29 Ocak 2015 Perşembe

Dış kapı sinekliği

Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Anasayfa Kapılarımız Türkiye de ilk olan kilitli hidroforlu bir mekanizmaya sahip olan fiber sineklikli kapılardır. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Pvc balkon kapısı dış kapı sinekliği Ücretsiz kargo Ürün yorumu yok.


Dış kapı sinekliği

Fiberglas tüller uygulaması bizim tarafımızdan sunulan tülleri çok sayıda konut ve ticari uygulamalar için kullanılmaya uygundur. Sabit sineklik çerçeveleri, dış mekân muhafazaları, sürgülü alüminyum pencereler ve kapılar , balkonlar ve daha benzer alanlar için özellikle uygundur. Siparişlerim Günün Fırsatları Yurt Dışı Sat. Ekstra indirimli fiyat.


BU ÜRÜN HAKKINDA AÇIKLAMA YA DA TEKNİK BİLGİ BULUNMAMAKTADIR. Pliseli tül sinekliğin dış yüzey yerine arada kalmasını istiyorsanız iç ölçüler alınır. Gönderilen demonte haldeki sineklik kurulumu yapıldıktan sonra girinti yerine yerleştirilerek silikon vb kimyasal yapıştırıcılarla yerine sabitlemeniz gerekmektedir. Ancak sürekli giriş çıkış yapılan iş yeri, ofis, mağaza gibi yerlerin kapılarında sineklik uygulaması, hele hele yaz mevsiminde kaçınılmazdır.


Bir diğer adı pratik sineklik veya tak çıkar sineklik olarak bilinir. Böylelikle evinizin çok daha temiz kalmasını sağlayacağınız gibi olası canlı üremesi gibi tehlikeleri de pratik bir şekilde önleyebilirsiniz. Ancak bunlar arasında dışa açılan kapılar ve pencereler için ideal bir sistemdir.


Yatay plise sineklikler ahşap, PVC, fiberglas ve alüminyum profillerden imal edilir. Ev dekorasyonunda kapı önü aksesuarları önemli bir yere sahiptir. Kapı önü paspasları, kapı süsleri ve anahtarlıklara Evidea üzerinden ulaşabilirsiniz. Pileli sineklik , kapı ya da pencerenin dış tarafına monte edilerek, bir çerçeve içinde, körük biçiminde çalışır. Görünürlük, çarpmalara karşı önemli bir tedbir olarak öne çıkmaktadır.


Ayrıca alüminyum ya da demir doğramanın dışında sineklik takılacak boşluk bulunmayan pencerelerde de kolay montaj imkanı sayesinde pileli sineklik kullanılır. Dış Mekan Aydınlatmaları. Dışa açılan kapılar ve cam balkonlar için en ideal üründür.


Geniş veya dar her alanın ölçülerine göre üretilip oraya monte edilebilir. Pimapen sineklikler pencerelerinize tam uyum sağlar. Her türlü kapı ve pencerelerde kullanabildiği gibi dış etkenlerde korunurken manzarayı da. Elektrostatik boyalı aluminyum kutu profil içine tülün özel lastik fitille gerdirilmesi ile elde edilir.


Dış kapı sinekliği

Pratik montaj ve söküm imkanı. Doğrama içi ve dışı uygulamalara uygun. Banyo, wc, mutfak havalandırma pencereleri için ideal çözüm ve mükemmel koruma sağlar.


Mıknatıslı kapı sinekliği , ucuzageldi. Evinizin açık alanlarında dış mekanlara bakan kısımlarında dışarıdan gelebilecek her türlü börtü böcekten koruyabilecek çok kullanışlı bir üründür. Gelişen dünyamız beraberinde birtakım sorunları da birlikte getirmiştir. Bunların en başında güvenlik sıkıntısı gelmektedir.


Hem sineklik hem panjur aynı anda. Saklama sorunu olmayan, gerektiğinde açılıp içine toplanan stor sineklik , dış etkenlere fazla maruz kalmadığı için daha da uzun ömürlüdür. Sabitlerde olduğu gibi çıkartma takma işlemi olmadığı için çok rahattır. Normal kapıların önüne monte edilir menteşeli sineklik gibi dışarı doğru.


Yatay hareket ile yatak kutusunun içerisinde toplanan tül. Kapı stor sineklik sistemlerinde yatay yani yana doğru hareket sistemi baz alınarak çalışması sağlanır. Sineklikli Monoblok YENİ! Sistem şu anda uygulanan doğramalara tamamen uyum sağlayacak altı ana rengi ihtiva ettiği gibi özel doğrama ve dış cephe sistemlerine hitap eden yüzlerce stor.


Menteşeli sineklik modelleri, Plaswin pencerenin dışına takılan ve dışa doğru açılan sineklik sistemidir. Stor sineklikler , mevcut olan pencere veya kapı kasasına göre alınan ölçülere göre imalatları yapılır. Yapı ve inşaat sektöründe en fazla kullanılan terimlerden biri de dış cephe kaplama sistemleridir. Pencerelerin rahatlıkla açılarak her saatte mekanlarınızın havalandırılmasını sağlar. Uygulama olarak mekana ve doğrama tercihine göre sürme sineklik veya içe açılan sineklik yapılabilmektedir.


Kapı sineklik modelleri sayesinde kapılarınızı çok rahat bir şekilde açabilir ve yaşam alanlarınızda havalandırma işlemlerinizi yapabilirsiniz. Plise sineklik çeşitlerini genellikle Fransız balkon, cam balkon ve balkon kapılarda tercih edebilirsiniz, dışa doğru açılmaları özelliği ile de alan olarak tasarruf edebilirsiniz. Sistem özellikleri 17xaliminyum kasanın içine gergince uygulanan fiberglas tül ile donatılmış sineklik modelidir. Pencere sinekliği ve kapı sinekliği olarak kullanılabilirler.


Dolayısıyla ölçü alma, sineklik dünyasına atılan ilk adımdır. Son yıllarda da çağa ayak uydurarak ürün genişlemesine giden firmanın en güzel ürünlerinden bir tanesi de dış cephe kaplamaları. Stor sineklik , aşağı ve yukarı doğru bir yay sistem ile çalışan ve pimapen pencerelerin dış kısmına uygulanabilen bir sistemdir.


Lomboz ve yuvarlak pencerelere yaptığı özel model : tailor made sineklikler de bir harikaydı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar