ihtiyacınıza ve bütçenize uygun bütün dekorasyon ürünlerini Kagitsepetim. Mutfak Tezgahi Icin Duvar Kagitlari itibaren duvar kağıdı 3d taş desenli , kaynak:yenievdekorumuz.


Ekstra indirimli fiyat. Emboss 2Yeni Taş Siyah Duvar Kağıdı indirim. Dekoratif görüntüleriyle görsel şölen yaratan boyutlu duvar kağıdı çeşitlerini kolayca satın alın! Resim Baskılı Duvar Kağıdı. Bebek Odası Duvar Kağıdı.


Tuğla Desenli Duvar Kağıdı. Duvar kağıtlarını müşteri hizmetlerini arayıp pazarlık. Gerek boyutlu manzaralı duvar kağıtları , gerekse manzaralı duvar kağıtları , veyahut eskitme tuğla duvar kağıdı gibi yüzlerce model duvar kağıdını siz müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Son zamanlarda özellikle televizyon arkaları, mutfak balkon kapısı kenarları ve şömine gibi bir çok alanda taş desenli 3d duvar kağıtları kullanımı artmıştır. Bunun sebebiyse insanların şehrin gürültüsü ve kalabalığından uzaklaşmayı istemeleridir.


D Taş desen duvar kağıdı (Taş37) 3D Taş desen duvar kağıdı (Taş37) Hoşgeldiniz, Giriş yapın veya Kayıt olun. Tutkal hediye (Gönderilen tutkal 1. kalite ithaldir.Çuvaldan bölünmüştür. ) Gönderilen tutkal 1. Renkli taş desenli boyutlu duvar kağıdı : Siyah, kırmızı, beyaz, kiremit ve sarı renklerinde otantik görünümlü boyutlu duvar kağıdı evin hangi odasında kullanılırsa kullanılsın odaya şirin bir hava katıyor. Duvar KaÄ Ä±t Modelleri Boyanabilir Duvar KaÄ Ä±tları itibaren 3d taş desenli duvar kağıdı , kaynak:duvarkagitmodelleri. Bu arada, bu article hakkında dekorasyon 3d taş desenli duvar kağıdı. D duvar kağıdınız kapınıza gelsin.


Türk toplumunun kalıplaşmış bir yapısı vardır. Eski insanlar duvar kağıdı veya silikonlu boya gibi yeni teknoloji ürünlerini kabul etmezler. Lakin yeni nesil teknolojinin getirilerini bir hayli kullanmayı seviyor. Yıkanabilir,silinebilir,kolay sökülür.


Bu Ürünler İlgini Çekebilir. Bu yorumu faydalı buluyor musunuz? AP Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır. Etiketler boyutlu taş desenli duvar kağıdı , boyutlu taş desenli duvar kağıdı fiyatları, 3d taş desenli duvar kağıdı ,. Genç Kız Odası Tasarımlarına Bayılacaksınız. Kapladığı Alan : metrekare alan kaplar.


D Single Duvar Kağıdı Özellikleri. Vinil kağıttan üretilmiştir. Lekeler kolaylıkla çıkabilmektedir. Evinize özel binlerce boyutlu duvar kağıdı , kendi görselinizi de duvar kağıdı olarak sipariş edebilirsiniz.


DUVAR KAĞIDI 1ÇEVRECİ BASIM 1ÇÖZÜNÜRLÜK 1CANLI RENKLER-İstenilen boyutta kişiye özel basım yapılmaktadır. Duvar ölçülerinizi girip alışverişe başlayabilirsiniz. Kokusuz, solvent içermeyen kaliteli gerçek duvar kağıdı kullanılmaktadır. D Manzaralı Duvar Kağıtları 3D TV Ünitesi Duvar Kağıtlar. Anka duvar kağıdı 1m₺2500.


DUKA Duvar Kağıdı Inception Stone DK.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar