27 Şubat 2018 Salı

Metal ahşap kitaplık

TL 64TL (7) DÜŞLERATÖLYESİ 99. Gerçekten çok şık bir kitaplık. Mağaza aşırı ilgili ve ürün kaliteli. Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Aynı zamanda belirli aralıklarla duvara monte edilen raflardan oluşan, sürgülü ya da içeriden dışa doğru açılan kapaklı kitaplıklar da rastlanabilecek modeller arasında yer almaktadır.


Oturma odanızda sevdiğiniz dekoratif aksesuarlarınızı sergileyebileceğiniz, ofisinizde veya çalışma odanızda kitaplarınızı, dosyalarınızı ve diğer evraklarınızı uzun süre saklayabileceğiniz BILLY kitaplıklar , farklı yükseklik ve genişlik seçenekleriyle evinizin her odasına uyar. Kargo Bedeli Müşteriye Aittir. Teslimat süresi maksimum gündür. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN.


Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Ekstra indirimli fiyat.


Tamamlayıcı ürün olarak kullanabileceğiniz sağlam bir kitaplık arıyorsanız işinize yarayacaktır. Evlerinizde ahşap kitaplıklarla hayalinizdeki dekorasyonu gerçekleştirebilirsiniz. Kitaplarım sığmadığı için satıyorum.


Doğal ahşap , kütük, ağaç ve tamamen özel tasarım endüstriyel metaller kullanarak ürettiğimiz, masa ve sehpa gibi mobilya ve dekorasyon modelleri. Ahşap Ayak Döşemeli Rose Sandalye ₺350. Saf ağaçtan ve el yapımıdır.


En şık, tarz ve uygun fiyatlı tamamlayıcı ürünleri satın al. Tam deneyimi yaşamak için ücretsiz uygulamayı indir. METAL VE AHŞAP KİTAPLIK FİYATLARI - FU396. Fonksiyonel özellikleri ile raflı ve kapaklı modellerin de bulunduğu ahşap kitaplıklar farklı tasarımlara sahip pek çok kitaplık çeşidi koctas. MASİF AHŞAP KİTAPLIK DUVAR RAFI TEREK.


Dekor tamamlamak için üç bitirir birini seçin. Bir toz kaplı boru şeklindeki metal çerçeve tarafından. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir.


Metal ahşap kitaplık

Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Genellikle, ahşap malzemeden üretilen modellerinin dayanıklı özelliğe sahip olması uzun yıllar kullanım imkanı sağlayacaktır.


Renk uyumu da ortamın kalitesini arttırmak için hassasiyet gösterilmesi gereken konulardandır. Ve demir kitaplık ürününün modern, antik olmasını seçebilirsiniz. Pipe Tasarım Ayakkabılık 9TL hsdatolye. Mozilya olarak doğal ahşap malzemeden ürettiğimiz kitaplık modelleri ile salonunuza, ofisinize, çalışma odanıza renk, ahenk ve doğallık katabilirsiniz. Detayları ile evinize, cafenize, ofisinize gelecek misafirlerinizin dikkatini çekecektir.


Metal ahşap kitaplık

Yaşam alanlarınızın en güzel yerinde bulunması gereken bir üründür. Güncel bilgi ve ürün hakkında daha fazla bilgi almak için müşteri temsilcimizle görüşebilirsiniz. TL Kdv Dahil 24TL Kdv Dahil indirim.


Kestane ağaç yemek masası ve metal , ahşap konsol çalışmamız 870. GeT kredi kartına taksitli alışveriş seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Metal ahşap kitaplık uygulamamız 854. Yeniliklerden Haberdar Olun!


Yeni fikirler keşfedin, E-posta listemize abone olun! Cross kitaplık evinize veya ofisinize şıklık katacak. Ceres marka çok amaçlı raf yapımında kullanılan temel malzemelerin kalite standardı 1. Kurulum ve montaj müşteriye aittir. Birbirinden şık kitaplık modelleri ve fiyatları mudo. Modern ahşap kitaplık modelleri ile klasik kitaplık modelleri arasındaki en belirgin fark tasarımdan kaynaklanmaktadır.


Klasik kitaplık modelleri daha çok simetrik raflardan ve kapaklı dolaplardan meydana geliyor. Cilası Çalışmalı Ceviz Cilalıdır. Derinlik 30cm İstenilen Ölçüde Ve İstenilen Modellerde Üretilmektedir.


Rafları MasifPan Gürgen Ağacıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar