29 Eylül 2015 Salı

Çöpçatanlık uygulamaları

Artık insanlar bunun için çöpçatanlık uygulamalarını kullanıyor. Biz de eğer Şubat’ı yalnız geçirenlerdenseniz, bir sonraki Şubat’ı yalnız geçirmemeniz için en iyi sevgili bulma uygulamalarını derleyelim istedik. Yalnızlıktan kurtulmak istiyorsanız üzülmeyin, gelişen teknoloji sayesinde artık elinizin altında tahmin edebileceğinizden çok daha geniş imkanlar var. Mobil cihazların yaygınlaşmasının ardından, bu cihazlar kullanıcıların hayatlarının birer parçası haline geldi.


Araştırmamız çöpçatanlık uygulamaları kullananların siber güvenlik konusunda çok daha dikkatli olması gerektiğini gösteriyor, çünkü bu tür servislerin çoğu birçok farklı türde saldırıya karşı korunmuyor. Bu bağlamda sizler için Android ve iOS mobil işletim sistemlerinde bulunan en iyi çöpçatanlık – buluşma uygulamasını sıraladık. En iyi arkadaşlık uygulamaları. Bu tarz uygulamalarda sıkça yaşanan taciz vakalarının önüne geçebilmek için Bumble’da bir sohbet başlatabilmeniz için. Ayrıca uygulama FORBES dergisi tarafından en ateşli uygulama olarak tanımlanmıştır.


Tinder’dan farklı olarak doğrudan kişileri çevrenizdeki mesafelerine göre görüntüleyebildiğiniz bir uygulama olan Happn’da da Tinder’a benzer olarak mesajlaşma sistemi mevcut. Uygulamanın sembolü de ateş şeklindedir. Moskova merkezli Kaspersky Lab.


Tinder gibi çöpçatanlık uygulamalarında da oldukça aktifiz. Yeni bir araştırma, bu tip uygulamaları düzenli olarak kullanan erkeklerin daha fazla beden kaygısı içinde olduğunu ve özgüvenlerinin sarsıldığını ortaya koydu. Bir tanesi, Londra merkezli Tastebuds.


Tastebuds, bir eş arayan insanları müzik beğenileri üzerinden bir araya getiriyor. Hem erkek hem de kadın katılımcılar arasında en çok kullanılan flört ve çöpçatanlık uygulaması Instamessage olarak öne çıktı ( 37). Onu 24’le Badoo ve 18’le Tinder izliyor. Manzara da güzel ama sen belli bile olmuyorsun. Kameraya biraz daha yakın olmakta fayda var.


Çöpçatanlık uygulamaları

Aksi halde “Manzarayı beğendim ama seni değil. Milyonlarca çift, ilk tanışmalarını ellerindeki telefon ekranına ya da birtakım internet sayfalarına borçlu… Peki modern zamanların bu teknolojik halleri romantizmi nasıl etkiliyor? Belirli bir insanın kimliğinin belirlemesinden, güvensiz bir şekilde veri aktarımına ve kişisel bilgilerin sızmasına kadar bir çok risk bulunuyor.


Testler sadece çalışanlar arasında yapılıyor. Dolayısıyla çöpçatanlık uygulamaları kullanırken gizliliğe, güvenliğe ve verilerin korunmasına dikkat etmek gerekiyor. Sınırlı seviyede güvenlik sunan halka açık Wi-Fi noktalarını kullanmayın. Güvenli bir bağlantı için bir VPN kullanın.


Dating üzerinden tanışan aşıklar, kısa zamanda birbirlerine aşık oluyorlar. Fragmanda, iki sevgilinin telefonlarında bulunan Dating uygulamasını sildiklerini görüyoruz. Fakat her şey tozpembe ilerlemiyor tabii.


Yapılan araştırma, çöpçatanlık uygulamaları kullananların birçok riskle karşı karşıya olduğunu ortaya çıkardı. Kullanıcılarına kısa zamanda yeni bir ilişkiye başlama şansı sunanları. Yakınınızda bulunan kişileri veya rastgele sohbet etmenizi sağlayan arkadaş bulma uygulamaları arasından istediğinizi hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Soruyu en çok kullanılan çöpçatanlık uygulaması hangisi diye okumuşum :) Yorumla.


Tinderde birkaç kişiyle sohbetim oldu, hatta telefonla konuştuğum da oldu ama yüzyüze görüşecek kadar ilerlemedi hiçbiri. Kaspersky Lab araştırmacıları popüler çöpçatanlık uygulamalarının içerisinde kullanıcılar için potansiyel olarak olumsuz sonuçlar doğurabilecek bir takım zayıf noktalar keşfetti. Bir çöpçatanlık uygulaması aracılığıyla tanışan Martin ve Gabi ilişki yaşamaya çalışmaktadır, fakat sıkıntı basınca sıra dışı bir çözüm ararlar. John West, eşinin ölümünün ardından çocuklarıyla birlikte şehirden taşınarak ücra bir sahil kasabasına yerleşir. Tinder, lokasyon bazlı çalışan, belirli km içindeki kullanıcıları bir birleri ile eşleştiren bir çöpçatanlık uygulaması.


Dünyada ve ülkemizde internet kullanımı ağırlık kazandıkça, kullanıcı profili ve alışkanlıklar da buna bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Sıra dışı bilgisayar: Asus ROG Mothership! Kimi uygulamalar lokasyon bazlı eşleşmeler sunarken kimi uygulamalar da ilgi alanlarına göre eşleşme sağlıyor.


Çöpçatanlık uygulamaları

Bu uygulamalar dünyada olduğu kadar ülkemizde de popüler. Günümüz dünyasında yeni insanlarla tanışmak için en iyi yollardan biri arkadaşlık ve çöpçatanlık siteleri. Bu buluşma - çöpçatanlık uygulamalarından en iyi tanesini sizin için derledik.


Galeri görsellerine tıklayarak, resimlerin altında bu uygulamalarla ilgili detayları bulabilirsiniz. Teknolojinin karanlık yüzünü ortaya seren Black Mirror, 4. Hang the DJ bölümünde modern bir sevgili bulma uygulaması tanıtan dizinin uygulaması gerçeğe uyarlandı. Ancak dizinin etkileri geçmek bilmiyor. Online çöpçatanlık ve flört uygulamaları , kişilere yeni heyecanlar sunuyor ve bu yüzden de çok kullanılmakta. Gittikçe popülerleşen çöpçatanlık uygulamalarına bir yenisi daha eklendi.


Popüler arkadaşlık ve çöpçatanlık uygulaması olan Tinder’ı kullanan arkadaşlar Tinder beğenileri görme mümkün mü diye soruyorlar. Bizde bu yazımızda Tinder’da sizi beğenenleri görme nasıl sağlanır anlatacağız. Eaton Demiryolu teknolojilerini tanıttı! Mustafa Kemal Atatürk portreli Euro bastılar!


Gemi inşa sektörünün teminat sorununu Eximbank çözecek!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar