23 Eylül 2015 Çarşamba

Pencere emniyet mandalı

Pencere emniyet mandalı

Hırsızlar dışarıdan pencereyi açmakta zorlanırlar. Mandalı montaj yapıldığında açmak için kendinize çekerek sağa veya sola çevirmeniz gerekmektedir. Alarmlı emniyet kilidi pencere güvenlik emniyet mandalı. Vidalar paketinde mevcuttur.


Pencere emniyet mandalı

Geylani_Yapi_Market 100. EMNİYET MANDALI ADET FİYATI. MOTOR KAPUT EMNIYET MANDALI ( RENAULT : MEGANE III ). Alarmlı pimapen emniyet kilidi ( pencere , kapı güvenlik emniyet mandalı ) İNDİRİM! Renk seçeneklerinden inox renkli olanı seçebilirsiniz. Eğer akıllı vida ile montaj yapacaksanız bu adıma gerek kalmayacaktır.


Eğer pencere ve kasa arasındaki fark fazla ise paketten çıkan plastik yükselticiyi emniyet kilidinin altına yerleştirin. Bu bölümde pek çok çeşidini bulabileceğiniz pencere emniyet kilitleri ise bina ve pencerelerin yapısına ve ihtiyaca yönelik olarak farklı kısımlardan monte edilebilecek şekilde çeşitleniyor. TL (15) Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Türkiye’de her yıl onlarca çocuk balkon ve pencerelerden düşmektedir.


Pencere emniyet mandalı

Penkid pencere emniyet kilidi, çocuklar için kapı ve pencere güvenliğinde eşsiz bir sistemdir. Seçenekler: Açık Kahve Beyaz Gri Koyu Kahve. Plastik kapakları sayesinde uzun ömürlü, dekoratif ve şık bir görüntü sağlar. Tag: çocuk emniyet mandalı.


PATRULL pencere güvenlik mandalı , beyaz. Evde yokken artık aklınız evde ve değerli eşyalarınızda kalmayacak. Geceleri rahat bir şekilde uyuyup,huzurla evinizde yaşayabileceksiniz. PVC güvenlik kilidi burada devreye girmektedir, üstten takılan bu ürün hırsızlar pencerenin veya kapının kilidini açsa dahi içeriye girmelerini zorlaştıracaktır. Bu pencere ve kapıları korumak için en uygun yöntem pimapen emniyet mandalı kullanmak.


Yaşanılan bu üzücü vakalar can kayıplarına, yaralanmalara sebep olmaktadır. Bugüne kadar bu durum, herhangi bir akılcı çözüm olmadığı için, aileler için büyük bir sorun teşkil etmiştir. Tahmini Gönderim Süresi, Ürünün Tedarik Süresine Bağlı olarak Değişiklik Gösterebilir.


Değerlendirme(ler) Ürün Kodu: kayepen. Ayrıca resimleri, hakkındaki yorumlar, tanıtım videosu ve detaylı bilgilerde burada. Uygun fiyat ile hemen al. Sepetim (0) Sepetiniz boş.


PVC’lerde emniyet mandalı kullanarak çifte güvenlik sağlayabilir ve ailenizle güvenli şekilde yaşayabilirsiniz. Güvenlik kilitleri sayesinde evleriniz daha güvenilir hale dönüşecektir. Pimapen emniyet mandalı ( pencere güvenlik kilidi).


Artan hırsızlık olayları sebebiyle evde güvenlik önlemi almak da zorunlu hale geliyor. Bu amaçla pencere emniyet kilidi kullanabilirsiniz. Malesef ki dışarıya açılan bu pencere ve kapılar hırsızlara karşı evinizin en zayıf noktasıdır. Kurumlara kolaylık sağlaması amacıyla tüm pencere emniyet kilitleri.


Estetik bir görünüm için beyaz , açık kahverengi olmak üzere iki renk. Birçok çilingirden yada pencere imalatçısından tedarik edilebilecek olan emniyet kilidinin nasıl kullanılacağını bu yazıda bulacaksınız. Sipariş verdiğiniz ürünleri kolaylıkla iade edebilir veya değişim yapabilirsiniz. EVDE ÇOCUKLARIN, OKULDA ÖĞRENCİLERİN GÜVENLİĞİ. Introduzione di emniyetmandali.


Stoğa gelince haber ver butonunu kullanabilir ya da size en yakın IKEA mağazasından satın alabilirsiniz. Dorma manyetikkilit maglock paslanmaz buton kilitlibuton. Emniyet kancaları ve kilitleri. Alüminyum Pencere Kolları. Pencereye emniyet mandalı bir matkap ile kutusundan çıkan destek plastikleri pencerenizin kanada olan yüksekligi desteklenerek atına besleme yapıldıktan sonra göz karar istediğiniz yüksekliğe kutusundan çıkan vidalarını açılır kanadın bindiği ( kasa veya ortakayıt) zemine tutularak vidaları sıkılarak montajı yapılır.


Düşük maliyetle takılabilen emniyet kilidi beş renk seçeneğiyle pencerelerinize uyum sağlar. Evinizin kapınız dışında en zayıf yeri pimapen kapı ve pencereler , sn falan sürüyor açması bunları. Kapı Pencere Montaj ve Tamiri.


Onlar için de bu ürünün beyaz renkli olanı var, alarmlı pimapen emniyet mandalı diye. Onlara da ondan takın bence, dış kapıdan daha bile önemli. Dış kapıda en azından diğer kilitler var, koruyacak olan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar