3 Eylül 2015 Perşembe

Akıllı bavul

Akıllı bavul

Bluesmart, aynı zamanda hedefine ulaşmış bir Indiegogo projesi. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Bluetooth teknolojisi sayesinde akıllı telefonunuza bağlanabilen akıllı bavul , küçük, orta ve büyük olmak üzere farklı boyuta sahip. Kendi kendine gidebilen teknolojik bavulları daha önce görmüştük ancak bu farklı.


Yapay zeka teknolojisi ve bilgisayarlı görme sisteminden istifade eden Forward X firmasının Ovis isimli yeni nesil bavulu, sahibinin peşinde değil, yanında gidiyor ve bir nevi sürücüsüz otomobil gibi çarpışma önleme gibi özelliklerden de istifade ediyor. Seyahat asistanı uygulamasıyla yolculuk bilgilerinizi günler öncesinden size hatırlatıyor. Geniş iç hacmi, kabin boyu özelliği ile her türlü ihtiyacı sunan, mavi ve siyah renk alternatiflerine sahip. Havayolu şirketleri akıllı bavul taşınmasını yasaklıyor! Vespa’nın yaratıcısı Piaggio’dan yükünüzü hafifletecek akıllı bir bavul : Alışveriş ve Seyahatlerinizde Yükünüzü Hafifletecek Robotik Bir Yol Arkadaşı.


Piaggio, özellikle de üretmiş olduğu Vespa motosikletlerle dünyaca ünlü bir marka haline geldi. Yapay zeka ve makine öğrenmeden istifade eden bavul , sahibinin arkasında değil yanında gidiyor. Sezon indirimleri ve Kapıda Ödeme Avantajı Morhipo.


Akıllı bavul

Bluesmart isimli şirket akıllı bavul projesini için ünlü mobil operatörü Telefonica ile anlaşarak söz konusu projeye hız kazandırdı. Farklı fikirlerin ana vatanı olarak bilinen İndiegogo ’daki orijinal projelere bir yenisi daha eklendi. Geliştirici firmalar akıllı bavul üzerinde uzun süredir çalışıyorlar. Amerikan Havayolları tarafından yolcu beraberinde getirilen, çıkarılabilir bir pile sahip olmayan akıllı bavul ve valizlerin taşınmasının yasaklandığı duyuruldu.


Artık bavullar da akıllı oldu. Ocak tarihinde yürürlüğe girecek olan bu karar sonrasında, Delta ve Alaska Havayolları şirketleri benzer kararlar aldıklarını açıkladı. Fun şirketi, otomatik olarak sizi takip eden bir bavul tasarladı. Oldukça şık bir görünüme sahip olan Puppy adındaki akıllı bavul , uzaktan kumanda ile çağrılabiliyor.


Bavul çekme problemini ortadan kaldıran bu robot bavul , hayatınızı kolaylaştıracak! Ayrıntılara yazımızdan ulaşabilirsiniz! Dünyanın ilk akıllı bavul girişimlerinden biri olan Bluesmart Inc. Kullanıcı yorumlarını detaylı incele! GPS bulunacak bavulun konumuna akıllı telefonunuz üzerinden erişebileceksiniz ve anlık olarak hareketini izleyebileceksiniz.


Sık sık seyahat ediyorsanız ve bavul taşımaktan artık bunalmışsanız bu cihaz tam sizin ihtiyacınıza göredir. Diğer akıllı bavul üreticilerinin hava yollarının yasağına rağmen iş yapmaya devam edebilmelerinin sebebi ise bavullarını lityum iyon pilleri kolaylıkla çıkarılabilecek şekilde tasarlamış olmaları. Arka bölümde bulunan gizli bir bölme ise önemli belgelerimizi saklamak için birebir. Bu sayede hem belgelerimiz güvende oluyor hem de onlara daha rahat erişebiliyoruz.


Yetenekli bir bavul her gezginin hayali. Daha açılır açılmaz hedeflediği bağışı toplayan FLOATTI de bunun en büyük kanıtlarından. Bavulları, şarj cihazları için entegre akü ile birlikte GPS, ağırlık sensörleri ve daha fazla özellik ile donatmıştı.


Ancak bavulda yer alan billerin çıkarılamaması şirkete büyük bir dezavantaj getirdi. Telefonlardan, evlere, kıyafetlerimizden kullandığımız kaleme kadar. Akıllı Bavul Daha Akıllısı Yok.


Akıllı bavul

Mobil uygulama yardımıyla kontrol edilebilen akıllı bavul , yapay zeka sistemi sayesinde kalabalık ortamlarda bile sahibini takip edebiliyor. Sahibinin dediklerini harfiyen uygulayacak olan bavul , sahibi kendisinden metre uzaklaşıldığında uyarı verecek. Dijital nesile sunduğu kaliteli içerikler sayesinde sektörün en çok okunan online kaynağı olan Pazarlamasyon, pazarlamanın tüm bileşenleri, iş dünyası ve dijital dönüşüm konularında özgün ve fayda odaklı içerikler sunuyor.


Bavul üreticisi Samsonite ve Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung akıllı bavul üretmek için düğmeye bastı. Ama kendi gidenini pek gördüğünüzü sanmıyorum. Her yıl milyon akıllı telefon kayboluyor ve sadece 7’si bulunabiliyor.


Travelmate kendi gidebilen akıllı bir bavul. Mobil aplikasyon sayesinde, yolcu bagajının ağırlığını kontrol edebilecek ve sanal bir anahtarla uzaktan kilitleyebilecek. Son zamanlarda karşımıza çıkan akıllı valizlere bir yenisi daha eklendi.


Modobag isimli valiz ilk başta mevcut valizlere benzese de sahip olduğu özelliklerle piyasadaki valizlerden kolayca ayrılıyor. Piyasadaki diğer akıllı bavul olan Indiegogo akıllı bavuluna büyük bir rakip geliyor diyebiliyoruz. Bu akıllı bavul yasağının hayata geçmesinde başı çekenler American Airlines ve Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği oldu. Bu yasağın sebebi ise lityum-iyon bataryaların neden olduğu bir yangının ortaya çıkma ihtimalini azaltmak. Ayrıca bavulun bir diğer özelliği ise, eğer kullanıcısından belirli bir uzaklığa giderse otomatik olarak kendisini kilitliyor.


Ayrıca taşınabilir bir batarya da olan bavul , adet cihazı aynı anda şarj edebilirken, bir akıllı telefonu tam altı defa şarj edebiliyor. Samsung ve Samsonite son teknolojiye sahip akıllı bavul üretimine başladı. Hepimizin bildiği gibi günümüz teknolojilerinde akıllı olmayan bir şey kalmadı. Saatlerden ayakkabılara kadar bütün ürünlerin nasibini aldığı akıllı teknolojilere bavullar da katıldı.


Bu konsepti şehir yaşamımıza entegre etmeye çalışan Piaggio ekibi modern hayvan diyebileceğimiz bir robot tasarladılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar