3 Mart 2016 Perşembe

Dış mekanda ahşap kullanımı

Dış mekanda ahşap kullanımı

Eğer evinize ait dış mekanda tavan yoksa ve üstü açık bir alana sahipseniz o halde gölgelik alanlar yaratmak için dış mekan şemsiyeleri en iyi seçeneklerden biri. Aramaya devam ederek çerez kullanımı ile ilgili koşulları kabul ediyorsunuz. Peyzaj mimarisi ile bütünleşen çalışmalarımız, ahşabın doğallığını ve güzelliğini, doğanın kusursuzluğu ile birlikte kullanım olanağı sunar.


Dış mekanda ahşap kullanımı

Bubinga Parke dış mekan yer kaplama ürünleri deniz suyu, güneş ve soğuğa dirençlidir. Teak deck, afrormosia deck, ipe deck vb. Ahşap Yer Kaplama Kullanımının. Bu çalışmada yapı dış cephelerinde ahşabın kullanımı irdelenmiştir. Değişen ve modernleşen yapım teknikleri sonucu günümüzde pek çok.


Yağış ve soğuk gibi etkenlerden etkilenmemesi ile dış mekânların en çok tercih edilen malzemeleridir. Günümüzde farklı kullanım yerleri için (iç mekan , dış mekan ) çok değişik ahşap koruma malzemeleri bulunmaktadır. Dış mekan uygulamaları için uygundur.


Dış mekanda ahşap kullanımı

Her yaşam alanında kullanılan ve bulunduğu her mekanda fark yaratan doğal ve şık görünümlü bir malzeme olarak ahşap örnekleri. Ağaçların sararma sürecini azaltır. Merdiven uygulamalarında kullanılması ile bilinen küpeşte, aslında farklı alanlarda da kullanılabilir. Birçok farklı alanda benzer bir yapı oluştururken, mimari tasarımlarda balkon ve teras gibi uygulamalarda da küpeşte kullanımı görülmektedir. Her iki ürününde kendine özgü özellikleri ve kullanım yerleri vardır.


Diğer yapı malzemelerinden ustun birçok yani vardır. PINOTEX NATURAL - dış mekan kullanımı için alkid boya. Odunun yapısını vurgulayan az miktarda pigment içerir. Ek aktif maddeler içerir - mantar öldürücüler. Boyada bulunan stabilizatörler, UV radyasyonu ve güneş ışığına karşı direnci arttırır.


Tahribata uğramış, böcekler tarafından zarar görmüş veya zamanla zayıflamış odunlar da kullanılabilen Wood Hardener, derinlemesine nüfus ederek odunun mekanik özelliklerini güçlendirip orijinal haline getirmektir. Doğal Kütük Cafe MasalarıFarklı bir duruş ve estetik bir görünüm sunan doğal ahşap cafe masaları ile. Bununla birlikte, dış alanda ahşaptan yararlanmak tercih edildiğinde, tahribata çok açık olması bakımından daha çok özen göstermek gerekli olacaktır. Genellikle dış mekanda zeminlerde kullanılıp, yumuşak ağaçdan üretilene emprenye, sert ağaçdan üretilen mamüle tik yağı uygulamakta fayda vardır. Montaj aşamasında aliminyum profil den vidalandığı için ahşabın yüzeyinde vida ve tapa görünmez.


Doğal bir görüntüye sahip olan bu döşemeler bahçe, balkon, veranda ve teras gibi alanlarda şık ve temiz kullanım alanları oluşturur. Farklı türde çeşitleri mevcut olup kullanım amacı hepsinde aynıdır. Tutkal, hem her türlü atölyede, hem de hobi amaçlı projelerde kullanılan, olmazsa olmaz yardımcılardandır.


Ancak neme dayanıksızdır ve dış mekanda kullanılacak, neme maruz kalacak. Favorilerime Ekle Favorilerimde. Kullanım alanlarında göre farklı amaçlarla da tasarlanabilmektedirler. Kaldırım panoları dış mekan kapı önü reklam poster ve afiş standı.


Kaldırım reklam ve yönlendirme panoları (tabelaları) zorlu hava koşullarında reklamlarınızı sergilemenin en iyi yoludur. Eko A Pano İç Mekan Kullanım. Zengin Bar Sandalyeleri Sandalyelerin kullanım alanları geniştir. Koltuklara oranla daha çok te. Afrika’dan ithal edilen, fırınlanmış egzotik bir ahşap türüdür.


Iroko ağacı, sertliğinden dolayı genelde dış mekan kullanımında tercih edilen bir ahşaptır. Ağır, yağlı ve yüksek yoğunluğa sahip bir ahşap türü olduğundan dolayı Teak ağacına en yakın alternatif olarak sunulmaktadır. Restoran, cafe, bar, alışveriş merkezleri, ofis ve eğitim kurumları gibi pek çok alanda kullanılabilir.


Hem iç hem dış mekan kullanımına uygundur. Kafe, restoran, otel, ofis teraslarında, havuz kenarlarında kullanılabilir. Bu ürün için termin süresi gündür. Ege Seramik, doğa kadar gerçek doğa kadar dayanıklı ahşap görünümlü seramik koleksiyonu ile evinizin her köşesinde. Ayda bir malzeme üzerine uygulanması gerekmektedir böylelikle dış mekan masalarını daha uzun süre kullanım sağlayabilirsiniz.


Hem dekorasyon detaylarında hem de ahşap merdiven, bank gibi yapılarda kullanımı çok yaygındır. Buna göre öncelikle bu mekan veya eşyaların dış mekanda fazlaca bulunan toz ve kirlerden arındırılması gerekir. Dış Mekan Masaları (teak, iroko) Bakım ve Özellikleri. HAZIRLIK – Ahşabı ıslatın. RMC Dış Cephe ahşap temizleyici yardımıyla orta sert bir naylon fırçakullanarak yüzeyi temizleyiniz.


Köpük kaybolana kadar iyice durulayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar