2 Mart 2016 Çarşamba

Note 4 kaplama

Note 4 kaplama

Talep bu şekilde artmaya devam edersealtın kaplama Note ’leri diğer ülkelerde de görebilmemiz mümkün olacak. Vietnamlı şirketin söylediğine göre altın kaplama Note ’e olan talep tahminlerinden daha yüksekmiş. For Samsung Note Kılıf SM-N9Transparan Renk Geçişli Parlak TEMPERLİ CAM KORUMA GALAXY NOTE 4. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


Telefonunuzu komple çevreleyen silikon ve arkasının şeffaflığı sayesinde hayatınızın vazgeçilmez aksesuarı haline gelecektir. Xiaomi Redmi Note Full Kaplama Kırılmaz Cam Ekran Koruyu 2TL ve ücretsiz kargo ile n11. MP Akıllı Cep Telefonu ürünü için mağazaların en uygun fiyat aralığını Cimri. Samsung Cep Telefonları fiyatları ücretsiz kargo ve BKM Express seçenekleri ile en uygun mağaza fiyatlarını inceleyip, mağazaya git butonuna tıklayarak keyifle alışverişinizi gerçekleştirin.


Galaxy Note koruyucu kaplama ile farklı bir tasarım elde etmeniz mümkün. TL üzeri siparişleriniz için kargo ücreti ödemeden. Yapacağınız tüm alışverişlerde koşulsuz iade ve değişim imkanına da sahipsiniz. Hediyeli Kılıf Kırılmaz Cam Chip Para Temiz Orjinal Aksesuarları ile Kutusunda Ürünler. Tampon Krom, Kaplama Etiket, Arma Branda,.


Artık daha hızlı ve daha gelişmiş bir phablet. Note skinlerini, koruyucu kaplama , koruyucu. Lüks tüketim ihtiyacı sonucu piyasaya sürülen altın kaplama telefon modellerine bir yenisi daha eklendi.


Samsung ’un yeni nesil Note modeli, karat altın ile kaplanmış. Kaliteli telefon kılıfları burada. Kapıda ödeme ve mağazadan teslim. Telefonunuz için kılıf, kırılmaz cam ve diğer aksesuarları bulabilirsiniz.


Bu işlemin ise her bir cihaz için , saat sürdüğü söyleniyor. Gerçek temperleme ve nano kaplama yöntemleriyle hazırlanmış özel bir koruyucudur. Full Body kaplama sticker ve koruma kılıfları. Deri kaplaması ve kavisli yapısıyla rakiplerinden fark yaratan telefonun, tasarım.


Return to Kauçuk Zemin Kaplama Üretimi. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. The post Karat Altın Kaplamalı Note Satışta! Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Keþke note ün gold renginde de böyle bir þey yapsalarmýþ altýn olmasý þart deðil bu arada þuanki þu anki note ün esas görüntüsü gold deðil kahverengi. Beyaz Note kullanıyorum nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde power tuşunun biraz üzerinde köşeye doğru krom kısım soyulmuş ve altından beyaz plastik görünüyor. da çerçeve ve kasa değişim video larını izledim arkadaki vidaları söküp çok basit değiştiriyor. Ebay da 32usd fiyat veriyorlar kasa ve arka kapak dahil. Sticker Kaplamalar Sticker Kaplamalar.


Phablet Shiel telefonunuza 3derece tam koruma sağlarken kişisel zevklerinizi ön plana çıkartır. Merhaba cihazımda dusmelerden dolayı çerçevede boya atmaları oluştu mi note için kaplama arıyorum papscover gibi sitelerde mi için buldum fakat kendi cihazım için bulamadım. Samsung Telefon hakkında şikayet yazmak için tıklayın! Samsung Galaxy Plus aldım ancak telefondan hiç memnun kalmadım daha önce Note kullandım ama çok güzel telefondu Plus çok yavaş ve. Altınla kaplatma işlemi 4dolar civarında.


Hocam Huawei honor için Nano kaplama fiyatı nedir PLK-Lcihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi. Koray hocam merhaba, redmi note. Bukalemun Covering ( Kaplama ), kılıf değildir, 5-dakikada uygulanır, telefonunuzu çizilmeye karşı korur, aynı zamanda telefon kılıflarına göre ince yapısı sayesinde daha zarif bir görüntü sağlar.


Hava kanallı karbon yapısı uygulama sırasında hava kabarcığı oluşturmaz. Full HD ekran, deri kaplama arka kapak yıl 12. GHz saat hızında çalışan Cortex-Atabanlı çekirdek ve 1. Direksiyon kaplama işlemi Hakiki Deri ya da Alcantara ile randevu sistemi dahilinde -saat sürede yapılabilmektedir. Direksiyonunuz, deri kaplama işlemi için uzman ekibimiz tarafından sökülmekte, kaplama işleminden sonra tekrar takılmaktadır. Nissan Note Direksiyon Deri Kaplama.


Note 4 kaplama

Deri görünümlü dış kaplaması olan Note siyah, beyaz ve pembe renk seçenekleriyle piyasaya sürülmüştü. Samsung JPrime standlı kadife kaplama defence kılıflar, defence markasının şık kadife dokunuşlu bir modelidir, stand özelliğiyle kullanım kolaylığı sağlar. SAMSUNG Galaxy S3M Açık Ahşap kaplama.


M karbon kaplama malzemesini dilediğiniz zaman telefonunuzdan hiç bir iz kalmaksızın sökebilir ve. Arkadaşlar bir kaç gün önce Saldım. Karbon Kaplama yapıyorlarmış bu konu hakkında olumlu olumsuz bilgi verirmisiniz.


Samsung kaplama Samsung kaplama Renkler serisi. Bu ürün şu anda satışta değildir. Cihazınızın ön ve arkasını en üst düzeyde korunmasını sağlar. Türkiye'nin tartışmasız en kaliteli cep telefonu ve tabletlere özel Koruyucu Kapak, Kablo , Koruyucu Kılıf, Koruyucu kaplama , skin, case, üreten firma.


Giriş Yap yada Yeni Üyelik oluştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar