17 Mart 2016 Perşembe

Alçıpan desenleri

Alçıpan Asma Tavan Modelleri. Asma tavan modelleri , en çok salonlarda kullanılıyor, ancak evlerin mutfak, hol, yatak odası ve çocuk odası gibi çeşitli odalarında da yaptırmak mümkün. Köpük tavan kaplama çeşitleri, alçıpan tavan, stropiyer tavan kaplama modelleri , strafor duvar kaplama ve diğer köpük dekor satışı yapılmaktadır. Renkleri, düz, geometrik ve farklı desenleri , şaşırtıcı ışıklandırmaları ile bir odanın dekorasyonu konusunda katkı sağlamaktadır.


Yılın dikkat çeken modelleri arasında içe yuvarlak tavanlar çekiyor. Ortamı geniş durduran bu model sayesinde eviniz modern bir havaya bürünecek. Aşağıda sizler için hazırlamış olduğumuz alçıpan asma tavan resim galerimizde bulunan asma tavan modelleri , metrekare olarak hesaplanmaz. Kabala (Götürü) usülü toptan anahtar teslim olarak hesaplandığı vakit, daha ekonomik ve hızlı bir çözüm olur. Kartonpiyer, Kartonpiyer Modelleri.


ALÇIPAN TV ÜNİTESİ MODELLERİ ve FİYATLARI. Evinizde ya da ofisinizde değişim zamanı geldi ise son trend olan dekoratif doğal taşlı alçıpan tv televizyon üniteleri ni incelemenizi şiddetle tavsiye ederiz. Bu dekorasyon stilinde dolap yok, konsol yok.


Bunun için spot lambalar ve çeşitli dekoratif aksesuarlar özel bir atmosfer yaratmak ve eşsiz bir oda tasarım oluşturmak oldukça uygun olacaktır. Bu tarz seçimler dekorasyonun son dokunuşudur. Oysa pek çok evde, alçıpan asma tavan modelleri ile hem aydınlatma bakımından eve katkısı olan hem de estetik görünen tasarımlara yer verilebilir. Eskiden daha çok iş yerlerinde, otellerde ya da restoranlarda rastladığımız asma tavanlar şimdi hesaplı ve pratik alçıpan malzeme sayesinde evlerde de epey yaygınlaşmış durumda.


Evler modern yaşam ile standartlıktan kurtulup her biri farklı bir dekorasyondan oluşmaya başladı. Alçı kartonpiyer, desenli kartonpiyer, stropiyer, stropiyer perdelik ve stropiyer bordür olmak üzere çeşitli modelleri bulunan kartonpiyer ilk olarak otel, konut ve iş yeri gibi yapılarda dekoratif amaçlı olarak kullanılmıştır. Oscar Yapı Kuruluşundan bugüne kadar geçen süre zarfında bir kez bile cezalı ya da yasaklı duruma düşmemiş olan şirketimiz, başlanılan hiçbir işi yarım bırakmamış, ve alnının akıyla zamanında kullanıma sunmuştur. Tv ünitesi bir aralar moda haline gelmiş olmasına rağmen her gün tozunu almak zorunda kalan ev hanımlarının fazla tercih ettiği bir ürün değil.


Alçıpan desenleri

Gaziantep’te asma tavan, gizli ışık, ısı yalıtım mantolama, söve, taşyünü, parke, tv ünite tasarım modellerimizle siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz. Hayalinizdeki alçıpan tv ünitesi modelleri arasında seçiminizi rahatça yapabilmenizi sağlar. Güzel evlerde yaygınlaşan tv ünitesi ve alçıpan asma tavan gibi uygulamalar son derece şık ve estetik bir görünüm sağlamaktadır. Efendim salon için alçıpan uygulamaları neler olabilir ? Peki ya son zamanlarda pek bir tutulan alçıpan duvar nişleri, alçı duvar ünitesi modelleri …Belki bir çoğunuz bu tasarımlardan ilk olarak binbirdekor. Sineklik Modelleri › Stor Sineklik Pencere.


Bir çok fikrin sentezinden de iyi bir iş çıkabilir. Yangına, suya, neme dayanıklı alçıpan modelleri üretilebildiği için amacınıza uygun olarak alçıpan türü kullanabilirsiniz. Esnek yapısı sayesinde deprem gibi afetlerde esneyen ve kırılmayan alçıpan , örme duvarlara göre oldukça dayanıklıdır. Modern ve dekoratif alçıpan tavan modelleri hepimizin evinde kullanmaktan mutluluk duyduğu dekoratif unsurlardır.


Klasik, modern ve yeri geldiğinde farklı tavan modelleri ile evimizde hoş bir dekorasyon yaratabilir, doğru kullanımı ile de mükemmel bir atmosfer yaratabiliriz. Salonunuzda ya da oturma odanızda duvarınıza yaptıracağınız bir çalışma ile görünüş olarak oldukça farklı bir görünüme ulaşacağınız tv ünitesi modelleri son yıllarda oldukça moda. Avm, sinema ve büro gibi alanlarda tercih edilir.


Metal, alçıpan ve taşyünü olarak üç ana kategoride asma tavan Yef Yapı ekiplerince ve dilediğiniz tasarıma uygun şekilde yapılabilmektedir. TRABZON PANEL KAPI,TRABZON KAPI,TRABZON AMERİKAN PANEL KAPI. Dekor alçıpan tavanlarla farklı tarzlar ve modelleri sizlere sunuyoruz. Taban bıranşımız olan asma tavan sistemleri ile başlayan meslek hayatımız zamanla siz değerli.


Alçıpan desenleri

Salonlarda farklı tavan dekorasyonu ile farklı bir tarzı yakalayın. Ofislerde alçıpan tavan kullanımı önemlidir. Ortama ciddiyet katan dekoratif unsurlardır. Bu içeriğimizde size alçıpan dekorasyon modelleri ile alakalı bilgiler vermeye çalıştık. Betopan ‘ın temel özelliği, bünyesindeki çimento ve ağaç’ın, iyi özelliklerini kullanıcıya birlikte sunmasıdır.


Bu sebeple özellikle dış cephe kaplamasında en uygun ve ekonomik bir üründür. Talebe göre suya dayanıklı olarak da üretilmektedir. Normal alçıpan bölme duvar sistemleri (tek kat alçıpanlı) 2. Yuvarlak yatak modelleri ile birlikte kullanılmış olan alçıpan tavan modelleri ile şık ve estetik görünüme sahip modern yatak odası dekorasyonu oluşturabilirsiniz. Umarım sizin için faydalı olmuştur. Siz de kendi eviniz için bu üniteleri yaptırmak istiyorsanız bize sorularınızı yöneltebilir, alçıpan işleriniz için bizimle irtibata geçebilirsiniz.


Hafif olması, yangına dayanıklılığı ve ses yalıtkanlığı sayesinde iyi bir malzeme olan alçıpan , istenilen biçimi kolayca alması ve hızlıca uygulanabilmesi gibi nedenler ile inşaat ve dekorasyon işlerinde yaygın olarak kullanılıyor. Bugünkü sayfamızda alçıpanla yapılan dekoratif uygulamalara göz atacağız. Farklı Duvar Saati Modelleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar