29 Ocak 2015 Perşembe

Dekoratif ip

Dekoratif ip

Fiyat metre ip içindir. Geçerli fiyat metre fiyatıdır. Miktar kısmına istediğiniz metre miktarını yazıp sipariş verebilirsiniz. DEKORATİF TEL İP PERİ LED. Metre - Metre Seçenekli.


Günışığı-Beyaz-Amber-RGB(Çok Renkli) Renk Seçenekleri. Tel ve görünmeyecek kadar ince bir kabloya sahiptir. Görünmez kablosu sayesinden kavonoz, cam ürünleri gibi şeffaf yerlerde dekoratif amaçla uygulayabilirsiniz. Tüm ürünlerimizin ölçüleri ürün resimleri üzerlerinde detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Ahşap tablonun üzerine resminizi sabitleyin.


Resmin kenar kısmına komple görseldeki gibi çivileri çakın. Daha sonra orta kısmı boş bırakarak kenardaki bölgeyi iplerle doldurun. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Geleceğe dair romantik hayallerinizin bir yansıması olarak yorumlanabilecek bu harika bibloya baktıkça yeniden bakmak isteyeceksiniz. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu.


Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Her türlü dekorasyonla beraber kullanılabilir. Boncuklarla beraber dekore edilebilir.


Dekoratif Halat İp Örme Tepsi Süsleme Tepsisi El İşi Fıstık Yeşil. Malzemeler Üzerinde istediğiniz desen çizili kağıt Ahşap pano Çekiç Çivi Orta kalınlıkta ip Bir parça siyah kumaş Yapıştırıcı String Art tekniğiyle ahşap. Top ölçüsü takribi 1metredir. Miktar ve renk seçiminizi ürünü sepete eklerken yapabilirsiniz.


Dekoratif ip

Halat ipten dekoratif tasarımlar, kavanoz ve kutu süslemesi, dekoratif çerçeveler, paspas, supla, avizeler ve abajurlar gibi mobilya süsleme işlerini sayabiliriz. Halat ip kalın ve sert bir malzeme olduğu için silikon veya farklı bir yapıştırıcıyı yapacağınız çalışmaya göre siz seçmelisiniz. Altaki resimleri incelediğinizde çok kolay ip dolamalı karton kutu yada mukavva kullanarak yapabileceğiniz sepet nasıl yapılır beraber öğrenelim. Torba ağzı, organze ve şeker keselerinde kullanıır. Birazdan ipten dekoratif tüy yapım.


Bu parça ipleri az önce sardığımız telin etrafına düğümle bağlıyoruz. Tutkal ile ( veya nişasta 2ml suya yemek kaşığı nişasta ) ipleri tutkal ile kaplıyoruz. Kolalama işlemleri de yapabilirsiniz.


Bazı ip perde modelleri değerli taşlar ve cevherlerle süsleniyor. Değerli taşların kullanılması ürünün fiyatının artmasına sebep olabiliyor. Tek bir sonuç gösteriliyor. Fon perde, stor perde ve ip perde bu ürünler arasında değerlendirilir.


Mutfak tekstili içerisinde önemli bir yere sahip olan perde modelleri, ihtiyaçlar doğrultusunda farklı çeşitlere ayrılır. Her ip saf pamuktan üretilmiştir ve karton makaraya sarılmıştır. Evinizi amigurumi dekoratif örgü modelleri ile süslemeye ne dersiniz?


Dekoratif ip

Kendi üretiminiz olacak bu objeler, hem çok güzel hem de çok orijinal! Sürtünmeye dayanıklı ve kolay kasa yapımına uygundur. Yat Dükkanı ile Derin Sularda Sert Rüzgarlara Yelken açın.


Kolayca temin edebileceğiniz bantlar ve ipler ile evinize uygulayabileceğiniz bu birbirinden güzel yaratıcı fikirlere eminim bayılacaksınız! Kapılara estetik ve farklı dokunuşlar. Tam da yerindeyken sizlere ağaç dallarından tasarlanmış enteresan dekorasyon fikri konusunu okumanızı tavsiye ediyorum.


KULLANIMA HAZIR EKSTRAFOR VE DÜĞMELER DİKİLİ. Daha kalitelisi ve daha ucuzu yok! Mutfak ve banyo içeriği de bulunan, internetteki en büyük iç tasarım ve dekorasyon fikirlerinin koleksiyonu.


Bu ürünle hem sevginizi gösterebilir, hem de sevdiklerinizin dekoratif zevklerine ince bir dokunuşla destek olabilirsiniz. Kullanımı oldukça pratiktir. Dekorasyon topu olarak kullanılabilen avizeler. Modellerimiz arasında sarı, yeşil, mavi, kırmızı, pembe ve kahverengi renk seçenekleri sunulmaktadır. Altın yaldız boyalı ip avize.


Beyaz ip örgülü dekoratif çember içerisinde şık ve modern olarak tasarlanan yapay çiçekler duvarlarınızı süsleyecek. Hasır iplerin sahip olduğu saman rengi sizin de çok hoşunuza gidiyorsa, evinizi dekore ederken bu tonları sıklıkta kullanmak hoşlanıyor veya kullanacağınızı düşünüyorsanız, evinizde kullanacağınız küçük eşyaları hasır ip yardımıyla kendi ellerinizle hazırlamaya ne dersiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar