30 Eylül 2015 Çarşamba

3X25 16 nyy kablo

YVV ( NYY ) YER ALTI KABLOSU 0. TL fiyatla nyy yer altı kabloları kategorisinde ! Hes - Hes 3xNYY (YVV) Alçak Gerilim Enerji Kablosu 1mt - NYY YVV Yer Altı Kablosu Hes 3xNYY (YVV) Alçak Gerilim Enerji Kablosu 1mt. Elektrik ve Bilişim Sektöründe yer alan firmalar için özel olarak tasarlanmış olan sistemimize katılarak BAYİ olmanın avantajlarından faydalanmak ister misiniz? Low voltage power distribution cable for fixed installations.


In swtich stations, power plants and industrial plants. Used in dry indoor places, underground in cable ducts. Mechanical damage unexpected. TTR : 110TL : x mm F. E - Bültene kayıt olun kampanyalardan ilk siz haberdar olun ! Elektrik Malzemeleri Toptan Satış Kurumsal: Ampuller: Diafon Sistemleri. Yeraltı kablo çeşitlerimizle kaliteyi uygun fiyata tek adresiniz olan spot elektrik malzemelerinde bulabilirsiniz.


Enerji, şebeke ve aydınlatma kablosu olarak hariçte, kablo kanallarında, toprak altında özel olarak imal edildiği taktirde tatlı ve tuzlu suda kullanılır. V PVC İzoleli, Tek Damarlı Alçak Gerilim Kabloları. W Otomat Tipi Mekanik Zaman Saati.


Fantasy Kapaklı Topraklı Priz. ZAMAN SAATİ OTOMAT TİPİ DİKEY ANALOG KADRANLI. NYY Yeraltı Kablosu için doğru adresiniz 3faz. Kullanıldığı Yerler: Enerji Kablosu olarak toprak altında, kablo kanallarında, hariçte ve dahilde, yer altında, tatlı suda, enerji santrallerinde, endüstriyel tesislerde ve şalt tesislerinde kullanılır. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu.


Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. YVV , Şebeke, aydınlatma ve güç kablosu olarak kullanılan bu kablo , fazla mekanik zorlamaların olmadığı dahili, harici, toprak altında ve kablo kanalında kullanılır. Mağazaya özel 2TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Tek ve çok damarlı olarak üretilen nyy kablolar enerji istasyonlarında, güç merkezlerinde, endüstriyel tesislerde, şalt tesislerinde ve umumi inşaatlarda kullanılırlar. NYY kablolar , enerji kablosu olarak toprak altında, kablo kanallarında, hariçte ve dahilde, yer altında, tatlı suda, (özel olarak imal edilmesi halinde tuzlu suda), enerji santrallerinde, endüstriyel tesislerde ve şalt tesislerinde kullanılır. V A: kV A: kV A: mm2: Toprak Altına. Nyy kablo bir alçak gerilim kablo türüdür. Enerji kablosu olarak toprak altında, kablo kanallarında, hariçte ve dahilde, yer altında, tatlı suda, (özel olarak imal edilmesi halinde tuzlu suda), enerji santrallerinde, endüstriyel tesislerde ve şalt tesislerinde kullanılır.


Sepetinizde hiç ürün yok. Bu kablolar için izin verilen maksimum çalışma sıcaklığı 70°C’dir. Maksimum kısa devre sıcaklığı 160°C’dir.


Minimum bükülme yarıçapı kablo çapının katıdır. TL en uygun fiyat ve çeşitleri ile emaelektrik. Tümka marka elektrik malzemeleri modelleri indirimde! TL Vergiler Hariç: 6TL.


AN Elektrik Kablolar kategorisinde yüzlerce kablo çeşitlerimizi inceleyebilir, hemen online sipariş verebilirsiniz! Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. Güvencesi İle Karşınızda. Kablo NYY Tek Damarlı Siyah Kablo. Bu nokta kablonun kesiti ile beraber akım taşıma kapasitesi, fiyatın değişmesindeki temel kriterler arasında yer almaktadır.


3X25 16 nyy kablo

Ayrıca hangi firmanın kabloyu ürettiği de çok önemlidir. Bu site size en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezler (cookies)kullanmaktadır. KDV indirim hızlı görüntüle. Mesafeli Satış Sözleşmesi. Her üyemiz tarafımızca hazırlanmış olan sözleşmeyi okumuş ve kabul etmiş sayılır.


Used outside as energy, utility and lighting cables, in cable ducts, under groun under normal and salty water if specially made. Orta Gerilim XLPE Kabloların yalıtkan tabakasını soyma da kullanılır. Soyma Aralığı : - mm çap.


3X25 16 nyy kablo

Lütfen Aranacak Kelime Giriniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar