29 Ocak 2015 Perşembe

Lastikli halılar

Welsoft lastikli halı örtüsü harika bir dekorasyon ve halı koruma örtüsüdür. Aynı zamanda yumuşak, leke tutmaz, anti bakteriyel ve hijyenik. Evinizin desenlerine uygun, istediğiniz modelde halı örtülerini seçip kolayca sipariş verebilirsiniz.


Ancak halı fiyatları , cazip aralıklarda tutulduğu için her müşterinin alım gücüne hitap ediyor. Fiyatlar arasından bir değerlendirme yaparak, yaşam alanlarınıza yeni duruşlar kazandırabilirsiniz. Toplanma yapmaz, elektrikli süpürge ile rahatlıkla süpürebilirsiniz. Evlerin vazgeçilmezi halılar , günlük kullanımdan en çok etkilenen eşyalardır.


Kışın soğuktan korurken sıcak mevsimlerde zeminle teması önleyerek ev içerisinde rahat ve konforlu olunmasını sağlarlar. Di̇ğer Halı Örtüsü fiyatı Ev Tekstili kategorisinde. Yıkanabilir lastikli halı örtüsü, mayo, bikini, tesetür mayo modellerimizi Yenibistil farkıyla keşfedin! Welsoft Home, tüm lastikli halı örtüsü modellerinde doğanın eşsiz güzelliklerinden ilham alır. Evlerinizin görsel olarak güzel kalmasının yanında sizler için halınız konusunda bir çok avantaj sağlayan ürünümüz olan lastikli halı örtüsünün patentli üreticisi olarak sizlere en iyi hizmeti vermek için kurulduk.


Artık çocuklarınız halıların üzerinde rahat rahat oyunlarını oynarken, sizin de içiniz ferah olacak! Dört tarafı lastikli formda faydalanabileceğiniz bu ürünler esnek likra kumaşlı olduklarından kullanışlılıkta üstün performans sağlayabilmektedir. Böylece halınızı tam kavrar ve kayma yapmaz. Halınızı kirlenmekten korurken evinize yeni bir halı almış gibi renk katabilirsiniz. Halı örtüleri, halıları tamamen sararak dış etkenlerden koruyor.


Bana halı örtüsü modelleri ne yalan söyleyeyim biraz saçma geliyordu. Bir insan rengini, desenini severek aldığı bir halıyı neden örtü ile kaplar ki diye düşünüyordum. Hem lastikli hem de fermuarlı modeli olan halı örtüsü, halının ölçüsüne uygun olarak alınır. Bu sayede direkt olarak halıya takılabilen hal örtüsü, ekstra bir işlem gerektirmez. Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.


Lastikli halılar

Neden halı örtüsü kullanmak gerekir? Leke tutmasına engel olan kumaştan üretilen ürünlerimiz kesinlikle sağlığa zararlı değildir. Yapısı tüylü olan welsoft kumaşlar asla tüylenme yapmaz.


Zeynep hanımın renkli kelebekli modeli mutfak sandalyeleriyle çok uyumlu olmuş hayırlı güzel günlerde olsun. Memnuniyetiniz fotoğrafınız için teşekkürler. Son dönemde ortaya çıkan talep doğrultusunda üretilen lastikli halı örtüsü genelde polyester bazlı welsoft kumaşlardan üretiliyor. Dijital halı örtüleri halınızı kir, leke ve aşınm. Sert zeminli makine halıları için önerilirken, saf yün ve ince halılar için kullanışsızdır.


Evinizin havasını değiştirecek ürünlerimizi sitemizden sipariş verebilirsiniz. Defalarca yıkayıp kullanabilirsiniz. Bu ürünler için Toplu siparişleriniz’de size özel Fiyatlar verebiliriz. E - Bültene kayıt olun kampanyalardan ilk siz haberdar olun ! Kalitesiz, esneyen lastikleri bozulan bir halı örtüsünün size yarardan çok zarar sağlayacağını unutmamalısınız.


Erkek Fizyoterapi Temalı Özel Tasarım Sabo. Kalp Ritim Temalı Hemşire Doktor Sağlıkçı Bonesi. Deneme olarak aldığım örtü başarıyla görevini yerine getirince, şimdi tane daha sipariş verdim #128578; Biri gene pudra tonu, diğeri de sütlü kahve #128578; Böylelikle, halı örtümü her yıkadığımda diğerlerini de sırasıyla kullanmış olacağım.


Wellsoft kumaştan üretilen lastikli halı örtüleri, halıların temiz kalmasını sağlayarak ömrünü daha uzun hale getiriyor. Halıların başına gelen kazalar sonucu silinerek, yıkanarak uğraş verilen temizlik süreçleri, halılardaki yıpranma ve eskimeyi hızlandırıyor. Lastikli kenarları sayesinde hiçbir şekilde de bozulmuyor. Kaftan lastikli halı örtüsü, her türlü halı ölçüsüne göre dikiliyor ve halıya montajı kolaylıkla yapılabiliyor. Lastikleri sayesinde halıyı tam kavrayan örtünün, gri taş desenli modeli modern dekorasyonlu odaların tamamlayıcısı olabilir.


Her türlü halı ölçüsüne göre dikimi yapılabilen örtünün halıya montajı da kolaylıkla yapılabiliyor. Halı örtüsü modelleri, konfor duygusunu arttıran yumuşacık bir dokumaya sahip, kaliteli ve özel kumaşlarla üretiliyor. Tüylenmeyen dokusu sayesinde deforme olmayan halı örtüsü etrafa tüy topakları bırakmıyor. Köşeleri ve lastikli kenarları ile pratik bir kullanım sunuyor.


Bu kenarlar sayesinde halıyı. Kayma, toplanma ve renklerde solma yapmaz. Lenovo ZPro GT 128GB 6. NÇ Çift Hatlı 16MP Akıllı Cep Telefonu Siyah.


Modern ve sempatik tarzıyla pembe daire desenli lastikli halı örtüsü, krem rengin üzerinde rengarenk daireleriyle dikkat çekiyor. Birçok renkle uyumla sağlayabilecek olan örtü özellikle kahve, krem, hardal sarı, bordo gibi renklerle tercih edilebilir. En iyi markalar, en kaliteli ürünler, en iyi hizmet, en uygun fiyatlarla evinizi güzelleştirecek halılar.


TIKLA WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER. Whatsapp Üzerinden de Sipariş Verebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar