29 Mart 2016 Salı

Evin içindeki kolon dekorasyonu

Salon duvar dekorasyonu için hem beğendiğimiz hem de salonun tarzına. Mozaik duvar kaplaması evin dekorasyonuna renk, doku ve derinlik. Ancak odaların birlesmesinden kaynaklı salonun tam ortasından gecen bir kolon olacak.


Bu yazıda ev dekorasyon örnekleri yardımıyla, dekorasyonda renk uyumu ve hangi. Pembe ile hardal sarısı ile bu kadarmı yakışır bir renk. Tabi her evin bir karakteri var bazı renkler bazı evlerde olmuyor. Salonda kolonları ve kirişleri kapatmak için alçı levhalar ile duvarı şişirip nişler elde edebilirsiniz. Evinizdeki Kolon ve Kirişleri Değerlendirin.


BasiTTekniK - Teknoloji Bloğu. Bu kolonları farklı bir renkle boyamak ya da tamamen. Son yılların en gözde dekoratif çizgisi olan modern dekorasyon konusunda bilmek istediklerinizi bu yazıda. Odanın ortasından geçen kolon da bu tasarıma ustalıkla yedirilmiş.


Dikdörtgen şeklindeki oda, laminant döşemeyle ve odaya hakim olan açık renkle uyumlu. Düzce merkeze bağlı Gümüşpınar Mahallesi‘nde ev alan Tahtacıoğlu ailesi, ev sahibi olmanın sevincini yaşayamadan, evin içindeki kolonun aslında bir elektrik direği olduğunu. Sadece görüntü olarak değil, dokunurken de sıcaklık hissi veren yüzeyler insanın içindeki samimiyeti ortaya çıkarıyor.


Samimi ve doğal dekorasyon , aynı duygulara sahip insanlar yaratıyor. Evinin her köşesinde şarja takılı bir cihazı olan, şarj kablolarını sürekli kaybeden, takı ve aksesuarlarını yatak, komidin altlarında arayan, köpeğinin mama kabını devirip ortalığı pisletmesinden yakınanlardansanız aşağıda paylaştığımız dekorasyon ipuçları size hitap ediyor olabilir. Böylece evin ölü alanlarını değerlendirebileceğiniz gibi evdeki asimetrik dokuyu da düzenlemiş olursunuz. Kolonun çevresini dekore ederek, kolonu kamufle edebilirsiniz.


Banyonuz küçükse, dar eni olan duvarlardan birine yerleştireceğiniz raflı. Ev dekorasyon fikirleri salon dekorasyonunuzdaki bu soruna çözüm olabilir. Abartılı ve büyük mobilyalar, renkli ve bol desenli aksesuarlar senin evinin vazgeçilmezleri olacaklar. Kontrastın gücünden yararlanarak evini dekore etmek, senin renkli kişiliğinle inanılmaz uyum sağlayacak! Karmaşıklığın içindeki düzen, yani maksimalist dekorasyon bu durumda senin için biçilmiş kaftan!


Odalarda evin konumundan ve kolonlardan dolayı içe doğru girintilerin oluşturduğu bölümler mutlaka vardır. Odanın dekorasyonunu bozan bu alana ne yapabiliriz bu alanı nasıl değerlendiririz diye düşünür dekore etme fikirleri arar dururuz. Bugünkü örnekte de bir yatak odasının iki kolonunun arasında kalan boşluğu nasıl değerlendirmişler onu hep. Kolon ve perdelerin yük etkileri alt katlara doğru giderek artar.


Her ikiüç katta bir, kenarlardan biri veya her ikisi, örneğin 1mm, artırılır. Bu da kolon yerine perdenin tercih edilmesinin bir diğer nedenidir. Ev sahibimiz evin ortasındaki sevmediği kolonu ise bir kitaplık olarak değerlendirmiş. Birbirinden farklı ve yaratıcı koleksiyonlardan sana hitap edeni görmek ve tüm evini kendi stiline uygun dekore etmek istiyorsan. Ev Dekorasyonu Tercihlerine Göre İçindeki Sanatçının Tarzını Söylüyoruz!


En şık ve yaratıcı dekorasyon fikirlerini görmek ve evini güzelleştirmek için hemen tıkla! Dolayısıyla evin içindeki renk ton seçimleri ve bunların birbiri içerisinde ne dozda nasıl kullanılacağı kritik bir öneme sahip. Modern ev dekorasyonu ürünleri Trend Dekorasyon da. Eşya seçimlerinde evin iç yapısına göre bir birini tamamlayan mobilyalar seçilir.


Ev ve yaşamdan mobilyaya, elektrikli ev aletlerinden ev tekstiline, aydınlatmadan mutfak ürünlerine ve ev dekorasyondan yapı markete kadar farklı ihtiyaç ve zevklere hitap eden ürünler Evidea’da! Evin İçin Aradığın Her Şey. Banyo dekorasyonu yaparken kullandığınız her ürünü renk kombinasyonuna uygun, kaliteli, kullanışlı ve görselliğine özen göstererek tercih. Her geçen gün dekorasyon alanında yenilikler ortaya çıkmaktadır.


Tavan kaplama ise son yıllarda özellikle işyerlerinde. Kördüğüm dizisi ev dekorasyonları, evin mutfak dekorasyonu. Ormanın içindeki ev çelik konstrüksiyon ve cam kullanılarak inşa edilmiş.


Kolon , kiriş ve iç kısım köşeleri bir çok ölü nokta oluşturur fakat mimarlar evin içini dizayn ederken, genellikle bu kısımları en iyi şekilde değerlendirmeyi başarırlar. Resimde gördüğünüz küçük ada mutfakta bu tasarımlardan faydalandı. Net En Güncel Dekorasyon Fikirleri.


Salonunun ortasındaki kolonun binanın sağlam olması için yapıldığını düşündüğünü anlatan Tahtacıoğlu, şunları söyledi:. Bu isteğimle yanıp tutuşurken son zamanlarda karşıma çıkan en sevimli kır evini burada da paylaşarak sizi yine hayallerime ortak etmek istiyorum. Herkesin farklı bir yılbaşı ritüeli var.


O yüzden içindeki bu çoşkuyu kaybetmemiş ve bir 3günü daha devirmeye hazırlandığımız bu günlerde evde. Eskitme tarzı mobilyalar ile de bir bütünlük içerisinde evin içindeki doğallık korunmaya çalışılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar