9 Eylül 2015 Çarşamba

Lamine çuval

Fabrikası PP çuval üretiminin yanısıra kanaviçe (jüt) kumaş ithalatı da yapmaktadır. PP kumaş, pp çuval , lamineli çuval , baskılı PP çuval , Bigbag bu çeşitlerden bazılarıdır. Tubing Çuval Üretimimiz Başlamıştır Has Sentetik Yaşında, Siz değerli muşterilerimizle birlikte, 12. Eni cm’den 1cm’ye kadar istenilen ebatlarda lamine yapılabilir.


Kömür, gübre, granül, kimyasallar ve kireç gibi her türlü endüstriyel ürünün paketlenmesinde kullanılır. OPP filmler çuval üzerine lamine edilerek müşterilerin kullanımına sunulmaktadır. Ağzı soğuk kesim olarak üretilebilir. Rulodan ruloya renge kadar flekso baskı yapılabilmektedir. Böylelikle kömür, bulgur,pirinç gibi çuvalın içinden herhangi bir toz çıkışı olmayacaktır.


Aynı zamanda kumaşa mukavemet vermektedir. Gübre, kimyasal ürün, kömür, kireç gibi her çuval cinsine koyulamayacak ürünlerin muhafaza edilmesinde lamine çuvallar kullanılır. Laminsyon sayesinde çuval kumaşı su ve nem geçirmez. Hava şartlarına ve yırtılmaya karşı daha dayanıklı hale getirilir. Standart laminasyon rengi beyazdır, dilenirse farklı renkler de laminasyon yapılabilir.


PP çuvallar kullanım alanlarına göre farklı renk ve ebatlarda üretilir ve isteğe göre tek yüz veya çift yüz laminasyon yapılabilir. Lamine - Baskı Erkim Çuval Ambalaj. Dokuma islemi tamamlanan PP kumasların modern teknoloji laminasyon hattından açık veya hortum kumas seklinde geçerek, istenen renk ve gramajlarda yüzeylerine sıcak laminasyon uygulanması ile elde edilen sentetik çuval türüdür.


Laminasyon islemi tamamlanan kumaslara öncelikle baskı islemi uygulanmaktadır. Polipropilen lamineli çuvallarımız, özel hammadde bileşimi, laminasyon teknolojisi ve dokuma özelliği ile su, nem ve toz geçirmez özelliğe sahiptir. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş.


Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Kullanım Yerine Göre Çuval Ürünleri – Un Çuvalı – Yem Çuvalı – Pirinç Çuvalı – Tohum Çuvalı – Kömür Çuvalı – Şeker Çuvalı – Gübre Torbası. UV güneşe dayanma katkısı ilave edilerek güneşe dayanımı artırılabilir.


Taşıyabildiği yük kapasitesi, maliyet ve dayanıklılık açısından bir çok endüstriyel ürün için en uygun ve en ekonomik ambalaj ürünüdür. Kolay kolay yırtılmaması, özellikle metal ve demir çelik endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır. I özellikli olduğunda demirin korozyona uğramasını engeller.


Kraft Korozyonu önleyici yani V. Rulo halinde (tubular) hortum kumaş şeklinde üretimi yapılmaktadır. Dokumalardan gelen kumaşlar isteğe bağlı olarak farklı renklerde lamine yapılabilir. UV stabilizatörü ilave edilebilir. Polipropilen çuvalın üzerine pp film naylonu yapıştırılır böylelikle lamine çuval oluşur.


Bu işleme laminasyon denir. Güvenlik uyarısı: Güvenli alışveriş yapabilmek için en uygun yol karşılıklı görüşüp anlaşmaktır. Kesinlikle kimseye kapora vermeyin. Güvenli alış veriş yapabilmeniz için Ptt kargonun, siparişi teslim alırken kapıda nakit olarak ödeme seçeneğinden yararlanabilirsiniz.


Taban dikişi isteğe göre tek dikiş veya çift dikiş yapılabilmektedir. Tarım Ürünleri, Maden, Sanayi ürünleri vb. Körük 20cmden 50cmye kadar üretilebilmektedir. En az adet alabilirsiniz.


Dokunmuş standart çuvalların üzerine PP film naylonu yapıştırılır ve bu işlemlere de laminasyon adı verilmektedir. Bu su geçirmez ve aşınmaya dayanıklı plastik dokuma torbalar ve çuvallar hafif, ama suşları işlemek için yeterince güçlü. File çuval gözenekli dokuma özelliği ile ürünün hava almasını sağlar.


Lamine çuval

Daha taze ve dayanma gücünü arttırıp çürümesini önler. Sektörün öncü kuruluşlarından olan firmamız un, yem, şeker, gübre, kömür, tekstil v. Sektörlerin ambalaj ihtiyacını karşılamak amacı ile aylık 8. Standart pp çuvalın üzerine pp film naylonu yapıştırılır ve bu işleme laminasyon denir. Kanaviçe-Jüt grubu ithal edilen ürünlerden dir. Bölgede faaliyet göstermektedir. Kumaşı inşaat da soğutma, dekorasyonda kullanılmaktadır.


Jüt çuval yada keten çuval fiyatları uygundur. Naylon çuval imalatı yapmaktayız. Plastik çuval satın almak için arayınız. Pp çuval yani sentetik çuval satışı devam ediyor.


Lamine çuval

Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar