14 Ocak 2015 Çarşamba

Dasoft kaplama

Kaplandığı yüzeylerde kadife, nubuk veya insan teni benzeri bir temas duygusu veren, son derece dayanıklı, UV dirençli, sonsuz renk seçeneği olan, her türlü malzeme ve şekil üzerine uygulanabilen özel bir boyadır. Kompozit, metal, plastik, ahşap vb. DATEK Teknolojik Kaplama , Otomotiv, Ä°nÅ aat, Gıda San. Sarfiyatı çok az olan altın efektli özel boyadır. Her türlü malzeme ve şekil üzerine normal boya tabancası ile kolayca uygulanır.


Sanayi Sitesi Uzunlar Cad. Dasoft kaplama , boya, inceltici ve vernik ve sertleştiriciden oluşur. Dasoft uygulamalarında iyi havalandırma ve kişinin gaz maskesi takması çok önemlidir.


Merhabalar Kapı kolları DaSoft uygulaması yaptıran varmıdır. Bu kaplamayı kendimiz yapabilirmiyiz? Krom Kaplama Metalik Cam Kaplama.


Boyama şeklinde yapılan krom kaplama geleneksel krom kaplamaya alternatif tek yöntemdir. Son zamanda soft kaplama adı altında araç içi ve araç dışı deforme olan parçaları ilk günkü görünümüne kavuşturan firmalar var. Alt Kategori: DASOFT BOYA. Dolayısıyla diğer kaplamalarda oluşan yırtılma, tek parçada döşenmeme, balon yapma, vb. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş.


Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Pwf-Bruxsafol Sparklingberry - araç kaplama Deer Skull Camo - Avcı Kamuflaj. KaplandÄ±Ä Ä± yüzeylerde kadife, nubuk veya insan teni benzeri bir temas duygusu veren, son derece dayanıklı, UV dirençli, sonsuz renk seçeneÄ i olan, her türlü malzeme ve Å ekil üzerine uygulanabilen özel bir boyadır. Bu boya birçok malzemenin deri, suni deri, kumaÅ , kadife vb. Mevcut sisteme ilave edilecek bu sisteme sahip olmak isterseniz ayrıca satın almanız gerekecektir.


DaSoft Kaplama Teknoljisi kullanıcıya kundağa yumuşak dokunuş hissiyle beraber daha rahat ve ergonomik atış ola-nağı sağlar. Kendi üretimimiz olan dört tabancalı ve saf su ünitesi entegreli krom boya makinası ile uygulama yapılır. Farklı renk seçenekleri vardır. Nano kaplamo ile plastik, ahşap ve metal yüzeyler kaplanabilir. Tek bileşenli olup solvent esaslıdır.


Desen Kaplama günümüzde birçok sektörde kullanılmaktadır. Fiyatlandırma Desen Santimine, Ürünün Materyaline, Ürünün Ölçülerine ve Ürünün Derinliğine göre hesaplanır. Yüksek adetli desen kaplama işlerinde fiyatlandırma işin süresine göre azalabilir veya çoğalabilir. Desen kaplama fiyatları için bize ulaşabilirsiniz.


Dasoft kaplama

Prácticas y tecnologías para el Desarrollo de nuevos productos. Gaziantep içinde, satılık ikinci el Dışı Kaplama Pala. Bu ilanı arkadaşlarınla paylaş, Dışı Kaplama Pala.


Benzer ilanlar Yakınlarda Betül tarafından yayınland. SIKÇA SORULAN SORULAR Firmamız, ürün ve hizmetlerimiz hakkında, sıkça sorulan sorulara ve uzmanlarımız tarafından yanıtlanan cevaplara ulaşmak için tıklayınız. Create your website today. KROM BOYA- DASOFT -DESEN KAPLAMA. Yılından Bu Yana Geliştiriyoruz, Üretiyoruz.


Dasoft kaplama

Sokak No:(18mi) Ankara, Turkey. About: Hemen hemen her turlü yüzeye krom efekt, krom renklendirme, dasoft ve desen transferi uygulamaktayiz. Dünyada yaygın olarak uygulanan bu sistem, farklı desenlere ve karakterlere sahip özel olarak üretilmiş filmlerin, özel kimyasal yolu ile istenilenyüzeye tercih edilen desenle kaplanmasıdır. About: Kağıt ve kumaş hariç hertürlü yüzeye krom kaplama ,titanyum kaplama , desen(nano kaplama )transfer ve dasoft boya uygulanır. ZİYARETÇİ DEFTERİ Firmamız ürünlerimiz ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü öneri, görüş ve yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


Deftere Yazın Ziyaretçi Yorumları ANKET Deneme: Oy Ver Sonuçlar. All this time it was owned by Hamit EMIROGLU of Nil Teknoloji Urunleri Yaz Bilisim Hiz Paz Tic Lt it was hosted. Domain Registration Data. Sulu Kaplama her tür sert objeyi su yard? Sitemizden malzeme alabilir kendi i? Dekoratif ürünlerinizi yüzey çeşidi sınırlaması olmaksızın size özel hale getiriyoruz.


Yüksek adetli çalışmalar yapabildiğimiz gibi aynı zamanda düşük adetli ürünleriniz de bizim için önem taşımaktadır. Nano Kaplama kumaş dışı üç boyutlu 3D objelerin istenilen desen ile kaplanmasına denir. Daha sonra istenirse vernik uygulaması ile kaplamanın daha çekici olması ve korunması sağlanır.


Boya’ nın Kampanyalarından, Fırsatlarından ve Son Gelişmelerinden Haberdar Olun ! E-Bültenimize üye olarak Ünlü Boya ayrıcalıklarından, fırsat ve kampanyalarından aynı zamanda en yeni ürünlerinden ilk sizin haberiniz olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar